- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Még korábban olvastam, hogy egyes merevlemezekkel gondjai lehetnek a gépnek, ezért a Nintendo letesztelte és kiplakátolta azokat a típusokat, amikkel biztosan működik. Sajnos akkor nálad az újrahasznosítás nem fog összejönni, de ma már 1-2 TB alatt szóba sem állnak a játékosokkal.
-
90Quiet
tag
[Y u no check vatera]
Átalakító 440,-
Posta 450,-
9 darabos készlet. -
moli.hu
őstag
budapesten merre laksz? Szerintem sok helyen kapni EU-s utazo-adaptert, villamossagi, vilagitastechnikai boltokban. De ha nem felsz, egyszeruen veszel egy foldelt szerelheto dugvillat, az uk-t levagod a vegerol, es bekotod azt a vacak 3 kabelt.. mondjuk szerintem nem is foldelt a tap, csak eddig foldelt adaptereket linkeltetek be
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
No mi van, semmi pezsgőnyitás, örömkönnyek, miegymás? Csak szép csendben dugdosol?
Na várjuk ám azt a beszámolót!!!
Ui.: ha sejtettem volna, hogy ekkora érvágás az a sz@ros ezer forint, esküszöm, szerveztem volna délután egy gyűjtést itt a fórumon, már biztos összejött volna rá a zsé
-
ldave
félisten
Obiban nem volt szóval most épp szívatom magam
Mivel csak 1 adapterem van, így most a GamePad-et töltöttem fel, kb. két és fél óráig tarott. Vettem rá egy védőfóliát, persze szokás szerint sikerült kicsit bénán feltenni (picit bubis lett), de így is jobb, mintha nem lenne rajta, valahogy olyan sérülékenynek érzem a kijelzőt.
További beszámoló majd az update végén.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én is figyeltem most, de nemtom... Az a bajom, hogy egyelőre még nem nagyon jönnek azok a játékok, amiket jobban várok, illetve most már nagyon ráfeküdtem a felújításra, őszre mindenképp végeznem kell(ene) a szigeteléssel. A 3DS-t sem kapcsolom be már egy hónapja rendszeresen, most egyik nap vettem elő ad-hoc és raktam bele a Monster Hunter-be 7-8 órát. Nem igazán tudnék nyugodt szívvel Wii U-zni. Meg aztán nagyon azt súgják az ösztöneim, hogy lesz még ez a jövőben (egy éven belül) újra hasonló árban. Persze, ha végleg ki nem vonják a forgalomból a modellt. Persze bármikor változhat a helyzet, de perpillanat nem szerepel a masina a képzeletbeli listám elején.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kell hozzá az Elderath-nak linkelt táp, hogy működhessen idehaza is, azzal együtt úgy 52-53e lehet az ára. Igazából nem az az egy-két ezer forint tart most vissza, hogy vegyek, több más oka van. De ha netán a tőzsdén mostanában tudnék egy jót robbantani, elgondolkodnék rajta.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem nem volt Wii-m, ezért kellene hozzá egy wiimote+vezeték nélküli érzékelő (~15k), külső vinyó (~20k), meg valami töltő dokk féleség (5-10k). Pro kontroller is jó volna, azzal már biztosan száz felett zárulna a történet. Ez sem annyira olcsó konzol, mint sokan gondolják...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nálam pedig egyelőre várakozás lesz, ezek az idei játékok vagy nem érdekelnek, vagy megvan már a hasonmásuk 3DS-re. Ebből jövő nyár lesz valószínűleg, ha megjelenik ez az Armikrog (most már úgy néz ki meg fog), az lesz a jel nálam. Még az X és az Új Zelda játszanak elsősorban, de jövő júliushoz már valószínűleg ezek is elég közel lesznek ahhoz, hogy azt már kihúzzam egyéb - akár kisebb - címekkel is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most az a terv, hogy ha nem érik el a 950k-t (de a 900k-t igen), akkor nyitnak egy paypal számlát, ahová már időkorlát nélkül utalhat bárki pénzt. Amúgy a nyilatkozatokból az jött le nekem, hogy maga a Stúdió nem szeretné, hogy a Nintendo állja a cechet, igyekszenek minden pénzt inkább a leendő játékosoktól összekalapozni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Éppen a napokban nézegettem ezt a táblázatot, ahol kilistázzák a legismertebb konzolok all-timer eladási számait. A Nintendo kézikonzolai mindig taroltak, a GBA-ra is 80M körüli eladott példányt írnak. Ennek tükrében nem meglepő, hogy még a visszafogottabb nagykonzolos időkben is szép profitot zsebeltek be.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Azt gyanítom, hogy ez az adózás előtti eredmény lehet, a Nintendo esetében azzal csengenek egybe a számok a leginkább. A másik két cégnek gondolom csak a konzolrészlegét emelték ide. Azt mondjuk passzolom, hogy ezek mennyire lehetnek hiteles adatok, de állítólag az xbox-márka felfuttatásába nagyon sok pénzt beleölt anno az MS, ebből a szempontból hihetőnek tűnnek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon Off, de azért hadd ragadjam ki egy-két hsz-em az XBOX 1 topicból (néha-néha beírogatok):
#141: "Nem vagyok xboxbuzi, ezért nem is követem annyira a pletykáit, de ez a 17k-25k játékárazás honnét származik? Azért furcsállom, mert már többek felhánytorgatták itt a fórumokon, ugyanakkor a másik két gyártó 60$-ban maximálta a játékaik árait. A Wii U játékok tény, hogy nem kerülnek többe (a hazai árazás mondjuk annyi-amennyi, de ez így van minden másban is), de a Sony is ígéretet tett rá, hogy egy játékukért sem fognak 60$-nál többet kérni. Szóval nekem nem kicsit fura így ez a történet."
(szűk egy hónappal később megerősítette az MS, hogy 60$ lesznek a játékaik)
#1050: "Jók a cikkíró meglátásai. Az egyetlen, amit tenni lehet az ilyen mamutcégek önkénye ellen, a fogyasztói bojkott. Ha nagy lenne a játékos társadalom ellenállása, ezek is visszatáncolnának, pénz beszél."
(ez tíz napja volt, a rajongók esélytelennek látták, nincs egy napos hír, hogy az MS visszatáncolt)
Rád bízom azt eldönteni, ki az, aki két lábbal jár a földön és az eszét is használja (néha)
-
Mister_X
nagyúr
De most 350$ egy gép és a PS4 meg 400$ lesz. A hardver meg ég és föld. Ne mondják már, hogy egy év alatt nem tud lejjebb menni a gép ára, mert muszáj lesznek árat csökkenteni - kb. a PS4 nyitókínálat lesöpri az eddigi Wii U-sat és csak utána jönnek a nagyobb címrk, tavasszal. Mario meg DKCF van ígérve télre, egy árvágás sem ártana.
-
adalbert1
veterán
Vajon ha tudna a vas egy Forza 5 kaliberű játékot futtatni, akkor egyáltalán elkelne elegendő példány belőle? Mert az én fejemben valahogy úgy áll össze a dolog, hogy nem sok közös pont van a PS/Xbox és a Nintendo vásárlóiban (persze ez lehet, hogy azért alakult így, mert már egy jó ideje gyengébb a hardware mint a vetélytársak gépében)...
-
raziel01
veterán
Tényleg jól néz ki. Ehhez a stílushoz passzol ez a grafikai megvalósítás.
De pl egy igazi autós játékhoz(Dirt, Forza) nem biztos, hogy ez lenne a megfelelő hardver.
Bár nem is kerül annyiba, mint egy PS4. Ha egy 15k-val lenyomnák az árát és lenne hozzá dupla ennyi játék akkor nem lenne ez olyan rossz. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Megnéztem erről is néhány nagyobb játékoldal hands-on videóját, mint pl a wiiudaily kis beszámolóját, gyakorlatilag mindenki dicsérte. Sőt a videókon az is látszik, hogy egy igazi Wii U volt kiállítva és azt nyüstölte mindenki, nem csúcs PC-kről ment az egész.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egyelőre csak Japánt erősítették meg.
-
Mister_X
nagyúr
Botor módon nincs egy hónapja, hogy 10.400Ft-ért vettem 12.000Ft egyenleget. Elsősorban Plus miatt, de becsúszott,egy GTA IV Complete is. A Gamepodnak én lennék a PS3-as tesztere, jelenleg is lenne tesztelni valóm, digitális tartalmat is. Tudod, nincs itt semmi szerződés, de ez olyan, mint amikor házas emberként szétteszi előtted egy bomba nő a lábait.
Na, nem mint ha olyan sanyarú sorsom lenne, de azért sikeresen összejött minden.
A Bayonettára kíváncsi is lennék. Mindjárt hotspot közelbe kerülök.
-
Mister_X
nagyúr
Virtual Console címek mehetnének. Bár akkor vagy az lenne a baj, hogy iPhone-on olcsóbban kell adniuk vagy senki sem veszi meg, mert a szokásos VC árakon adnák.
Mindegy is, 2014-ben lehet majd érdemben nyilatkozni a Wii U-ról, addigra tuti lemegy az ára és lesznek 1st party nyalánkságok is. Ha nem lennék kötve a PS3-hoz, akkor tuti vennék egy U-t a változatosság kedvéért, de nem lehet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pontosan ez is látszódik a Nintendo lépésein, amit Iwata állít, hogy inkább lassan, de megfontolva haladnak előre. Van egy kulcsmondata a cikknek, ami felett nem is nehéz átsiklani: "The company turned a profit even through the unsuccessful GameCube years, buoyed by fans of its Mario, Zelda, and Pokemon games, and maintains healthy cash reserves."Vagyis a cég profitábilis tudott maradni a szerény GC eladások idején is, márpedig minden piaci alapokon működő cég elsődleges célja, hogy profitot termeljen, az egyéb szempontok csak ezután következnek. A három közül a Nintendót fogja a legkevésbé izgatni, hogy megnyernek-e egy újabb konzolversenyt, vagy sem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Zigur
senior tag
-
magic2
tag
Nagyjából egyet értek a véleményeddel.
Tényleg hiányérzetem van. Egy szó sem esett a Basic pack kivonásáról vagy bármilyen árcsökkentésről.
A játékok amit mutattak mind jók voltak csak kevés. Nagyon remélem tartogatnak még valamit Kölnre és Tokiora is mert ez önmagában kevés.
Az X nagyon érdekes. Kell a Nintendónak mint egy falat kenyér. A zenéje nagyon tetszik és minden Hcb Wiiu játéknak közel így kéne kinéznie. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ldave
félisten
Na, ki mit tippel holnapra?
3D Mario: Super Mario World U - egy open-world Mario játék a Super Mario 64 stílusában
Retro Studios: Star Tropics U
Zelda: szerintem nem mutatnak még semmit az új részből, csak a WW remake-ből
Platinum Games: a W101 még idén, a Bayonetta 2 jövőre jön
Virtual Console: GC címek megerősítve
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Lehet, hogy fáj az igazság de ez van. Attól még, hogy nem akarod beismerni ez tény.
Gyakorlatilag amilyen áron adják nem nyújt semmit. Van rá max 5 játék ami értelmes? Hagyjuk már.
Nintendo Wii az tényleg jópofa, értelmes újítás volt. Vannak rá bőven jó játékot de nem is értem minek hozták ki a Wii U-t. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pont ellenkezőleg látom. Inkább a Wii U próbál más lenni, ahogy az elődje a még most futó generációban. Inkább a másik két izomgép mondható hagyományosnak. Ugyanarra a sémára épülnek, mint a húsz évvel ezelőtti konzolok (egy doboz plusz egy gombnyomogatós kontroller), főleg csupán az izomerővel próbálnak magasabb szintű játékélményt adni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez mondjuk igaz, hogy a megváltozott irányítás miatt mindenképp bele kellene nyúlni az eredeti kódokba, hogy játszhatóak legyenek. Mondjuk a régi pletykának attól még lehet némi alapja, hogy Virtual Consolra átültethetnek valamennyit, de elnézve, hogy a kis SNES játékokon is mennyit tökörésznek, mire Wii U-ra optimalizálják őket, hát...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Eddig sem volt titok, hogy kezelni tudná a GC játékokat, hisz' ugyanaz az architektúra még mindig. Nem volt Wii-m, de úgy rémlik, mintha az eleinte hardveresen kezelte is volna őket, a Wii U architektúrája pedig változatlan maradt. Hogy üzletileg miért nem erőltetik a GC kompatibilitást, az viszont jó kérdés, mert éppen ez a Wii U egyik aduásza, hogy az egyetlen olyan asztali konzol, ami visszafelé kompatibilis, ráadásul nem is egy, hanem két generációval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest