- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz S-Attila #2837 üzenetére
Nyugodtan feltelepítheted. TP-Link routereket nem szereti és van pár GUI hiba (de ezek nem mennek a használhatóság rovására), amik hamarosan javítanak. Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy a piac egyik leggyorsabb szoftvere és rendesen beállítva a védelmes sem rossz.
-
HZoli87
veterán
válasz S-Attila #2999 üzenetére
Nem tudom mit csináltok, de én legalább 2 hónapja használom ezzel a beállítással a programot és még sosem jelezte a program, hogy felhasználói beavatkozást igényel. Amikor filmet nézek teljes képernyőn, akkor bekapcsol ez az üzemmód, majd ha végeztem egyből kikapcsolja.
Vegyétek fel a kapcsolatot a magyar supportal, hátha ők tudnak valamit erről. Bár a hivatalos fórumon sem panaszkodott még erre senki, sok másra persze igen.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz S-Attila #3744 üzenetére
Csak a 6-os béta és rc kiadások ajánlják fel a végleges verzióra történő frissítést, legalábbis én így tudom.
Mondjuk e szerint felajánlja a frissítést (5.2.x -> 6.x).
How do I upgrade ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus to the latest version?
Vagy rátelepíted a jelenlegi verzióra (ezt ajánlják), ekkor minden beállítást átvesz, természetesen az érvényes előfizetést is vagy előtte eltávolítod a régi verziót a gyári alkalmazással (ez esetben érdemes kimenteni a beállításokat, plusz az előfizetést megkeresni), majd telepíted az új verziót.
--------------
MÁS:
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz S-Attila #3747 üzenetére
Szívesen.
Egyébként megnéztem az angol verzióval is, kísértetiesen ugyanaz a helyzet. Telepítés előtt figyelmeztet az új verzióra (annak letöltésére és telepítésére), de programon belül ugyancsak nem kínálja fel a frissítést.
Feldobtam az RC verziót (6.0.115), telepítés végén azonnal közli, hogy van újabb verzió és telepítsem.
-
őstag
válasz S-Attila #3822 üzenetére
Jó kérdés... Elméletileg kissé jobban fogja a gépet, mint az előző, a teszteken még nem bizonyított és mivel friss, valószínűleg a közeljövőben jó pár javítást dobnak ki rá, mint ahogyan a felajánlott upgrade verziónál már létezik frissebb. Én még várnák vele legalább egy jó hónapot.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
King Unique
titán
válasz S-Attila #3822 üzenetére
Nyilván érdemes , 6-os vsz védelem terén is jobb, mert az 5.2-es tesztek alapján nem az igazi (pl ez,de más is akad)
(#3817) Integrator: én ezt 5.0xxx-nél tapasztaltam külső hdd esetén, de az 5.2-nél élvileg már ki lett javítva. ahogy 6-osnál is, ill én írtam anno írtam supportnak és küldtek vmi dll-file-t, amit csökkentett módban kellett mappájába bemásolni, régit ezzel felülírni, az is megoldotta (usb fix)
szerintem nincs értelme maradni(#3828) donjohnson: az ütemezett feladatoknál én anno 1-2 pipát kivettem, de majd topicszaki javasol jobb megoldást, talán lehet állítani rajta vhogy, ismerős a bosszantó dolog, bár erősebb gépeken nem oszt, nem szoroz.
(#3829) adamssss: rakd fel Mailwarebytes (v Hitman pro) progit is, futtas le egy ellenőrzést és meglepődsz mi minden talál, sokan azt mondják érdemes felrakni vírusírtó mellé, ha nem is állandóra v automatikusan indulva (hátha összeakadnak, bár nem szokott), de időközönként egy kézi ellenőrzést lefuttava biztosabb védelmet nyújt a 2 együtt. nálam is talált ezt azt 6-os után, ahogy f-Secure is,amire lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest