- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szerintem ha N-es cikkekre vágysz/vágyunk azt nem itt fogjuk megkapni.
Körülbelül 2 éve egyszer hangot adtam az elégedetlenségemnek miszerint az egész PH lapcsalád le se sz*rja az N-t. Akkor ígéretet kaptam arra hogy ez változni fog.
Annyi változott hogy évente 2-3 Nintendo címet már tesztelnek.Azt akkor sem értettem hogy miért nem keresnek egy N gépekkel bíró emberkét aki írhatna ezekről, de ez van.
Totál nevetségesnek tartom hogy sokkal-sokkal több telefonos játékkal foglalkoznak mint Wii U-s vagy 3DS-essel.
Az meg csak a hab a tortán hogy hogy COD, Halo, TR, Fifa és hasonló sorozatokról még akkor is cikk készül ha fingik egyet a kiadó, de egy 20 évet megélt sorozat nem ér meg 3 sort sem. De említhetném az idén 30 éves Zeldát is...Mindegy..ahogy a magyar boltok polcain, úgy a PH-n sincs helye szegény kicsi Nintendonak!
-
g@bo
nagyúr
nem látok fél áron kínált játékokat. wii u cuccokat 8-9k ért hirdetnek sőt, 10-12.
de 10k ért simán elment itt a mario 3d egymás után 2 tagnak is...
3ds re vettem 5-6k között /jófogás/ pár kazit, de az véletlen, mert a nepperek /itt is/ megveszik és viszont árulják 7-8k között
-
Hunner
senior tag
Köszi, bár a topikban nem eladni akarom ha hirdetni szeretném kitenném az itteni apróra, csak fogalmam sincs az árakról, boltokban utánanéztem nyilván, de az nem sokat segít. Ezt a két játékot nem nagyon adja el senki aki megvette, így nincs viszonyítási alap. Túllőni meg nem szeretném, de az se lenne jó ha nagyon ár alatt hirdetném...
Szétnézek arra
-
adalbert1
veterán
Remélem, hogy ez a tény ösztönzőleg fog hatni több nagyobb fejlesztőre/kiadóra is, hogy az x-edik rókabőr/folytatás helyett esetleg sűrűbben bevállaljanak valami eredetibb/kísérletezőbb dolgot is.
Mario témához: lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a kedvenceim még mindig a 2 dimeziós részek, élükön a legelső játékkal, a Super Mario Bros.-szal. -
horkovy24
senior tag
A bloodborne-nak sincs előzmènye hisz egy új játèk. Viszont a szörszálhasogatást fèlretève èn èrtem a lènyeget. Bár azt sem tudom hogy a bloodborne-ból mennyi fogyott világszinten. Vègülis mindegy is mert mindenkèpp elismerèsre mèltó a Nintendo fejlesztőinek a munkássága. Náluk konkrètan igaz az hogy amihez hozzányulnak arannyá vàltozik.
Ha ilyen fejlesztők lennènek mondjuk a Sony PS4 mögött pluszban akkor mindenki elbújhatna. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Naughty Dog pèldául szar lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
90Quiet
tag
[Műszaki kérdések, szerviz elérhetőség]
[Gamepark oldala]Gondolom ők vannak kapcsolatban az európai szervizközponttal, és vannak olyan eszközeik, szoftvereik és licenceik amivel bele lehet turkálni a gépbe és tudnak olyat beavatkozásokat tenni amit csak a nintendo tehet meg a gépeddel legálisan.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Eredetileg nem a Smash Bros-ról volt szó, hanem #9533. Csak a Doktor Úr azon élvezkedik, hogy fogja az eredeti Hsz-t és rögtön egy másikat farag belőle (lehet plasztikai sebész is).
Szóval röviden, még világosabban, csak hogy teljesen egyértelmű legyek: nincs magyar eshop B+
-
adalbert1
veterán
A játékbeszámítás nálam is nagy plusz, inkább egy minimálisan olcsóbban beszámíttattam múltkor is egy rakás olcsó és régi játékot, mint hogy egyesével találkozgassak esetleges vevőkkel.
Viszont rendszer szinten tényleg lehet valami gond náluk, sokszor a készletinfó nem volt valós, vagy ha vidéki boltból kértek át valamit, akkor másfél hét volt, volt, hogy másik terméket küldtek át a másik boltból, mint amit rendeltem bf akcióhoz kapcsolódó szombatra otthagytak 1 alkalmazottat a boltban, aki emiatt nem igazán szeretett volna beszámítással foglalkozni (amit meg is értek), úgy hogy a honlapon hirdetik a gépbeszámításos extra akciót. Na meg az is zavaró, hogy szinte alig van fóliás játékuk, és teljes áron adják a bontott cuccokat, amiből ha nem te bontod ki sose tudhatod, hogy mi hiányzik... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
XCX-ről jut eszembe, tegnap olvastam az első hivatalos értékelést róla. Multiról annyira nem tudok infót, az a része engem nem igazán érdekel a játékoknak.
-
adalbert1
veterán
Az lenne a lehető legrosszabb - így legalább egy konzol életciklusa vége felé lehet olcsón használt címeket venni, vagy az elején még viszonylag kisebb bukóval eladni a már végigjátszott játékokat. Remélem ezt a következő generációnál sem lépik majd meg (vagy ha megakarják, akkor megint elsöpri a népharag).
-
g@bo
nagyúr
részben jogos, mert kinyírná a konzolboltokat.
viszont ha a konzolshopban a dobozos mariokart 12990 és a digitális csak 10990 lenne, akkor reális a difi, mert a legnagyobb sóher is belátja, hogy 13 ropiért kapott egy kézzelfogható / "likvidebb" gyk. eladhatóbb értékmegőrzőbb, vizuálisan izgatóbb / terméket, míg digitális formában 2 marék kódot, és pont.
egy dobozos zelda 10 év múlva az ebayen 50 font, a digitális semmi. kb ezt -is- sugallnám.
mondjuk a lemeznél más, de egy 3ds kazinál soha nem vennék digitális formát, mert a kazetta relatíve nem kopik...
lekap polcról és elad.
egy dvd lemez ha összekarcolódik v törik... sejtésem szerint ninti nem pótolja, anyagáron se.
-
-
ayo
veterán
igen, az amiibo néhol tényleg gond, de szerencsére azok a játékok annyira nem érdekelnek. Captian Toad-hoz se fogok soha se venni Toadot, inkább kölcsönkérem
de ilyen animal crossing téma hidegen hagy.. persze sajnálom akinek ez a kedvence, mert az most fizethet rendesen
-
-
ayo
veterán
year walkben van valami nintendo feature vagy 1:1 átírat? én még pc-re zsákoltam be 1 dolláros bundle-ben, de túlzás hogy hozzányúltam, majd mesélj milyen - azt mondják jó
(#9155) Linkh: Project Zeróról írtad ezt? én nem láttam belőle demót...Ah megvan közben, nem a demók között volt, hanem a játékra kellett menni
-
Azt mondja a dealerem
, hogy csak limited edition-t kapott, el is fogyott mind, szerdán még lesz, aztán annyi...
e-Shop: BANDAI NAMCO is rendesen levitte az árakat, kb 75%-kel(TEKKEN TAG TOURNAMENT, ONE PIECE Unlimited World Red, Adventure Time: ETDBIDK, PAC-MAN and the Ghostly Adventures 1-2, Rise of the Guardians, Family Party 30 great , Ben 10 omniverse)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Oled okosított (CFW), kiegészítőkkel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 EXTREME 1Tb +tok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest