- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most nagyon ráérek, úgyhogy megnéztem nektek az Assasins's Creed III játékot, úgyis gyakran felmerül itt a topikban. Ez a többi platformra "csak" 1 hónappal előbb jött ki, mint Wii U-ra, amin ugye a nyitócímek közt volt. Ennek ellenére már ez is simán meg tudná ásni a sírját egy későbbi portnak, a mellékelt ábrán felírtam a fontosabb látnivalókat. Megjegyzem még, hogy ennek ellenére nem szerepelt rosszul a Wii U-változat sem, arányaiban nem voltak sokkal gyengébbek az eladásai a PS3/X360 verzióhoz képest. Viszont itt meg inkább a kis konzolbázis volt a szűk keresztmetszet, nyilván az Ubi is jobb startra számított ennél.
Szerk.: az ábra csak az X360 változat eladásait mutatja, de eléggé hasonló az arány a PS3 verzió esetén is. Az ábráról leolvasható, hogy a tizedik héten már alig érdekelt valakit a játék, tehát gyakorlatilag egy két hónaposnál régebbi játékportnak már matematikai esélye sincs sikeresnek lenni.
-
ayo
veterán
az a baj, hogy amikor bemutattál a batman verzióját akkor már én rég kitoltam PC-n. persze tetszett, hogy mennyi pluszt raktak bele, de ez kevés ahhoz, hogy megvegyem és nyomjam újra. szerintem jelenleg az xbox és ps konzol tök fölösleges, hiszen tényleg csak pár játék van, amin nincs PC-n és Steam miatt ezerszer olcsóbban be lehet szerezni + PC-n ugye jobb is a grafika stb. nekem a nintendo meg a pc teljesen le tudja fedi az összes játékot amivel játszani szeretnék. wii u-ra soha se vennék az általad felsorolt játékokból, mert mind megvan pár euróért a Steames nagy akciókból és ezerszer jobb verzióban. nekem a nintendo az mario meg zelda, donkey kong és persze a többiek. régen is ezekért szerettem a Super Nintendót és most is azért van Wii U-m
-
horkovy24
senior tag
Szerintem ő gép ,,fenntartás" alatt azt érti hogy már azokat a játékokat amit szeretett volna azokat már kijátszotta és ha nem lenne még a Smash Bros akkor eladná mert már nincs olyan játék ami érdekli. Mondjuk én már úgy vagyok vele hogy ezt a Mario and Luigi pakkot megvettem 80 ezer forintért. Plusz azóta már vettem hozzá 10 játékot ami megint csak többe volt hozzá mint 100 ezer forint plusz vettem még Remote plust meg Nunchuk-ot hozzá szóval nekem ez a Wii U már lassan 200 ezer forintomba benne van. Nem igazán akarnám már eladni akkor sem ha nem nagyon lenne már rá játék ami érdekelne mert 60 ezerért nem szívesen adnám el márpedig nagyon nem adnának többet érte még mindennel együtt sem. Inkább már úgy vagyok vele ha esetleg lejár az ideje akkor megy a vitrinbe és ki tudja bármikor kedvet kaphat hozzá az ember egy kis játékra
-
g@bo
nagyúr
ott a pont.
nem beszélve arról, kb mennyi idő alatt aul el egy telefon, és dobjuk ki kukába...
én se értem, miért kéne eladni 2 hét üzemszünet után azonnal a gépet, persze bukóval, majd a lé menne 15 féle haszontalan baromságra.
van aki egy gép árát elszivja /hó. nem feltétlen nikotinrúdra gondolok.
-
PandaMonium
őstag
Szerintem leginkább az amikor úgy érzed, hogy végignyomtad a játékot.
Nálam a 150cc 3 csillag megvan, de már a mirror cup-ot nem lenne türelmem kinyomni, de úgy érzem, hogy ha kihagyom nem vesztek semmit. Mario Kart-ban amúgy is a multi a lényeg, arról aztán meg tényleg nem lehet megmondani, hogy mikor van "vége". -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Holnap kora hajnalban lesz a játékról egy teljes Direct, sajnos amerikai időzónához van igazítva, de még ahhoz képest is elég későn adják. Az új karakterek mini trailer-eit biztosan csokorba szedik majd, és egy-két apróság is kiderülhet majd a játékmenettel kapcsolatban. Addig is a hivatalos dobozkép
:
-
ayo
veterán
hack n slash eleve nem egy izgalmas stílus. vannak jók persze, de a dw részek, az ilyen szószerint folyamatosan gyilkolás - mondjuk, ha láttad a Hyrule kis videókat ott sincs nagyon más csak, hogy kaszabolsz.
amúgy kicsit sok a lány karakter benne - az a lepke lány az mondjuk konkrétan szörnyű
én abban bízom, hogy lesz vmi jó promo és max akkor megveszem, mint a MK8-at -
zzub
csendes tag
Köszi szépen, meg is rendeltem a töltőt a dx-től. Tegnap reggel kipróbáltam a Raving Rabbids Wii-t. Csak pár percet játszottam vele egyedül, de hangosan röhögtem, szerintem a gyerekek imádni fogják. Van azonban egy kis gondom. Ezt a játékot 4:3-ban jeleníti meg a tévé. Csak úgy sikerült széthúzni a képet, hogy a Wii U system setting-jét lerontottam SD-re. Valaki kipróbálta már úgy, hogy ugyanazt a tévét hdmi-vel és analóg kábellel is összekötötte? Működik ez?
-
Jó de van rá valami hivatalos magyarázat? Vagy csak nem éri meg nekik és kész. Sot WiiU -s játékokból is alig van fent shop n valamennyi. Ezt sem igazan értem miért van.
Egyébként azon agyaltam, hogy Snes es játékok is ilyen 150 mb korul vannak de nem létezik, hogy anno ennyi adat ráfért volna azokra a kazettákra. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
adalbert1
veterán
Szép törekvés, hogy több nyelvet is akarnak az EU-s kiadásba, de szvsz egy ilyen játéknál bőven elég lenne az angol nyelv, és akkor már rég ki is adhatták volna (kíváncsi vagyok, hogy hány olyan potenciális vásárló van, aki nem tud annyit angolul, hogy egy ilyen játékot élvezzen - és Wii U-ra vagy 3DS-re vásárolná meg a játékot).
Igaz még csak 3DS-en van kint, de a SteamWorld Dig-et próbáltátok már? 07.31-ig fél áron van, gondolkozom a beszerzésén.
-
Hunner
senior tag
Na azért a yachtclubgames-nek is van ebben sara. Nem voltak szerintem felkészülve a világsikerre, valamint szerintem nem voltak tisztában azzal, hogy mi mindennek kell megfelelniük ahhoz, hogy kiadhassák a játékot az USA-n kívül.
A legtöbb fejlesztő/kiadó ilyen hibát nem követ el. Ha belegondolsz, gyakoribb azért minden platformon a worldwide release, mint az ilyen "bukfencek".
-
zzub
csendes tag
Szia, sziasztok!
2 héttel ezelőtt én is hazavittem a Wii U Mario+Luigi Bundle-t. Sajnos a nagyobbik fiam azóta alig volt otthon ezért csak pár óra MK8-at játszottunk eddig. Szeretném bónuszban a Zelda WW-t letölteni de nem teljesen értem hogy megy. Amikor azt írod, "magyar fiókra és régióra állítva a gépet nem fog menni az online rész" az azt jeleni, nem fogok tudni a store-ból vásárolni, letölteni? Ha az első bekapcsoláskor országnak Mo-t választottam, azt utólag át lehet állítani Írországra? Vagy nem is kell?
Egyébként köszönöm mindenkinek a sok hasznos infót amit itt lehet olvasni. -
tariattila
veterán
nagyobbik (9) fiam imádja... olyan dolgokat épít pc-n hogy csak lesek...
elég jó készségfejlesztő...
valamilyen szinten mint egy gyerek-tervező-rajzoló program, nem mellesleg kreativitást, logikát fejleszt...
neki nagyon jó lenne (szabadulna fel kis processzoridő a laptopon)
tényleg... ha már itt tartunk... ár/érték/tudás arányban melyik rajzoló program ajánlott U-ra ?
a gamepadon is szeret rajzolgatni, legalább kis fotosopp ismeretet is felszedne -
ayo
veterán
sztem mindenképp mario kart bundle, ha érdekel, ha nem, mert alapvetően 2 játékot kapsz kb. ua pénzért - 2ezresen ne múljon már. mario kart amúgy nagyon jó online móka és ahhoz mehet egy zelda v akár még egy mario, ha azt annyira szereted
itt a többi
-
Mister_X
nagyúr
-
ayo
veterán
amúgy én anno toltam eredetiben
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A másodvonalbeli N-karakterek (Kirby, Yoshi, Luigi stb) sem szoktak különösebben szégyent hozni a házra, de általában csak mérsékelt sikereket aratnak. Ebben a ligában lesz szerintem a Devil's third és a Bayonetta is. Captain Toad sem fog Mario babérjaira törni, független attól, hogy kinéztem magamnak azt is. Splatoon remek mókának ígérkezik és ha ráharapnak, akkor az egyik meglepetés cím lehet. A nagy durranások pedig tényleg nagyok lesznek, az új Zeldát is venni fogják, a Smash-t pedig akár a japán piac egyedül is elvinné a hátán. A 3DS verzió azóta is töretlen a japán előrendelések közt, azok nagyon rákattannak az ilyesmire. A Xenoblade a két kategória közt lesz szerintem, jól fogy majd, de a világot nem váltja meg ahogy az elődje sem.
-
horkovy24
senior tag
Az én véleményem az hogy inkább megveszek egy ismertebb Nintendós virtual conole-os címet mint ezek közül az indie játékok közül bármelyiket nemhogy még konzolt vegyek bármelyik miatt is.Én nem akarom itt fikázni őket de nekem nagyon nem jönnek be nem tudom miért lehet bennem van a hiba.
-
ayo
veterán
szerintem elég indie játékot ismerek én is...
engem az zavar, hogy semmi exkluzivitása nem lesz az egésznek, érted ezeket pc-re legtöbbször forintokért dobálják és a legtöbb indie cím kb. elérhető bármire. nem fognak ezért wii ut venni, mert több indie játék lesz rajta, ez semmivel se dobja fel. az ok, hogy pár komolyabb indie cím is megjelenik rá, de azért ne ettől várjuk már a konzol felpörgetését...remélem érted mire gondolok.
-
boost
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Sajnos nem minddel
Azokat majd úgy is be fogom szerezni (Skyward Sword, Red Steel 2, a két Resi rail-shooter és a Hpuse of the Dead, Xenoblade, Last Story, Pandora's Tower se többek között, inkább csak a korai címek...). Metroid Prime Trilogy meg volt még 2010-ben 4k a Media Marktban, azt meg is vettem a haveromnak, hogy valamit ki is rakhasson a polcra
-
-
Mister_X
nagyúr
Fizetéskor nekem is landol a cucc a profilomon. Nem szokásom amúgy kalózkodni, de ezt meg kellett lesnem. Tényleg szó nélkül fog landolni, érdekes.
Gondoltam kiadok egy játékot a
SEGAVena Master V konzolra, ha már TES-en kifulladóban volt az öt részt megélt arcade shooter sorozatom (hiába no, belefutottam az EA hibájába - mentségemre, az első kettő rész G64-re jött ki, de az kihalt) - picit awesome lettSci-fi RPG az aranykorba. Ki voltak már éhezve a Venások már egy system sellerre.
Természetesen ezt nem sikerült überelnem és Vonny Playstation megjelenésére csődbe mentem. Soakdszorra.
-
-
adalbert1
veterán
Ennek örülök is, meg nem is. Azért örülök, mert így bővülnek a vc címek, talán eljutunk a gamecubig, talán még pár ember vesz wii u-t. Nem örülök, mert hiába egy mérföldkő, én legkevésbé az N64-re vagyok kíváncsi az N konzoljai közül, ehelyett fordíthatnák valami másra az erőforrásokat...
A Fifás hír különösen abból a szempontból vicces, hogy a 13-at még kiadták Wii U-ra is, nem hiszem, hogy egy legacy edition-t túl nagy munka lenne összedobni... - igaz ez az a játék, amit én is inkább Xbox-on vagy PS-en játszanék.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egyébiránt a Mester nem volt annyira lenyűgözve tőle.
-
Bad Pritt
félisten
Szoktam olvasgatni a keresztháborúdat a fogalmatlanok ellen, de szerintem ne zavarjon. Ilyen ütemben a Zeldának meg a Marionak nem sokáig lesz több része, mint a CoD-nak vagy a BF-nek.
Amúgy lehet én vagyok felszínes a Nintendo szempontjából, de abszolút a Splatoon tetszett tőlük, meg minden E3-as játék közül unblokk. -
horkovy24
senior tag
Hát teljes mértékben megértelek!Egy időben én is akartam szerezni pirosban mert nagyon tetszett ugyebár először én azt a Mario kiadásos Wii-nél láttam viszont az a baj hogy a boltokban piros színben csak a Remote Plus-t lehet kapni Nunchuk-ot már nem.Az meg hogy néz ki hogy az egyik piros a másik meg fehér vagy fekete?!Ezt különben nem is értem hogy nálunk miért ennyire korlátozottak a lehetőségek vásárlás terén mert itt szinte semmit nem lehet megkapni külföldön meg mindenféle van ezekből a Nintendo-s kiegészítőkből.
-
-
-
Bad Pritt
félisten
Ez a magyar fanbase méretéből kiindulva asszem magyar nyelven nem létezik?
Angolul van gondolom, lehet megveszem.
Anno a Wind Wakerrel játszottam GC-n, csak aztán ráléptek és annyi lett, Wii-n meg a Wii-s Zeldával, aminek szintén alliteráló neve van, de mindig elfelejtem.Ez az új Wind Waker is elég faszán néz ki, elkapott a nosztalgiahangulat, pedig sosem voltam nagy fanja a sorozatnak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem az egész E3 koncepciója nagyon tetszett a Nintendónak, magasan verték a többi szereplőt. A sajtótájékoztató rövid, lényegre törő volt, semmi bullshit, mint a Sony előadásainál. Becsületükre legyen mondva, a Microsoft-nál sem szaroztak túl sokat, ott is inkább a játékbemutatókon volt a hangsúly. A Smash Kupa nagyon jó ötlet volt, ugyanezt már eljátszották a Mario Kart 8-nál is, de most ugye jóval nagyobb publicitást is kaptak. Ez a Treehause pedig zseniális húzás volt, gyakorlatilag végiggyalogoltak minden játékon, legalább húsz-harminc percet rászántak mindegyik bemutatására, pontosan tudható, mire számíthat az ember, nem fog zsákbamacskát venni. Soha rosszabb E3-at ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest