Új hozzászólás Aktív témák
-
melon
tag
válasz
demarad #9918 üzenetére
Nekem csak eredeti van, de van vele egy olyan problemam, hogy neha "kesik". Mi nagyon sokat jatszunk MK8-cal, es elkepesztoen bosszantova valt a dolog. Mivel a problema teljesen veletlenszeruen jon elo, eleg nehez kitalalni a pontos okat. Sokmindenre gyanakodtam mar, de azt hiszem, hogy a hazban talalhato wifihez lehet koze, ha valaki a 2.4 GHz-es csatornat hasznalja, akkor nagyobb esellyel lesz rossz. Illetve egyszeruen csak kozelebb kell ulnom a konzolhoz, a kb. 3.5-4 m-es tavolsag mar neha sok neki. Egyebkent nagyon strapabiro, egy eve rendszeresen hasznalom, es meg mindig tokeletes allapotu.
-
Sirandrish
legenda
válasz
demarad #9918 üzenetére
Még PS3hoz vettem után gyártott DS3 controllert, de a Pro controllerről is olvastam mert én is akartam csak sokallom a 15K-t érte.
Mindenhol ugyanazt írják amit a DS esetén is tapasztaltam. Fogásra, érzetre, a gombjai mind első osztályú már ezeknek is, de az analogok olyan érzékenyek hogy játszhatatlan bármi.
PS3nál az volt a jó hogy a Raymanekhez elég volt a D-pad, így azokat végig tudtam vinni vele, de amúgy sz*r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest