- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9463 üzenetére
Majd este megkukkantyúk
, tegnapelőtt 8 valami volt akciós... majd Karácsony körül szerintem. De azért nagyon megnézem majd, mert a PS store-ban lényegesen olcsóbban voltak indie cuccok, amiket már wii U eShopban megvettem (pedig ott is akciós jóár volt)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9461 üzenetére
Nem eShop-os? Vagy onnan is elfogyhat?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9459 üzenetére
Nincs valami részletes listánk? Vagy minden nap meglepi? Attól félek, úgyis bezsákoltam már, mi érdekel
...
Gameparkban azt mondták, hogy mutatóba még van olyan csomag, ami érdekel téged.
Xenoblade elmaradt tegnap este, mert elaludtam az altatásban én is... -
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #9455 üzenetére
Semmi gondom nem volt soha a wiiu-val, ez a játék feltette a kultgépre a koronát
Mindig is úgy tekintettem rá.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9449 üzenetére
Ma vitték el az utolsót... a #9448 info erre vonatkozik (én előjegyeztettem egyet egy barátomnak, akik karira Wii U-t akarnak venni (mert ilyen is van szerencsére - a felesége azt mondta, hogy ezzel ő is játszana, valamilyen gyerekkori emlékek jöttek elő a Super Mario hallatán
), gyermek 6 éves.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9430 üzenetére
nekem konzolstudió a tuti, mindig pontosan jött minden, ha bármi gond volt, hogy késik valami, vagy csak később lesz több belőle azonnal hívtak.
többi meg is-is, 576-ból meg már 4-5 éve nem tudok rendelni neten, mert soha se történik semmi -
adalbert1
veterán
válasz
Én a Gameparkkal maximálisan elégedett vagyok (csak hogy pozitívumot is mondjak valamelyik üzletről), az egyetlen gond vele tényleg az, hogy a világ végén van - viszont az eladó(tulaj?) úr nagyon jó fejnek tűnik, én mindig jól el tudtam vele beszélgetni a Nintendo termékekről, játékokról, be is számítottak használt játékokat is.
-
válasz
Holnap este ott leszek
amúgy világvége a... Ez itt kérem Rákosborzasztó, legjobb hely. A Gamepark is 3 csak percre van tőlünk. Én is pont a PS4 topikot olvasgattam...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9426 üzenetére
Szerintem sem lehet gond, nekem semmi gondom sem volt a 64 GB 3.0 USB pendrive-val. (most néha bedugva felejtem a powered usb hub-ban az mp3 lejátszót, amiből a wii U hdd-je is kapja szuflát, na ettől ideges lesz kedvenc konzolom)
XCX csak holnap lesz, igaz már nyitás körül... este érte megyek (meg az influenzaoltásért)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9424 üzenetére
Mielőtt a HDD-t rávarázsoltam olvasgattam erről, úgy rémlik az volt az okosság, hogy az SD kártyák kevésbé bírják a használatot, mint a HDD-k... (Nem én mondom, ezt olvastam)
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9417 üzenetére
nagyon kemény story, én nem értem, hogy tud egy ilyen bolt működni, de komolyan..
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9417 üzenetére
2-3 boltos sráccal szoktam összefutni itt a nálunk lévő üzeltükben, velük sose volt gondom, szóval a probléma sajna valahol magasabb rendszerszinten van. Viszont annak örülök, hogy beszámítják a használt játékokat, mostanában ha vettem valamit, mindig vittem magammal 1-2 PS3-as játékot, legalább nem kell szenvednek az aprós eladással.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #9273 üzenetére
Update: a régi fórumozók még talán emlékeznek rá, hogy adtam le rendelést az 576-nál (WW HD).
Tizenkét nap (nov. 20 - ) után előrelépés történt az ügyben, egy fiatalember felhívott , hogy jöhetek a játékért (Mammut 2 üzletbe kértem). Mondta, hogy 3-4 napig el tudják tenni nekem, szóval ha addig át tudom venni, az jó lenne... Búcsúzóul azért óvatosan megkérdeztem, hogy ugye az akciós árán. Tizenötezer - hangzott a válasz. A történetbe ekkor újabb fordulat került, minek során kifejtettem neki, hogy ezt egy pénteki akciójukban rendeltem tíz lepedőért. Kérdezte, hogy a mostani pénteken volt-e akciós, én mondtam neki, hogy még a BF előtti pénteken (már én sem nagyon emlékeztem, de a böngészőben még nyitva volt az érintett ablak, onnét puskáztam). Kicsit szabadkozni kezdett, hogy pénteki akciókat max 2-3 napig szoktak tudni elfogadni, én közöltem, hogy oké, de ezt speciel még aznap pénteken rendeltem. Ekkor jött az isteni szikra, hogy felhívja a központot, akiktől engedélyt kell kérnie, és ha minden jól megy, átvehetem az akciós áron. Másfél óra múlva megszületett az áttörés, visszahívott a srác, hogy engedélyezték a dolgot. Úgyhogy a napokban ha arra van dolgom, átvehetem a játékot.
Szerencsére nem vagyok egy idegbeteg típus, nem mondom azt sem, hogy mínusz ötezerért nem érte meg két hetet várni, de valahol homokszem lehet az 576 gépezetében. A srác úgy segítőkész volt, valahol a rendelésfogadás és ő közte van a cégnél egy amolyan lost in translation szakasz. Furcsának tartom, hogy ilyen árak és kiépítettség mellett ilyen vidéki bolt-fílingje van ennek a hálózatnak. Nem mondom, hogy ne rendeljen innét senki, de aki mínusz egyedik napon már játszani akar a kinézett gémmel, az lehet jobban jár, ha máshol nézelődik.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9395 üzenetére
Jönnek a tesztek, eléggé pozitív a kép így az első bemutatók alapján.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9397 üzenetére
Fura hajú, lányos arcú férfiak (vagy férfias nők), karddal a kezükben megmentik a világot. Nagyjából ennyi
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9395 üzenetére
Én idén tuti nem állok neki, még a FF XIII Lightning Returns van betáblázva év végére, így aztán teljes lesz a trilógia, idén meglesz mindhárom rész (nyáron volt az alap, ősszel a XIII-2, most pedig ez).
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9393 üzenetére
Ha minden jól megy, holnap már itt lesz
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9381 üzenetére
Lehet, hogy N úgy gondolja, hogy csak azt töltsük le, amivel éppen játszunk... én szeretek csemegézni: "tyű ez is milyen jó, meg ez is, melyikkel kezdjem... na menjünk aludni."
A nagy méretű cuccokat (is) akkor veszem meg általában, ha alaposan le vannak értékelve, max. 4-5000 HUF, indie-k 1-2E. -
adalbert1
veterán
válasz
Szerintem is vicc ez a 32GB - ha csak pár indie játék vagy belsős cím és játékok updatejei vannak rajta, akkor bőven elég, viszont pl. ezek mellé 2 db 3rd party játék már nem fért fel nekem (AC4: BF és Splinter Cell) - viszont egy külső HDD-t overkillnek éreznék, annyit sose fogok vásárolni Wii U-ra, hogy megteljen.
-
g@bo
nagyúr
válasz
64 gb még 8-10e költség egy igy is neccesen eladható gép árához.
szerintem, kezdjük figyelni az NX-et...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #9379 üzenetére
az nem elvárható, hogy legyen a gépben 256 gb. lehet venni külső hdd-t.
bár engem nem fenyegetne a veszély, hogy televásárolnám. ilyen árakon. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #9374 üzenetére
Nekem a 32+64 kevés volt, de én beteg állatfajta vagyok. Altatás után leírom a helyfoglalási adatokat.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9369 üzenetére
meglestem...
belsőn nem tárolok semmit, szabad: 3259MB
árértékarány megfontolásból 2TB külsőtápos Toshiba hdd-t vettem (ezeket ajánlják hozzá) nos ezen 1789 GB a szabad hely...
az 1 TB szerintem örökéletig elég lenne wiiU mellé... de még a fele is sokáig megfelelne...a Kirbyn agyalok de parázok már a sok digitális tartalmamon, hogy egyszer ha gáz lesz akkor nem tudok átmenteni maradéktalanul mindent... ezért a nintis musthave játékokat én is jobbszeretem lemezen... még ha cserélgetni is kell.... és az említett likviditás is fontos szempont persze...
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9366 üzenetére
szerintem ha digitálisan nem vásárolsz játékokat (és hát minek vásárolnál
), akkor bőven elég a kicsi..még a pendrive se biztos hogy kell, de max. veszel később.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9356 üzenetére
Szerintem itthon se lenne rossz vétel 75k környékén (de 55k-ért még inkább), ennél csak drágábban látok premium gépeket 2 népszerűbb játékkal bundle-ben. Igaz, akit már érdekelt, az szerintem itthon is beszerezte már a Wii U-t.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #9358 üzenetére
Nekem semmi hasznos nincs rajta már évek óta... lehet el is adom.
Elfér rajta egy tekken tag 2 azt csá.
-
ldave
félisten
válasz
Este megnézem majd.
-
g@bo
nagyúr
válasz
8+16gb a tár, több nem lehet.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9319 üzenetére
de hát a zászló mario kartnál azért számít!!!
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9292 üzenetére
Úgy értettem, hogy ezek eladóak... (Kivéve család natürlich)
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #9294 üzenetére
Rendben.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9287 üzenetére
Oké
x-men blu-ray lemezek? Halo 3? Pink Floyd első lemez díszkiadás cd? Bármi a családon kívűl? Koncsik@blekfrájdéj
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9281 üzenetére
Ja, én azt hitten az Edigitál-ról van szó
-
ldave
félisten
válasz
TV-met vettem tőlük még valamikor két éve, házhozszállítással. Akkor semmi gondom nem volt velük, de az nem ilyen rohamkor volt, hanem nyugisabb időszakban.
-
aya
addikt
válasz
Az egyik rendelésem 2.5 hete húzódik, persze hogy értesítenek.... csak be kellene mennem érte egy másik kerületi boltjukba de én hülye átkértem egyet.
-
válasz
#koncsik@eshop: használtan (karcmentes) 8k-ért csak neked, bp-en ingyen házhozszállítás!
Nekem van egy limited edition szobros is... -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9255 üzenetére
Hja, szóval lehet elég a Basic Pack telepítése, a többi hatássa már nem annyira számottevő. Legalábbis ez alapján.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9244 üzenetére
lassan kb. elég lesz berakni a lemezt, amivel jelzed hogy megvan, a többit meg hdd-ről szedni. amúgy nem lenne rossz, mert néha zavar a hangja, de ugye egy olcsóbb cartridge megoldásnak örülnék a legjobban
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9244 üzenetére
NX-ről csak találgatni tudunk, de mindenesetre WiiU esetében majdnem sikerüt elérni a PS3 szintjét, OS fejlettségben, miszerint részben tud már HDD-re telepíteni, de még nem a lemezről, hanem netről. Elég vicces.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9242 üzenetére
Egyelőre mindenhol azt írják, hogy le kell tölteni, sehol s eazt, hogy engedni, hogy felmásolja. Valszeg a WiiU OS-e még nem támogatja a félig felmásolom a lemezről funkciót, ezért kell letölteni shopból.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9182 üzenetére
aszem olyan 50-60 óra játék után van mecha
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9172 üzenetére
A két Danganronpát be kéne fejeznem december 4-ig. Végülis van rá esély.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #9163 üzenetére
majd megveszi azt is.
55k ért van már sima basic pack, csak ugye egy kontroller+nuncsuk megvétele utólag nem kevés pííz.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #9126 üzenetére
Kinek mi a rossz?! Ugyebár. Van akinek az a rossz hogy kevés rá a multi cím és csak belső fejlesztésű játékok jönnek rá. Van akinek az a rossz benne hogy a másik két konkurens masina sokkal erősebb nála ezáltal a játékok sokkal szebbek rajtuk. Személy szerint én az előbbiekbe tartozom bele. Viszont abban kiegyezhetünk én azt mondom hogy közölünk senki nem állította az előző hozzászólásokba hogy maga a masina rossz lenne. Én úgy vagyok vele hogy a Wii U hardverileg bőven hozza a PS3 szintjét még erősebb is és ez nálam már bőven elég lenne ha nem állna fenn az a dolog ami nekem is fájó pont a géppel kapcsolatban. Egyedül amit teljesen hülyeségnek tartok és tegyünk szívünkre a kezünket hogy így van az a Gamepad. Akárki akármit mondd az a kiegészítő egyáltalán nincs kihasználva csak talán egy pár játéknál de azoknál sem teljesen. Akkor kérdem én minek kellet?!
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9118 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ez megdobja-e még az eladásokat így az NX árnyékában, vagy aki Zeldával játszana, az már úgyis vett Wii U-t az egyéb címek miatt (igaz ennek simán nyitócímnek kellett volna lennie)?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #9103 üzenetére
Egy kicsit kiosztottak!
De sajnos muszáj volt meglépnem a géppel kapcsolatosan amit meg kellet hisz egyszerűen vannak olyan címek a géphez amik kötelező darabok ezáltal már iszonyatosan ritkák is. Ha találsz is valamelyikből eladót akkor az olyan horror áron van egy PS2 játékhoz mérten persze hogy annyit már tényleg nem ér az egész. Szóval a PS4 mellet van most még egy büszkeségem is mondjuk ezt becsülöm a legjobban. Viszont van most egy Wii U-m is megint de csak a Project Zero erejéig utána megy is. Ajándék áron sikerült beszereznem ezt a Wii U-t úgyhogy kijátszom rajta csak a Project Zero-t aztán el is megy a háztól mert én azzal már nem foglalkozok. Árában kitudok szállni belőle. Majd meglátjuk mit alakít a Nintendo az új NX konzollal.
Ha azzal már sikerül összekapniuk magukat tehát multi címek terén is akkor majd esetleg visszacsábulok hozzájuk.
-
sagit
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9096 üzenetére
Akkor az se 5 fős, az se jó nekem
Amúgy ja, ez lesz a megoldás sajna valszeg.
-
sagit
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9093 üzenetére
Land megvan, Party u novemberben.
Viszont a régebbi mario partykkal h lehet 5en? Kezelik a tabletet?
Idave :köszi, nem zavar csak nem tudtam.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9083 üzenetére
Kár érte, a Nintendo rengeteg lehetőséget nem használ ki, ami jobbá tehetné a konzolt/szolgáltatást (gondolom nem lenne túl nagy kaland azokhoz a címekhez implementálni ezt az irányítást, amik nem használják ki a Gamepad/Pro Controller összes gombját).
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9079 üzenetére
tudná, ha akarná
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #9057 üzenetére
Lehet a desktop is valami ARM lesz
Egyébként vannak elég jó mobil AMD APU-k.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #9001 üzenetére
Poén, hogy angol területen is Genei Ibun Roku-ként hívatkoznak a játékra. Így aki megveszi, egy szava se lehet, hogy a cím alapján másra számított
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8994 üzenetére
Sziasztok!
Hát ööö.......
A dolog lènyege az hogy annyira megelègeltem már a Wii U játèkok terèn lèvő pangását(Project Zero ugye
) hogy egyszerűen muszáj volt áttèrnem.
Egyèbkènt azèrt van már jó pár játèk PS4-re is ami nagyon elnyerte a tetszèsemet. Ott van pèldának okáèrt a Bloodborne vagy èppensèggel a Witcher 3. Gyerekek azèrt ez a Witcher 3 ott van a szeren!
Meg aztán ez a PS4-re való áttèrès nem volt olyan egyszerű ám. Sokat töprengtem rajta viszont mivel eldöntöttem hogy ez az utolsó konzolgeneráció amiből èn mèg kiveszem a rèszem így legalább sokat ès sok mindennel szeretnèk játszani. Ez meg a Wii U-n sajnos nem annyira kivitelezhető!
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8994 üzenetére
horkovy: üdv! az ex géped még mindig jól hasít! pedig kapjta az ívet...
mondjuk a srácok eléggé átnyergeltek PC-re
a DKvsM Tipping is nagy hévvel indult, a M.Maker mégjobban.... utána meg erősen visszaesett... érdekes, hogy így ki tudnak esni az érdeklősésikörükből ilyen fantasztikus játékok... hmmm....komolyan azon agyaltam, hogy az eShopos játékokkal az egyik wiiU-t eladom accountostól... nem tudom ennek mi esélye lehet... (a !szerintem! legjobb eSopos játékokkal)
a másikat meg meghagynám a lemezes játékokkal....
(most csak hangosan gondolkodtam) -
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8938 üzenetére
Hát nekem nem jött be.
Középen egy fényképes ostyalap ami hidegzselével van lekenve.
Körben meg gyümölcsök hada valahogy a kettő számomra nem harmonizál.
De hát más más az izlése mindenkinek. -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8945 üzenetére
írtam privátot
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8900 üzenetére
Szerintem meg jó hogy vannak még 2d-s Mario-ok. Hangulatosak.
Nyilván sokkal érdekesebb egy 3d-s játék. De én pl a Mario Galaxy-t nem szerettem soha mert Számomra a bolygókon le föl mászkálás néha már bonyolult és sok volt. -
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8896 üzenetére
De jó, van infinity 3.0-ám
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #8249 üzenetére
Most éjfélkor jött a levél, hogy az Armikrog szeptember 30-a lesz. Már csúsztatták egyszer, de megint találtak néhány hibát, ami megakasztja a játékmenetet, úgyhogy inkább újra halasztottak rajta. Kár, hogy a Wii U verzió később jön, mint a PC-s, azt még nem lehet tudni, mennyivel.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8818 üzenetére
Csak példának hoztam fel a méretet. Egyébként szem előtt kell tartani, hogy egy lemez gyártási költsége elhanyagolható, míg egy memóriakártyáé (pláne ekkora méretekben) már kevésbé. Azzal is számolni kell, hogyha az NX desktop lesz és "nextgen" szintű, akkor ott is jöhetnek a 20-40-60GB-os címek is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8812 üzenetére
Egy Vita Card akár 32GB-os kapacitású is lehet és még kisebb is emlékeim szerint a 3DS cartridge-eknél.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8814 üzenetére
jaja, ps vitán meg 3ds-en is kártyával tolják pedig psp is lemezes volt... szerintem manapság 2015-ben ez már nem akkora tétel, hogy ne lépje meg valaki...mondjuk a kedvenc cégünk a nintendo
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8812 üzenetére
azért egy dvd lemez sokkal olcsóbb nekik... /blu réj akármi/
persze ha karistos lesz, szivjál csak vele, mig a 20 éves gba kazik vigan mennek.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8809 üzenetére
azért a wii u játékok nagyobbak mint 4 gb, talán... némelyik.
de aki wii-n ismerte a homebrew menüt, az tudja, 16gb adat az mennyi is... animal crossing pl. 234 megabájt.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8809 üzenetére
én tökre örülnék, ha visszajönni a kártyás forma. igazából 4-8 GB SD kártya nem nagy pénz manapság és simán ráfér szerintem minden nintendo játék
a cd-dvd szerintem eleve egy tévút volt a technikában, a jó öreg kártyák még most is sokkal jobban mennek
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8803 üzenetére
Épp a Pokepark pikachu's adventure-rel játszunk a wii-n... Ha játszok a Metroid Trilogy-val, abból is lesz valami a wii U-ra?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #8803 üzenetére
Ez állat
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8744 üzenetére
Én nem adok a boltos értéklésekre, amióta megvettem az eShopon 4.5/5-ös Sakura Samurait (3DS).
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8740 üzenetére
Hát ez szomorú...
csak kialakul a rutin, aztán könnyebb lesz, remélem
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8682 üzenetére
nem tudom miért jó ez nekik, hogy már most ennyire leépítik a konzolt, miközben 2 évig még tuti ezt kell hogy eladják...
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8650 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8650 üzenetére
-
Dinasti
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8572 üzenetére
Neeem
Minden szupi lenne vele,de sajnos rádöbbentem,hogy Zelda és az 1-2 Mario kivégzésével nem motivál több dolog. Az elmult 1,5 hónapban 6 játékot vittem végig a konzolon,de úgy érzem ennyi elég volt.Főleg úgy hogy a 3ds is ott van még. Meg maradjunk annyiban hogy ezt a gépet csak a szemem kívánta... De nem csak a Wii U hanem a PS4 em is eltávozik konzoljaim közül. A másik része meg ez hogy betegesen sokat költöttem az elmúlt fél évben videójátékokra és ez már nem normális. Le kell állni és nekem ez csak úgy megy ha eladom őket... LEhet pár embernek ez furcsa,de ez van... Igazából a Wii U miatt még lesz 1 komoly harcom a lányommal,mert nem biztos,hogy ő is rábólint az eladásra.
-
Linkh
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8545 üzenetére
Nekem a SNES emlékek mind megvannak, nagyjából tudom, melyik játékot mikor kaptam(17játékom van SNES-re). Utolsó a SF2 Alpha volt 96karácsonyán. Utána volt pár év szünet,ment a PC korszak. Na és utána már kicsit összefolynak a dolgok,talán 2004 karácsonyán vettük közösen a bátyámmal a Gamecube-ot, 5-6játékkal. De, hogy arra hány játék volt, mit mikor vettem azt már nem tudom. Következő meghatározó élmény 2006 június vége, megvettem első hh konzolom egy kis fekete DS Lite-ot, bejártam vele a fél országot. Imádtam azt a gépet. 3-4 évig szinte minden nap játszottam vele, pl ma is nyomattam rajta a NSMB játékot.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8515 üzenetére
mario és a story mod
vicces így leírva
nem lesz semmi single rész, viszont lesznek előre készült pakkok, amiket egymás után tolhatsz, tehát ugyan az az érzés, mint bármely Mariónál. ezekből lesznek hivatalosak, meg persze játékosok által kreált. szokásosan lehet szavazni, kedvencelni ezeket és népszerűség alapján rendezni, hogy mindig minőségű pályákon tudj játszani.
amúgy a lényeg annyi: hogy ez egy eszköz, amivel bárki pályát tud építeni ezáltal végtelen tartalom lesz, tehát egy végtelen Mario játék..
és ja simán meg lehet tolni az összes 2d Mariót újra akár vagy remixelve
nálam tuti vétel
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8506 üzenetére
Gondolod, hogy csak két ülésben tudják eltávolítani az agyamat?
Ennyit (100$) ugysem adnának érte...
ldave: sajnos én nem tudok ellenállni a kék wii u felíratú dobozoknak, nincs elég tapasztalatom a válogatáshoz... -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8459 üzenetére
ez se magyar, ennyi erővel én is alámondom.
available on may 29th
ez magyar?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7920 üzenetére
Yooka-Laylee kickstarter kampány véget ér, de Paypal-on még lehet "előrendelni". 2016 októberében tölthetem majd le, 15 angol font.
Este ezt is megkukkantom, hogyé' van? Shiftlings -
melon
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8398 üzenetére
Koszonom a reszletes valaszt. Azert gondoltam ra, hogy az legyen, mert mar ugyis van egy, amit radughatnek, de akkor inkabb meggondolom a dolgot.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8398 üzenetére
jaja TRIM tuti nincs benne. ssd-t meg eleve nem szokás külső háttértárnak használni, Wii U-nál meg főleg nincs értelme.
hátha segít valakinek: nekem egy régi noti hdd van berakva egy olcsó házban Y kábellel és tökéletesen megy rajta minden digitális cucc
-
melon
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8390 üzenetére
Csak kivancsisagbol, megtudhato, hogy miert nem szerencses az SSD? En egyelore nem hasznalok kulso tarolot, de gondolkoztam rajta, hogy megprobalok beuzemelni egyet, van egy elfekvo darabom.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8392 üzenetére
Szerencsére egy kábel megy hátsó USB csatiról a hub-ba, a hub már nincs a wii U-val egy bútordarabon (így a hdd sem), elölről eltűnt a kiálló pendrive, a helyzet javult.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8390 üzenetére
A powered usb hub-nál is? Ott rendesen kap, 2A asszem, vagy nem ez számít
Pont lemondtam az Y kábelt...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8384 üzenetére
Megnyugtattál, aggódtam
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8367 üzenetére
Nagyon komoly a grafikai és az élményfaktor.
Ha ilyen jó exkluzív címük van nem értem miért nem használják ki.Kezdem azt érezni a Nintendo direkt keresztbe tesz saját magának.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8367 üzenetére
Igen jónak látszik (főleg ha szereted a SW podrace-t
).
Akartam írni, hogy csak Nintendo fejlesztéseket mutattak, de nem igaz, mert a Skylanders is Activision...
Persze a LEGO Jurassic World is szépen átcsúszott július 3.-ra június 12.-ről, azt is említhették volna.
Valóban nem biztos, hogy ez a jó taktika az oly ritka, nem Nintendo fejlesztésű wii U játékok kiadóival, hogy még ezt a keveset is le&#@rják, ahelyett, hogy próbálnák igazolni, hogy lám érdemes wii U-ra fejleszteni(jó, tudjuk, hogy nem
)
mirci18 #8369: +1 -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8362 üzenetére
lényegtelen. szar.
-
D4v3
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8352 üzenetére
"This Star Fox started out being based on a prototype we created for the Wii. We took that prototype and thought about what we could do with it, he continued. "We came back and just said that this should be a Star Fox game."
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8354 üzenetére
Na, pár infó a bemutató alapján (forrás: [link])
- a történet szerint a hőseink (Mirage Masters) fiatal előadóművészek
- egy másik dimenzióból ún. Mirage-ok jönnek át a szereplők világába, akik között vannak jók és gonoszak
- a játék helyszíne Tokió, valós helyszínek alapján megtervezve (Shibuya, Harajuku)
- a város képe majd változik a történet során
- a játék fontos része a zene, a felhangzó dalokat ismert japán művészek jegyzik és maguk a szinkronszínészek adják elő a dalokat is
- Persona helyett Performa lesz
A fenti linket angolul további infók és képek.
-
VooĐoo
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8356 üzenetére
Pár percet láttam csak belőle, de harcrendszer egy az egyben Persona-ból lett átültetve pár extrával. Gondolom végig ilyen lesz.
(#8357) ldave: Beelőztél
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #8356 üzenetére
Úgy látszik csak a végét csíptük el, de úgy látszik az SMT világból ez a Persona sorozathoz áll a legközelebb. Volt egy rész, amikor a városban mászkált, meg egy boss csata a végén. A harcrendszer a látottak alapján vesz ötlet mindkét sorozatból, majd biztos feltöltik az egész bemutatót youtube-ra, akkor talán picivel tisztább lesz a kép.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8354 üzenetére
Japcsi se látott sok napot. 😁
-
Zigur
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8341 üzenetére
Igen, nekem is ez volt az érzésem, hogy az NX-re készülnek már, a mostani E3-on csak letudták a kötelezőt.
Az a "Metroid" eléggé lelombozó amúgy
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8341 üzenetére
oké, elfogadom, de azért ezzel a bemutatóval nem hiszem, hogy növelték a rajongótábort és szegény tulajokkal is kitoltak. megint csak azt érzem, hogy nincs koncepció és innováció. és itt most nem akkorát vártam, mint amikor a wii bejött... már most félek, hogy mikor jön a Donkey Kong: A Link to the Yarny World
na mindegy super mario makerrel elleszünk egy darabig
-
khron78
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8328 üzenetére
Először azt hittem 3DS verzió.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8328 üzenetére
Lehet hogy retro, meg minden . De.
Én szeretem ezt a sorozatot, de ebben most nem látok semmit amiért megvenném.... -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #8323 üzenetére
röhej nem? lemez tok borító előállítási költsége, szállítás, eladó haszna...
olcsóbb mint a net, ahol csak a nintendo kaszál.van 1-2 kevésbé szimpatikus húzása a cégnek. annyira nincs a wii u ra játék /ami nekem ok/ és olyan mocskos drága a régi is /berohadt készlet/ hogy már eladnám a gépet a francba, ha nem csak ezen lehetne mariózni.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8317 üzenetére
Akkor összeállna a katyvasz.
Jó lesz ez, hidd el.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #8315 üzenetére
Persona 4 megvolt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #8309 üzenetére
Jogos, valamiért Wipeout jutott az eszembe, de tény, F-zero jobban illik ide...Nem rossz amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest