- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
>úgy pedig jóval többet fogyaszt, mind egy direkt arra kitalált hardver (pl Apple TV)
A "média" itt nem feltétlenül csak a fogyasztást jelenti, a nextgen már nem csak fogyasztja, szolgáltatja is a médiát. A twitch élő adásainak közel a felét a ps4 és XO userek élő adásai adják, amik sokszor nem is játékok, hanem ilyen random vcastok.
Egyébként meg szerintem rosszul értelmezitek, itt a felhasznált energia időarányos részéről van szó, azaz nem arról, hogy ennyit eszik (Wattban) médiára, hanem az elhasznált éves energia ennyi százaléka média.
-
Alba Game
tag
Nem az értékelési rendszer a gond, hanem a (vissza)ellenőrizhetőség. Hogy az illető lekoccolhat a pénzzel, ha előre utalok, ha meg én adok el és utánvét, akkor simán elállhat menet közben a vételtől és bukom a postát oda-vissza, plusz még a posta is összetörheti a holmit. Én itt úgy csinálom, hogy kérek előre utalni egy kisebb összeget (mondjuk az utánvétes posta díjját - biztosítéknak, hogy ne gondolja meg magát) és amikor átveszi, akkor már csak a terméket magát kelljen kifizetnie. Ez így járható, de sokan még ennyi előleget (max. 1500ft) sem hajlandóak átutalni, legyen akárhány pozitívja is az eladónak. nem képesek megérteni, hogy a netes vásárlás abszolúte a bizalmonn kell, hogy alapuljon. Mert tökéletes biztoítás arra, hogy nem károsulsz, egyszerűen nincs. Minden kijátszható. Ez van.
Lekopogom, nekem pl. a Játékaim.Hu -n van egy 175+ / 0- -os accountom és eddig szerencsémre még egyszer sem jártam pórul senkivel sem. Egy srác ült a holmiján két hétig, mire hajlandó volt elküldeni, de ez volt a leghúzósabb eset. pedig itt aztán tényleg semmi biztosítékod sincs semmire sem. -
Alba Game
tag
Sztem ezen már túl lépett az, akit egy cseppet is érdekel. Nem a kőkorszakban vagyunk...
Mellesleg maga a WiiU név még véletlenűl sem azt sugallja, hogy maga a WiiU egy tablet volna.
Csak azt akarták vele elérni, hogy meglegyen a népeknek, ez a Wii továbbgondolása, de a lényege ugyanaz. Önfeledten szórakoztat, megmozgat, sötöbö. Mint a Wii, csak Ultrább kivitelben. (bocs, ezt most kicsit meg lett erőszakolva)
-
törölt tag
Én nem a konzol névválasztásban látoma problémát, de igen. Az iparág baja ma az, hogy a köznyelveben az androidos randomszar is meg a donkey kong név is a videojáték halmazban szerepel. Közben felnőtt egy generáció, aki csak annyit érzékel, hogy a donkey kong nevet nem találja meg a randomtelefonos sztóron, így lassan ismét kikerül a halmazból, bele a gödörbe. Vissza kell helyezni minden portékát az őt megillető helyre a polcon, és minden rendben lesz. Én látok potenciált abban, amikben most gondolkodik a ninty.
-
Alba Game
tag
Aztán hogy ezekből mi igaz és mi nem...
Tudod, mindenkinek vannak "jóakarói". MS -.nek a Sony, meg vica-verza. A lényeget "globálisan" kell nézni. Hogy megéri-e futtatni a brand -et. Sztem Sony -nak megéri. Mert a PS -en túl még max. a TV meg a mobil vonulat ami jól mehet (bár onnan is érkeznek érdekes hírek, hogy talán kiadják másnak). Ha olyan veszteséges volna, nem volna ott pl. a BL meccsek összes oldalrekámján a Playstation felirat.
MS meg egy más kategória. Ha esetleg az X vonalat csak azért tartják, hogy bentlegyen a kölköknek is a tudatában már kezdetektől a Win logó, hát istenem, jól csinálják. Egyik termékkel reklámozzák a másikat. Ha megy a dolog, akkor miért ne?
Feltételezem a Nintendo sem csupán a konzol.fronton van jelen. (pl. Pokémon filmek, stb) -
Alba Game
tag
Ajjjjj, gyerekek. Este mekkorát csapattam a Ghosts -al. Méghogy ennek a gaménak vacak a WiiU portja? Aki ilyent mond, az egy idióta ! Fél háromig ment a multi-móka. Faxom, hogy ilyen korán kellett kelni (srácok miatt 6:15 -kor ébresztő
). Persze aki éjjel legény, legyen nappal is az.
-
-
slick-adam
aktív tag
nem, az OS update-et mondjak a hw update utan. en azert gondolok csonkitasra, mert fogyasztassal igazabol mar most sincs gond... azt meg minek emlitenek, hogy bizonyos komponenseket olcsobban tudnak majd beszerezni....?
szerk.: vegulis gamepad-ot csinosithatnak... (esetleg analog ravaszok?)
-
törölt tag
Egyébként valszeg ott hibázott a dolog, hogy mindenki úgy áll hozzá, hogy ez valami édibédi kis h&s utánzmány, kissé gyengus sztorival, erős arttal, csak elkefélték a gameplayt, ezért játszhatatlan, pedig az egy kőkemény hardkór cucc, ami szándékosan van ilyen gúnyába öltöztetve, csak rohadtul meg kell tanulni játszani, és ebben hasonlít is a nintendo sajátjaira.
-
törölt tag
-
törölt tag
Mehetne, ha nem ragaszkodna a kontrollerhez. Kiadhatnák prokontrollerrel is, értelme nem sok van a kijelzőnek amúgy sem, alig használja valami, ott is inkább csak kényszer, de én pl nem szeretem levenni a szemem a tévéről, és nem hiszem, hogy valaha fogom tv helyett használni. Aranyos, meg ügyes, hogy ezt így megcsinálták, de ez bőven elég lett volna opcionálisan is.
-
Alba Game
tag
És mindezt atomstabilan teszi, késleltetés, fagyás, belassulás nélkül. A "nagy Sanyi" -tól meg maximum egy tapipadra futotta. Hehehe... emléxem, amikor már ismert volt a WiiU GameTab -ja, de a PS4/X1 körül csak ment a sok találgatás, akkor milyen agyament fantáziakontrollerek születtek a rajongók képzeletében. Akkor mindegyik csak hurrogott, hogy "Jaaaaj, nem fullHD a kijelző" meg "Ejjjjj, nem multitouch a képernyő". Jópáran rádöbbentek, hogy ez mennyivel került volna többe.
-
Alba Game
tag
Nem is értem, EU -ba miért nem hozzák át ezt a Vita-TV -t. Én speciel vennék. Tetszik jópár Vita game, amivel otthon is szívesen játszanék. (pl. Souls of Sacrifice) És az a kb. 22-25k érte egész korrekt. Kicsi, elegáns, szuper az irányíthatóság a PS3 joy -al, a pc mellé poönt odaférne és csak egy kattintás a monitoron, aztán had szóljon. Nyilván nem egy 40+ colos tévére való, de egy 20 -as fullHD moncsin.(y)
-
Mi a gond a ps 4 el jo kis konzol az de tenyleg
. Egyebkent nem kibeszelni akartam fuggetlenul hogy mi igaz belole vagy mi nem. Inkabb csak ugy jol hangzik mert ha belegondolsz logikus lepes lenne. Igy az is megveszi aki kezikonzolt akar meg az is aki otthon hasznalna. Ezzel akar megint robbanthatna egy nagyot ha jo a megvalositas.
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudom ezt ki készítette, de az infótanáromtól kapna egy sallert
Ott kezdődik, hogy oszlopdiagram. Az jobban ábrázolná az egészet, mert ez most úgy néz ki, hogy a NES bevezetése után a gépállomány csökken, amit az új gépek se tudtak megfordítani, egészen a GameCube-ig, amiből eladtak 100 milliót
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Becsületükre legyen mondva, a várakozásaik ezúttal eléggé reálisak voltak, nagyjából bejött, amit előre jeleztek. Ha a konzol rajtját leszámítjuk, akkor az új pénzügyi évtől is kábé az előző teljesítményét várják csupán, mintha nem bíznának túlságosan a Mario Kart-ban és a Smash-ben. Ezúttal viszont elképzelhető, hogy alá fognak lőni valamelyest ezekkel a számokkal, de az üzleti világban ez még a jobbik eset szokott lenni. Egyébként a szoftvereik szerintem bőven nyereségesek (nagyobbik részük legalábbis), a gépeladásokat kellene valami normális marketinggel felturbózniuk. Még az derül ki ezekből a számokból, hogy nagyjából 25% lehet a digitálisan letöltött játékok aránya, mert a vgchartz messze nem ennyit mutat a dobozosakból. Az viszont jó kérdés, hogy ezek csak AAA címek, vagy a kisebb indie játékok is benne vannak-e.
-
mirci18
addikt
De miért baj ha pletykák és hírek itt is jelen vannak.
Ugyanúgy szivesen olvasom azokat a cikkeket is amikben a WII U csúfos szerepléséről van szó.
Engem a gép vásárlásánál ez nem befolyásol.
Így meg ha van új hír ide felkerülhetne és nem kellene keresgélnem őket.Egyébként meg nem hülye a Nintendo nem fog kiadni új konzolt ez nem más mint fikció és inkább csak egy burkolt reklám a Nintendónak.
Nem kell temetni a konzolt mert van még 4.5 éve legalább hátra.
Azért mert ez a konzol megbukott nem feltétlen fog behalni a Nintendo is.
Mivel tudtommal még 20 veszteséges üzleti évre való pénztartaléka van.
Egyébként még egy dolog idegesít fel.
Az hogy folyton az eladásokkal jönnek az új generációnál.
Tudomásul kell venni hogy több fog fogyni a másik két gépből de hiba lenne azokkal összevetni mert ő teljesen más szegmensben megy mint a két vetélytárs.
Ez olyan mintha egy suzuki eladást akarnék összevetni egy mercedes eladással mind a kettő más szegmens. -
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
nekem már a Child of Light se fér fel... pedig csak a telepíthető sport játékot szedtem le...
pont kérdezni is akartam, hogy van valami korlátozás? pl. csak pendrive vagy bármi ilyen adapteres micro sd, sdhc stb. mehet bele?
s ha e-shopból vásárolok akkor az később is letölthető újra? logikusan úgy gondolom igen... de inkább kérdezek -
n000rbi
senior tag
Értem, mindenesetre maradok az angol verziónál. (amúgy is jobban szeretem az angol borítót
)
-
Mister_X
nagyúr
Ég és föld a két játék. A régi Splinter Cellekben valóban lopakodni kellett, a Conviction (Double Agent) óta meg az is átment lövöldébe. Pontosabban a lopakodás sokkal kisebb hangsúlyt kapott. Deus Exben meg kb. te alakítod a játék felét, rengeteg a választási lehetőség, több mód van eg-egy küldetés kivitelezésére.
-
-
boost
veterán
indie szar alatt nem ezt a játékot értem, hanem a többieket, amivel tele a PS4 Storeja is. Ahelyett, hogy rendes játékokat tolnának fel. Pl Mercenery Kings, Dont Starce, Doki-Doki, Outlast... Ehhez hasonlítottam, hogy egyelőre ránézés, és videók alapján ez se lesz több ezeknél... De majd a reviewk után kiderül.
-
PandaMonium
őstag
Olyan szabadalom amiben több képernyőre közvetítenek tartalmat? Szerintem ez évtizedek óta létezik és nagyon elterjedt dolog, azért mert konzolokban (amikben jelentősen csökkent az architektúrális különbség a PC-khez képest) ez az első ilyen implementáció nem hiszem, hogy perre vihetnék a dolgot.
Elvégre a 3DS is több képernyőn üzemel (bár ott vezetékes megoldás van, nem streamelős), de a PS Vita is használható PS3/4 rendszerekkel hasonló módon.(#2402) Alba Game: Ne pengessenek semmilyen tíz milkákat a perre, költsék a játékstúdióikra azt a pénzt, hogy legyen sok szuper exkluzív játékunk.
-
Alba Game
tag
Nagy kaland. Kipengetnek pár tízmillát, megegyeznek peren kívül, azt' jóidő. Mindenki örül és elballag. Újabb sztárpletyi.
Amúgy megvolt u.e. a hiszti mindegyik nagycégnél is már (lásd Sony műsora a rezgős joy -al vagy a Logitech cirkusza a ForceFeedback technológiával) és mégsem dőlt senki a kardjába.
Azért kösz az infót. Figyeljük a fejleményeket !és:
Nahááát ! Mostmár sajna ennek is külön kell örülnünk. Egy WiiU exkluzív valamicsoda.
-
mirci18
addikt
Köszi a kielégítő választ a galaxy-val még nem játszottam de eddig mindenki dicsérte.
A 2d-s Mariokból nem kettő volt Wii-re?
Super mario bros 1 és 2.Wii U-Wii konverzióról tudok jó is.
Én is a kérdéseim azért tettem fel mert nem mindegy hogy wii-t veszek vagy wii u-t.
Márcsak az ára miatt se meg azért csak döglődik a wii u.
De a wii u melett szól az is hogy arra még legalább 4 évig lessz online szolgáltatás mert most az a friss konzol. -
Alba Game
tag
Idén eddig febr. és ápr. elején volt N Direct. Az előbbi mellett volt pénzügyi jelentés is. Akkor a következő június elején lesz és akkor várható újabb helyzetjeletés. Szerintem. Plusz persze ugye az E3 is lökhet ki adatokat, bár nem jellemző ott a sírásrívás, inkább az örüljünk a ... bárminek ...
-
Alba Game
tag
Nem igazán. Nekem a Samsung headset -em direkt úgy lett kiválasztva, hogy lássa a mobilt, a ps vitát meg a ps3 -at is. És még egy negyedik eszközt is lehet párosítani hozzá. Nyilván egyszerre csak egy használható (amelyikhez előbb csatlakozik) de ha leválasztom, automatikusan connect -el a következő érzékelthez. Vagy ott a Logitech bluetooth billentyűzetem. Látja a Samsung Smart tévét meg a Ps3 -at is. Nem kell külön és újra szinkronizálhatni. Sajna a WiiMote -ok nem így mülködnek...
-
boost
veterán
A Blacklist a definitív változat, messze a legjobb a három konzol közül, nem csak a gamepad miatt, hanem grafikailag is. Ennek ellénére mikor kijött az elso" hónapban eladtak belole vagy 5ezer példányt. A WiiU csak az eladások 1.6%-át hozta. 5ezer példányt más játéknál a sajtónak osztanak ki. (persze a három platformra)
-
Alba Game
tag
NintiLand is szórakoztató egyedül, nincs abban sem semmi hiba. persze vannak "Only multi" játékok (pl. a Zeldás kaland vagy Luigi szellemkergetősdije), de sztem nem nehéz azok mellé meg az asszonykát lehuppantani. Szerezd be nyugodtan, nem fogsz csalódni, az biztos. Tartalom van benne dögivel, mire mindent megcsinálsz arany fokozatra. Mellesleg 5-6k -ért már itthon is megvan használtban.
-
Alba Game
tag
Nálam ezek hiányoznak:
Sonic & All Stars Racing Transformed £13.99
Injustice: Gods Among Us £7.85
Assassin's Creed IV: Black Flag £18.99Szóval ez a három ami jöhet(ne). De most itt is időhiány (plusz masszívan beindult PS3 -on cimborákkal a multizás
) miatt egyenlőre kihagyom a játékvásárlást. Annyira nem nagy ajánlat mindez.
-
Mister_X
nagyúr
Nálam ott indul, hogy ha ki lett csomagolva, már mínusz harminc százalék. Az álatlános használtpiaci ár 60-65%-a a bolti árnak. Játékok esetén ez más, ott erőteljesebb az erkölcsi avulás már a megjelenéstől számítva (Killzone: Shadow Fall fél év telteltével 5-6e Ft, InFamous: Second Son már 8-12e Ft).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest