Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Igen, 2016/05/30-at írnak rajta. Most akartam mindent beregisztrálni, ezt próbáltam először - nem ment - utána beregisztráltam 10-15 játékot, megpróbáltam megint ezt, ismét nem ment, és most már az utána lévő kódokat se fogadja el.
Remélem csak a service nem megy, és nem az accountomon lépett érvénybe valami automatikus tiltás esetleg.
szerk.: illetve lehet, hogy az sem tetszett a rendszernek, hogy be akartam regelni egy olyan használt játékot is, ami már lekapart PIN-nel jött, hátha még nem regisztrálták be. -
Na ezt kérdeztem mar többször is csak nem válaszoltak, gondolom senki nem próbálta meg.
Szóval akkor mennek Wii U -n a Wii mode ban a wii shop on vett játékok is.
Mert akkor csillagokért veszek WII card ot és én is megveszem a mario 64-et ami "pont" 1000 pont pl.
Az eshop ban vett virtual Console os játékok egyébként mennek pro kontrollerrel sőt állítani is lehet a gombokat. -
-
Valóban ezt a listát mar néztem egyszer és akkor is szomorúan láttam, hogy nincs benne.
Csak akkor meg azt hittem ez egy különálló kontroller nem pedig be kell dugni és úgy működik aztán azt hittem ez miatt megkerülhető a dolog
Az a baj gyárit mar nem nagyon kapni [link]
Gondolom mindenhol elfogyott.
A Battle Pad Controller [link] is kizárólag Wii Remote-hoz csatlakoztatva használható szóval gondolom szinten zenész -
ldave
félisten
Ebben a 3D platformer / gyűjtögetés stílusban A Hat in Time ha jól tudom jön majd Wii U-ra.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én meg azt olvastam egyik ilyen hírben, hogy mindenképp szeretnék Wii U-ra is kiadni a régi nintendós kötődésük miatt, de utólag nem találtam meg a cikket. Azért jöhetne nyugodtan...
Szerk.: lehet nem is egyről beszélünk, a Banjoo jogai az MS-nél vannak, az másra nem is jöhetne ki. Ezek most egy független kiadóba tömörültek és gyakorlatilag az eredeti játékot kopizzák (mint ahogy a Megaman-t sem engedte ki a Capcom a kezéből, azért csinálják most annak is a klónját független kiadóként, a Mighty no9-t).
-
Általában UK angolok vagyunk (sajnos nem írek, de már megbántam ill. nem néztem eléggé utána reg előtt) és szeretünk drágán venni játékokat.
Vagy nem, de Magyarország sajnos nem régió. Németül tudók előnyben, talán ők is jobban járnak. Oroszokat nem is néztem, pedig elvileg van középfokúm...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Jó kis bemutató lett, csak az nem derült ki számomra, hogy bármelyik karakterrel vihetjük a sztorit, menet közben válthatjuk őket, vagy a sztori adja ezeket automatikusan - úgy egyáltalán, hogyan is kell elképzelni ezt a karakter felhozatalt. Erről szerettem volna azért picit többet megtudni. A bemutatód alapján a játék továbbra is érdekesnek tűnik, nekem egyébként e nélkül is felkeltette már az érdeklődésem. A Diablo 2 óta nem játszottam egy jó hack&slasht, lehet éppen ez lesz majd a következő.
-
fuwiradis
aktív tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A fórumozók írogatták, hogy valami 60% vám van a játékokon (meg az árukat elnézve gondolom a konzolokon is), plusz hogy a PC-s játékokat messze nem sarcolják ennyire. Valószínű ott is egy hasonszőr kormány lehet mint idehaza, csak ott nem az autósokat és a teszkóban vásárlókat "védik meg", hanem az ottani videojátékos közösséget. Az a törekvésük nyilvánvaló, hogy minél több külföldi termelő céget magukhoz édesgessenek, mivel a határain belül gyártott portéka vámmentes lesz. Csak a Nintendo viszont megteheti, hogy nem hajt fejet minden harmadik világbeli banánköztársaságnak. Úgyhogy léptek.
-
horkovy24
senior tag
Nem adtam el a gépemet sem a játékaimat! Valóban én hírdettem azokat a játékokat amik szinte azonnal el is keltek!
De ahogy már Tariattila kollégának elmondtam nem a saját játékaim voltak.
Én a saját készletemet már nem fogom eladni mert ahhoz már túl sokban van nekem.
Meg ahogy szgergely kolléga is mondta ahhoz túl szerelmes vagyok a Nintendo-ba.
Az eltűnésem oka csupán annyi hogy elég sokat kimaradtam a melóból a műtétem miatt és mostanában volt mit behoznom e téren meg aztán eléggé le vagyok maradva egy ideje az itteni témákkal szóval fel kell zárkóznom!
Én még valahol karácsony tájékán vagyok lemaradva hehe
Jut eszembe kinek mit hozott a Jézuska?! Mert nekem ezt! Egy Samsung Galaxy S4 telefont!
-
mirci18
addikt
Hát igen elég szűk volt a kereslet rá mert akkoriban azért nem volt divat a Nintendózás és a hozzá kapcsolódó dolgok.
Ugyanúgy szinte senkinek nincs fogalma arról hogy annak idején a konzolokkal lehetett online multizni 2000-es évek előtt is.
Vagy hogy létezett cd-s konzol a Playstation előtt is.
De mint írtam ez csak fokozza nálam ennek a dolognak a gyűjtési kedvét. -
-
ldave
félisten
Addig nincs ezzel gondom, amíg nem az alapjátékból kivágott dolgokat akarnak DLC-nek eladni (tipikus példa Mass Effect 3-nál a From Ashes). Itt az MK8-al annyit kaptunk, mint a MK-hoz szokás, 8 kupa, 16 új pálya, 16 remake. Erre most jön rá +16 pálya amiért fizetni kell. És a mai alapján ismét csak minőséget kaptunk a pénzünkért.
-
Ezt értem, de más még nem jutott hozzá? Vagy a többieket nem érdekli... most habozok az USA rendeléssel kapcsolatban, lehet, hogy előbb megnézném, hogy néznek ki a valóságban...
Amúgy lehet, hogy EU-ba más minőségű érkezne, mint USA-ba vagy Japánban van? Volt ilyen tapasztalat más Nintendo vonatkozású dologban? -
Gamnesia - forget reality: a review-ikra is vonatkozik?
Próbáltam rákeresni más amiibo review-kra, de nem találtam. Ők honnan szerezhették meg mindenki előtt a figurákat (nov.21 a megjelenés)? Nem lehet hamisitvány? Dobozban sem mutatják őket... nekem valahogy nem áll össze a kép.
Vagy most mindenki majd a "demo amiibo"-kra hajt majd sok pénzért? -
Sirandrish
legenda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Konzolokon mindig minden sokkal többe fog kerülni, mert a külsős fejlesztők nem kevés jutalékot (license fee) fizetnek a platform tulajdonosnak, hogy a játékaik megjelenhessenek rajt. Közelebbről egy eshop akció max 50% szokott lenni (ha van), az alá nem nagyon vágnak árat, főleg a fenti miatt sem.
-
energy4ever
addikt
Ha meg olyan kartyan jonne hozza a jatek amilyen a ds-nek van, akkor meg az lenne, mivan ha a gyerek lenyeli. Ha meg nayobb kartyan jon a lemez,, akkor az van, hogy ujra nintendo 64-es kartya meretek vannak. Mondjuk egy gameboy lartya meretu cuccot siman eltudnek kepzelni, es szerintem meg jopofa is lenne.
-
tariattila
veterán
nem vágom ezeket... ezért csesz fel, hogy ''nem igaz, hogy nem tudták volna már megoldani''
Mr._X!: egy 9 és 6 éves gyerek már van annyira önáll.....őőőő..... önfejű, hogy ne kérdezzen meg erről...
nem állhatsz mellette.. a lemezeket meg megtalálja... viszont még nem olyan idős, hogy felfogja, hogy megsérülhet és utána NINCSnem egyszerű elhiheted... próbáltam már sok variációt
eddig megúsztuk összefogdosással... de már látom az ejtést, karcolást... -
-
mirci18
addikt
Na most őszintén ez egy új játék limitált kiadása.
Ezt te 15-ért megvetted. ez most 90-et megér mert új kiadás de majd ha eltelik 0.5-1 év majd lejjebb megy az ára.
Itt az a legnagyobb baj hogy ezek a nepperek belőletek gyűjtőkből húznak ki pénzt.
De aki ennyiért képes megvenni az vessen magára egy olyan dolgot amiben az ajándék egy sál. -
mirci18
addikt
Mindenki azt vesz amit akar.
Én csak arra akartam rávilágítani hogy egy figuránál nekem nem az a lényeg gyűjtői kiadás vagy nem.
egyébként az npc figurák amit veszel se lessznek ritkák mert nem gyűjtői kiadás ezért sem lehet rájuk befektetésként nézni.
Az infinity figuráknak sincs ára manapság.
De ez csak a személyes véleményem.Arról nem is beszélve hogy ezt te értékeled csak hogy valami gyűjtői kiadás a legtöbb embert marhára nem izgat hogy valamiért mert gyűjtői kétszer annyi pénzt kiadjon.
-
mirci18
addikt
Jó aláírom nem vagyok igazi gyűjtő.
Mert engem nem az érdekel hogy a termék eredeti legyen hanem az hogy Mario figurám legyen.
Ugyanis a pénztárcám határokat szab.Azt azért ne akard már nekem megmagyarázni hogy lessz olyan éppeszű ember aki ad arra a vacakra több mint 200 e ft-ot.
A te figurád ha megveszed se fog több pénzt érni később sokkal tehát emiatt kár megvenni és ott állni melette hogy ez milyen jó mert nem tömegtermék. -
mirci18
addikt
Azért bénábbak mert kisebb méretűek és egy olcsóbb gyárban készült.
Gyűjtő vagyok de mást gyűjtök ilyenre nem adnék pénzt csak azért mert licenszelt termék.
Benéztem az ebayra ezeket találtam nagyobb méretű figurák tekintetében:Remélem ez a lista is teljes.
Mindeggyik figura 1000 ft alatt van 10-12 cm-ek.
Tehát nem jogos az az 5000 ft-os ár
És ezek már szépen kidolgozottak. -
mirci18
addikt
Ha arra gondolsz a Kínai piac gagyibb.
Akkor az sem feltétlen igaz.
Nem a legolcsóbb terméket kell megvenni.
Én személy szerint megvagyok a nem licenszelt termékekkel.De egy biztos akinek most van esze megveszi kintről ezt a vackot mert ott olcsóbb lessz még postázással is mint itthon.
-
ViharVadász
őstag
Október 16.-án még plusz ingyen DLC is jön a játékhoz, melyben pár új karaktert is játszhatóvá tesznek: Twitter - Nintendo of Europe. Grat egyébként a csomaghoz, jó szórakozást hozzá!
-
horkovy24
senior tag
Köszönöm szépen a választ! Akkor valószínűleg így fogok eljárni! Kár különben hogy Magyarországon nem forgalmaznak ilyen kártyákat a boltok mert szerintem lenne rá kereslet. Per pillanat én is jobban örülnék egy olyan lehetőségnek ha bemennék egy boltba és ott egyszerűen kifizetném hazahoznám és feltölteném az egyenlegemet.
-
fuwiradis
aktív tag
"hdmi dvi alakító minőségben pl kérdéses számomra, főleg, hogy milyen fajta monitorod van, mert nem mindegyiken kapsz szép képet hiába hdmi a monitor."
Dell U2311H monitorról van szó. Ezeket ugyan már több éve visszahívta a Dell, de akkoriban best buy kategória volt.
a másik, hogy vagy hdmi-t kötsz a wii u-ra vagy rca-t. kettő együtt nem lehetséges és szerintem ha lehetne, akkor se menne, az hogy itt a hang, ott a kép.
Azért is írtam ide, hogy talán itt próbálta ezt valaki és meg tudna erősíteni. Neten utólag találtam ilyen javaslatokat, meg hogy újabb wii u FW-nél már engedélyezve van a két port szimultán használata. Akkor most hogy is van ez?
Xbox volt úgy használva ugyanilyen körülmények között hogy hdmiről csak a kép jött (a már említett elképzeléssel) optical out meg vitte a hangot.
-
Köszi a válaszokat mindnkinek.
Beleszámoltuk a játékokat, de kaptam a jelszót is. Tehát ha végigjátszom a Pikmin 3-at meg a Giana Sisters-t, akkor érdemes nullázni a gépet, addig nem.
Viszont a club-ban a saját accountra gyűjthetem az új játékokkal járó pontyokat az interneten (vagy azokat is csak wii U felületéről lehet begyűjteni?) -
horkovy24
senior tag
+1!!!!! GTA 5-ért ha jönne Wii U-ra akkor az első nap rohannék is érte a boltba az tuti! A Watch Dogs a részemről ott marad a boltban mert teljes mértékben hidegen hagy már csak a sok panasz miatt is meg nekem ne akarjanak már eladni teljes áron egy játékot ami tele van hibával meg már mindenki rongyosra játszotta a többi platformon! Engem az sem érdekel ha nem jön.
-
-
mirci18
addikt
Kábelek még hagyján egy ilyen ritka gépnél igy ilyen formaban biztos hogy bibi van. Az hogy lopott e nem izgat. Mert ha az lenne akkor nem csak ezt vittek volna el hanem a többi részét másik dolog meg az hogy a gép számát se fényképezték volna le. Simán hibás a cucc vagy a tabletja mert anélkül eladhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest