- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldwin
aktív tag
válasz
lockdown90 #9912 üzenetére
Nem értem a kérdésed mögött húzódó gondolatmenetet.
-
demarad
tag
válasz
Idave-nak igaza van, ehhez már van kész játékkínálat, azt nézd meg.
Egy új konzolnak legyen az xbox vagy ps is legalább 1 év mire egy rendes játékkínálat
kialakul. -
demarad
tag
válasz
Erről nem tudok nyilatkozni érdemben, be se mutatták még,
nem tudjuk milyen játékok lesznek rá elérhetőek első körben,
meg másodikbanBár azt olvastam a minap, hogy még 2016ban 20milliót akarnak eladni.
-
ldave
félisten
válasz
Attól függ mit szeretnél, az NX-ről semmit nem lehet tudni, ami hivatalos lenne, minden más csak pletyka, spekuláció. A Wii U egy kész dolog, nagyjából lezártnak tekinthető játékkínálattal (tudom, lesz még Zelda és Star Fox, meg talán pár meglepi), szóval az alapján dönts, hogy a Wii U most mit tud nyújtani.
-
demarad
tag
válasz
lockdown90 #9910 üzenetére
Szia,
Én a Party-s vagy Just Dances 8GB-os verziót ajánlanám, mert azokhoz kapsz egy wii remote plusz kontrollert
meg 3 játékot (Party vagy Just Dance, Super Mario, Super Luigi).
A 8 Gb-t nem elég sok mindenre, de szerintem a 32 se, úgyhogy vagy pendrive vagy külső winyó lesz a vége úgy is. (külső winyónál dupla usb kábel szükséges hogy megfelelő mennyíségű áramot kapjon).A Konzolstúdiónál vettem Karácsonykor, most is írja, hogy van készleten, de telefonálj szerintem, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- További aktív témák...
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest