- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12945 üzenetére
Absolutely kúúúúúúl
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12945 üzenetére
Szép asztal, meg a poszter sem rossz!
Lost World-öt tavaly gondoltam megvenni, de akkor valami értelmezhetetlen áron volt csak elérhető (40+ font), annyit meg nem ért nekem.
Black Water van nekem, de azt bontatlanul komolyabb anyagi befektetést igényel. A játék is szar...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12943 üzenetére
*.mario, ott a helye.
(Az Olympic games sorozat még hibádzik, de nem tudom azzal foglalkozzak-e, sajnos azok nem mennek ilyen jó árban)
-
Reedly
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12929 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor vennem kell majd remotét, mert az még nincs. Most rendeltem egy Hori szililon tokot a gamepadhoz japánból, de a következő projekt, majd wii-s karok lesznek. Mindegy, hogy régi fehér, vagy új wiiu-s a remote?
-
Reedly
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12907 üzenetére
Működik maestro-val is.
-
Reedly
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12879 üzenetére
Köszi, megpróbálok akkor olyat venni, amihez van pro controller is. Meg kell hagyni, elég jól tartja magát a wii u, 50 alatt nem nagyon lehet venni.
-
dolko1944
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12869 üzenetére
Nekem ezek a wiiu jatekok switchre portolasai megfejthetetlenek. Switchre mindent sőt még mindent is! megvesznek. Akkor wiiun ugyanezek a címek miért nem érdekelték a tömegeket? Ugyanazt nyomni switchen menő, wiiun meg a kutyát nem érdekelte...? Ennyi a különbség egy jó és egy rossz marketing között?
-
dolko1944
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12863 üzenetére
Általában több napos, hetes kihagyás után jött elő a dolog. De ez csak találgatás. Akkor reménykedek hogy a hdd megoldja a dolgot. Írtam a gameparkosoknak is, meglátjuk.
-
dolko1944
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12858 üzenetére
Már be van készítve a 250 gigás WD külső házzal. Meg jön az Y kábel is aliexpressről. Telefontöltőt meg majd kerítek az otthoni kacatokból. Remélem ez megoldja végleg ezt a problémát. Jut eszembe néha néha áramtalanítom a lakást ha több napra nem vagyok otthon, lehet az tesz be neki...?
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12829 üzenetére
Meddig tart ez az új év akció?
Mario Galaxy kimaradt az irányítása miatt, most ez is 50% kedvezmény Wii U VC-on.
Lehet ezt irányítani Pro controllerel? A gyűjtögetés megy a hadonászás nélkül? -
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12827 üzenetére
az valóban az!
mik vannak még jóáron?
a szülinapi 30% kedvezményt is olyanokra tudnám felhasználni amik megvannak... kivéve a Starfox Zero.. de arra nem vagyok nagyon ráhörögve....
Zelda meg kb soha nem.lesz akcióba, az amit még el tudnak wiiU ra adni
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12813 üzenetére
A kábel eredeti Nintendo, egy régi Wii-jük van és a Wii U vásárlása után jöttek rá, hogy a TV-n nincs HDMI
A Wii U tuti jó, és a kábel is, mert a Sima wii-n van kép rendesen vele. De a Wii képe jó a TV-n is. Ezt nem értem.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12810 üzenetére
ennyi köszi
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12808 üzenetére
Mire vegyem meg a Steamworld Heist-et? Wii U-ra vagy 3DS-re? Vagy ultimate Switch-re? (4x annyiért...)
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12792 üzenetére
Ha jól értem 2db. USB megy a Wii U hátuljába (extra áram miatt) a másikba a 2,5 hdd?
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12792 üzenetére
Mivel USB 3.0 a HDD-m, így én ilyet használok. [link]
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12775 üzenetére
Milyen Y kábel kellene hozzá? Mert én is Hdd-n gondolkodom, de pont az elindul/nem indul miatt ódzkodom még :/
-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12784 üzenetére
Na majd megnézem, köszi!
Ez lehet kicsit kitolja a Wii "élettartamát" nálam.
-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12782 üzenetére
Mármint azokat kell pénzért megvenni és azt beváltani játékra?
-
Tibi86
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12779 üzenetére
Köszi, időközben sikerült megvennem a csökkentett áron!
(idő kellett a rendszernek míg nálam is megjelentek a csökkentett árak) -
Tibi86
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12777 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, My Nintendo fiókot már létrehoztam, viszont nálam nincs kék felirat mindössze az alábbit látom.
Ha viszont továbbmegyek, hogy megadjam a kártyaadataimat, akkor már végig 7.99EUR-t ír. gondolom rögtön látnom kellene az alacsonyabb árat.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #11057 üzenetére
Háttértár Upgrade 2.0
Elérkezett az a dicsőséges pillanat is, amikor a 128GB-os pendrive is kevés lett a letöltögetésekhez. Előzőleg elvetettem a merevlemezek használatát, de lényegében nincs más reális alternatíva, így beújítottam egy Western Digital My Passport 1TB-os külső merevlemezt (fehéret nem, csak feketét kaptam). Y elosztó kábelt sehol nem találtam hozzá míg Pesten voltam, ezért a kis gyári kábelével dugtam az U-ra:
Az első benyomásaim róla, hogy a kinézete nagyon diszkrét, bár a fólia még rajta van. De annyira apró kis szolid kütyü, hogy igazából sem a dizájnja, sem a fekete színe nem zavar. Úgyis van több fekete kütyü is még az asztalon, jelenleg a Vita tokja mellett lakik. Egyetlen mikro USB3-as (a nyomott) csati van rajta, a kábel másik végét az U hátába dugtam. Azt gondoltam el sem fog indulni így, de kapott annyi áramot, hogy a pendrive tartalmát sikerült rá áttolnom. Ez egy baromi keserves mutatvány egyébként, a ~90 giga adatot 2-3 óra között mozgatta át a vinyóra. A pendrive átkerült a Fujitsu hátuljába, most azon használom extra tárhelynek. Hallható hangja nincs egyébként a kis hdd-nek, a gépzajok simán elnyomják. 2 év gyártói garancia van rá.
Ma végeztem egy kis terhelés tesztet, hogy mennyire muzsikál egy kábelen, vagy mégis kell Y toldás hozzá. Mikor bekapcsoltam az U-t, a vinyót nem indította el, hibaüzenetet írt ki. Ebből mondjuk világos, hogy a kezdeti nagyobb áramfelvételt nem annyira tolerálja. Második nekifutásra elindult rendesen, beraktam a Smash Bros-t neki egy kis terhelésnek. A játék betöltődött, de a kezdeti kis töltésjelzőnél megállt a mutatvány (csak pörgött a kis labda, de nem történt semmi). Újabb hard reset, de annyit most csináltam, hogy kihúztam az előlapi USB-ből a pro controllert előtte, mert előzőleg azt töltöttem rajta. Most is elindult, sőt a Smash-t is betöltötte rendesen. Negyedórát játszottam vele, most pedig töltögetem a BF akciós játékokat. Még néhányat tesztelek rajta, bár ha minden kötél szakad is, úgy néz ki a sima gyári kábellel is használható marad. De kelleni fog az Y kábel, hogy ezek az anomáliák eltűnjenek.
Összességében véve elégedett vagyok, még régebben úgy számoltam, hogy 1TB tényleg mindenre elég kell legyen az U viszonylatában. Switch-re valószínűleg kevés volna olyan méretű játékok mellett, de én le fogok tudni tölteni mindent rá. Talán egyszer majd bekötöm az U-t egy NAS-ba, egy abba való robusztusabb vinyóra, de egy ideig most maradok a kis WD-nél.
-
mad1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12768 üzenetére
Az meg van,de ezert nem eszek uj konzolt,akarmennyire jo.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12762 üzenetére
Ja értem, csak a gamepad-et néztem, nem kapcsoltam be a TV-t...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12760 üzenetére
A játékcsoportok alatt a saját magunk által kreált folder-eket érted?
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12757 üzenetére
Ezt miből gondolod?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12757 üzenetére
-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12734 üzenetére
Mint minden konzolhoz, de jelenleg csak a Nintendo érdekel.
-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12728 üzenetére
Igazából jelenleg az új Zelda érdekelne (ez azt hiszem van még Wii U-ra), az új Mario Kart, illetve a most megjelent Mario.
-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12726 üzenetére
Akkor várhatóan 1-2 éven belül teljesen halott dolog lesz? Játék se fog rá érkezni?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12716 üzenetére
Metacritic-en 77 / 7,9 - ha nem fogy el az eShop-ban, lehet, hogy megveszem
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12716 üzenetére
Az az első rész, ha minden igaz. Állítólag jópofa Zelda klón, csak kicsit akciódúsabb.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12708 üzenetére
Szép kiadás
A régiózár pedig monnyon le!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #12687 üzenetére
Na alig hogy megrendeltem külföldről, már a hazai boltok is listázzák. Igaz még ár nélkül.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12693 üzenetére
Érdemes várni rá, nekem PS4/Vitára van meg, nagyon jól hozzá a felfedezős scifi hangulatot.
-
ldave
félisten
válasz
Nem is rémlett hogy az jön WiiU-ra, azt hittem már csak Switch-re adják ki.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Honnan rendelted? Mondjuk nekem Switch-re kell.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12684 üzenetére
Á az már nem ugyanaz.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12682 üzenetére
Gondolom novemberben egy törlés gombbal vágják haza az eredményét mindenki máséval együtt, így az elért eredmények, mint ha meg sem történtek volna..
-
Tibi86
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12675 üzenetére
Köszi mindekettőtöknek.
A Mammut-os verzió nem is lenne rossz, le is ugrom megnézni hátha van még belőle.
Ha nincs, akkor pedig kivárok és veszek egy megkímélt használtat. -
SzDavid99
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12670 üzenetére
Én az általad leírták ellenére sem érzem a létjogosultságát a Miiverse-nek. Ha elakadtam egy játékban, sokkal gyorsabban ráleltem a megoldásra egy kereséssel. A rajzok pedig jópofák voltak, de a Splatoon 2 megoldása is mutatja, hogy ezt nem szeretné teljesen elengedni a Nintendo. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy a borzasztó felhasználói élmény elég korán elrettentett, így meg sem próbáltam mélyebben belemerülni az oldalba.
Ha a játékok elkülönített csoportjai mellett lett volna lehetőség szabad beszélgetésre, esetleg külsős tartalmak megosztására, vagy lett volna egy normális, könnyen kezelhető felület a szolgáltatáshoz mobilon, akkor máris pozitívabban tudnék az egészről beszélni. Hiába a saját termék, ha az nem üt meg egy bizonyos mércét, talán még többet árt, mint használ.
-
SzDavid99
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12665 üzenetére
"Amit Iwata felépített, szét is rúgták két év alatt."
Ez igaz, de jobban is teljesít azóta a cég. A Miiverse-nek pedig valahogy soha nem láttam az értelmét. Én személy szerint a fejlődés jelét látom abban, hogy a Nintendo a saját belsős rendszereitől eltávolodva inkább a "mainstream" megoldások felé nyit.
Ami sajnálatos, hogy így több tucat játék számos funkciója mehet a kukába, így például a MK8 tournament része is.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12667 üzenetére
Ohh értem, ez sajnálatos, de a nintendo átmigrálhatta volna az adatokat egy saját szerverfarmra, nem ettek volna sok erőforrást, tekintve, hogy P2P az alapja.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12665 üzenetére
A Mario Kart Wii-nek és a DS-nek is lelőtték az online részét 2014 május 20.-án, gondolom az is ugyanilyen érvágás volt, ha nem nagyobb, mert itt legalább lehet folytatni valamilyen formában az online játékot. Értem azt is, hogy ez a Miiverse és nem csak a MK-t fogja érinteni, hanem sok más játékot és egyéb dolgot. Csak annyit akartam ezzel, hogy akkor még gondolom Iwata vezette a céget és ugyanúgy hazavágták a rendszert. Más cégnél még mindig működnek a szerverek 2000 óta, amióta megjelent pl. egy ominózus játék. (nyílván fejlesztették azóta a vasat
)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12661 üzenetére
Hát ja, ilyenkor látszik mindig, hogy a Nintendo egy profitorientált cég, hiába a szerethető köntös.
Ráadásul egy csomó játék alapvető része a Miiverse, mint pl a 3D World-ben és a Splatoon-ban a feliratok. Meg hát alapra, bekapcsolás után Miiverse üzenetek jönnek az épp népszerű játékokhoz. Hiányozni fog.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12643 üzenetére
WiiMote + Nunchuk egy huszas. :-)
Más: Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet telepíteni játékot lemezről? Iszonyatosan kerreg egy bizonyos játéknál (Xenoblade X), ha végleg beadja a kulcsot, mit lehet tenni? Vehetem meg újra eShopból (ha jól értem az akkor ilyen Steamszerűen örökre az enyém)?
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12639 üzenetére
info@gamepark.hu-ra emailt küldve egy kóddal megkapom elméletileg a mesterjelszót amivel fel lehet oldani. :-)
Más:
Ebayről rendelt kontrollerek mennyire megbízhatóak? Nem olcsó jánoskodni szeretnék, de 800-1000 és 15-20 ezer forint között van akkora különbség, hogy az ember megfontolja.Illetve használt játék vétele hogyan működik? Kötődik ez accounthoz, amiről le kell venni, vagy ilyesmi? Vagy csak beteszem a lemezt oszt jónapot? :-)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12640 üzenetére
Szép fogás, jó játékot
Én 100 óránál álltal le vele, lenne bőven még tennivaló, de itt meghúztam a határt.
-
rendzso
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12621 üzenetére
A jelenség nevét valóban rosszul írtam, koszonom a javítást.
A ventiket majd kitakaritom akkor ha lesz időm. A tippet is koszonom!
A sokat cseszteti alatt nem ertem mire gondolsz, ha arra hogy sokat játszom, az nem áll fenn, sajnos heti egyszer sikerül 1-2 órára leulnom zeldazni. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12599 üzenetére
Most éli a korai PS4/X1 korszakát a gép.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12554 üzenetére
De az használt volt doboz nélkül. Úgy vettem én is, viszont nekem új kellett csak sehol nem volt.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12540 üzenetére
Nem baj, sosem szabad feladni.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12526 üzenetére
Mivel semmilyen szöveg nem utalt lentebb, hogy nem eredeti, ezért bátorkodtam előbb fizetni, mint kérdezni, tekintve hogy top rated seller is stb. Most feltettem a kötelező kérdéseket.
tariattila: Fehér nemhogy itthon, de az egész világon csak Japánban kapható kb.
Fekete újonnan most épp nincsen Magyarországon, de pl. ma beszéltem a playnavigator.hu-val és ott lesz fekete majd május 18 körül, de természetesen fehér nem, ahogy ezt sejtettem és említettem előző postban. A fekete egyébként lesz máshol is, csak idő kérdése, amíg a Nintendo szétszórja újra őket. -
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12524 üzenetére
Ezt bezsákoltam: ebay link 14.683 Ft volt, na meg persze lehet megvámolják, de még úgyis jó.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12516 üzenetére
Én is.
Más:
Nem tudom ismeri-e itt valaki a playnavigator weboldalt. Na most itt kb. minden "raktáron" van írva, ami a hihetetlennel egyenlő. Wii U gépek tömkelege, fehér kontroller stb. Na azért egy OEM fehéret lecsaptam, hátha lesz belőle valami. Sőt el is mentem a budai üzletbe felmérni a helyzetet, de a "raktáron" náluk valami mást jelenthet, mert nemhogy fehér kontrollert (ha ha), de még feketét sem találtam, sőt egyetlen egy wii u gépet sem láttam. Persze van egy boltjuk Újpesten ami persze zárva van a hétvégén, úgyhogy nincs minden remény veszve, de mint említettem a hihetetlennel egyenlő kb.Viszont a sarokba kiszúrtam egy GameCube dobozt és láttam egy fehér Wii Mote-ot szilikon tokban.
Ja és Feri: Kinyitottam az akkufedelet és benne csücsült a gyári Nintendo 1300mAh-s akksi is.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12514 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #12513 üzenetére
Még azt kifelejtettem, hogy lemértem én is az enyém digitális konyhamérlegen, 209 gramm. Szóval ha 210 +/- 1 grammos a szerkezet, akkor gyaníthatóan közel állhat az igazsághoz.
-
tthom
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12509 üzenetére
Ha, az igen.. Nemrég még 18e körül kijött Japánból.. Mármint vám, meg ilyesmi nélkül.
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12505 üzenetére
Szerintem fehér CSAK neked van, mert te türelmes és gáláns voltál a Wii U-val
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12505 üzenetére
Feketét. Fehéret majd egyszer beszerzek talán, de az ár kérdéses lesz.
-
gaga33
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12502 üzenetére
Ma vettem egy zsir gépet 1 ev garival a gamecitybe
Már rajta van az uj zelda meg egy raklap Mario.... Lehet megtartom bar ez a 3. wii u-m
-
gaga33
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12484 üzenetére
Ez igaz
-
gaga33
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12479 üzenetére
Egy pro kontrollerrel szinte minden jatszható.... Pl zeldak, mariok...stb
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12473 üzenetére
Mondom, próbálják elfelejteni azt is, hogy ez a játék egykor Wii U-n jelent meg.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12471 üzenetére
Tegnap este nem is néztem, nincs semmi?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #12459 üzenetére
Na ennyit az akciókról...
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12459 üzenetére
A nintendónál már azt sem tudják mi az a wii u.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12457 üzenetére
Csütörtökön szokott frissülni az eShop, nem? Ha lesz valami, én akkora várnám.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12450 üzenetére
Szia! Neked és worosnak is köszönöm a válaszokat. Szerintem törölni fogom, így jobban szeretem használni a gépeket. Igaz talán ez a második használt gépem az újabb generációk terén. Retro gépeknél más a helyzet.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12442 üzenetére
bakker, pedig épp gondoltam, odaadom, hogyha így gyűjtöd... mindegy, akkor marad a fekete wii U.
"Karcmentes" -
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12427 üzenetére
Ennyiért jó vétel volt, ha hamarabb olvasom, lehet, hogy én is megvettem volna tartaléknak.
Főleg azért, mert szerintem nekem is még vagy 2 év, mire az összes Wii U játékomat végigjátszom (mivel több platformon is játszom, és elég kevés időm is van a játékra), remélem, addig semmi gond nem lesz a géppel.
g@bo: igen, azért a Nintendo ezt csinálhatta volna sokkal jobban, az Animal Crossing főleg azért érdekes, mert volt Gamecube-ra és Wii-re is.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12432 üzenetére
Sajnos itt a kettes szorzó nem jelent fele annyi időt.
-
tthom
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12429 üzenetére
Nem szégyelled, itt a Switch, te meg még egy Wii U-t veszel?
Természetesen gratula a szerzeményhez! -
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12429 üzenetére
Nagyon szivesen. Orulok hogy jo kezekbe kerult.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12427 üzenetére
Grat!
Végül mennyi volt kereken és mi járt hozzá? Egyik alkalmazott vitte be ennyit még tudok.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12423 üzenetére
Egymás után játszani nem szabad őket, mert nagyon hasonló mindegyik, a humoruk is (az mondjuk nekem bejön).
Én szeretem őket, van sok. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #12420 üzenetére
Én egyedül is toltam... de elég lego buzi vagyok.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12420 üzenetére
Személyesen nem, de akinek a Wii-met odaadtam, ő a gyermekeivel játszotta szinte mindent, ami arra a gépre van és úgy azt mondta jó volt, de egyedül nem tolta volna egyiket sem.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12390 üzenetére
Itt van mégegy: Cars 3
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12387 üzenetére
Ehh a Wii U-t kihagytam, annak tényleg van már elöl is USB csatlakozója, nem csak hátul!
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12369 üzenetére
Lehet
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12367 üzenetére
Ok, köszi, az azért használhatóbbnak tűnik!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12364 üzenetére
El lehet vele szórakozni egyedül, csak szerintem jobb társasággal. Ha olcsó, akkor nyugodtan vedd meg.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12362 üzenetére
Jó cucc, csak egyedül nem az igazi, 2-3 játékosra van igazából kitalálva.
Én a Jotun-on gondolkozom, meg talán az Axiom Verge-n, bár az megvan PS4-re, de nem árt biztosra menni
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12360 üzenetére
Semmi köze a warezhoz.
-
Vebber
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12339 üzenetére
Ehhez képest a szvics topikba, a topikgazda linkelte, hogyan lehet a gyártót megkerülve böngészőt indítani.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12352 üzenetére
Náluk minden adott, mégsem.
youtube csatornájuk semmiről sem szól, az animáció gyerekcipőben, az e3 demo amit megkaptam fullba, gagyi, egy normális indi játék sokkal de sokkal összeszedettebb, nem tudom mi lesz ebből.Zene rendben, yamane remélem megkapja a fizetését
most márciusban kellett volna kijönniük vele. Psp-re volt a legutolsó nagyobb ( feldolgozás ) projektjük ami valljuk be sokkal kisebb volomenű mint egy nagygépes.
Rekordot döntöttek kickstarteren, de nem haladnak erőforrások miatt....
-
s912
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12349 üzenetére
szavakba nemtudom önteni ..
más: vettem kart DLC-t shop-ban. Account-hoz vagy hardware-hez kötött a vásárlás?
Tehát ha eladom a gépet, valaki jól jár? -
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12344 üzenetére
Sehol sem tartanak sajnos, a wiiu kasza egyértelmű volt a yoka lali után.
Iga folyamatosan keresi a befektetőket, anyagilag és időben is el vannak csúszva, ezt sajnos első kézből tudom
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12341 üzenetére
Ennek eredetileg is 2017. március volt a beígért dátuma vagy menet közben már változtattak rajta?
-
Lovi24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12339 üzenetére
Köszönöm
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12316 üzenetére
Haverom azért vette meg mert sűrűn jár le a faterjához, és vonaton akar zeldázni.
Más: tegnap óta a wiiu már retro?
A wii milyen besorolást kapjon úgy hogy két gennel ezelőtti?
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12314 üzenetére
Ki fog vonaton call of duty-zni ?
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12286 üzenetére
Nyílván. Engem spec a WiiU induláskor egyeltalán nem vonzott, csak mikor már volt 5-6 igazán jó cím, pedig tipikusan megveszek sok minden szart, mert a 2D marion kívül nem volt olya cím, ami érdekelt volna, és ne játszhattam volna fél éve, egy éve más platformokon. Pl mass effect 3, Batman AC, stb. Ezzel szemben a Switch kapásból egy olyan címet hoz, ami miatt akinek nincs gépe, megéri gépet venni. Sőt, ha nincs WiiU-d, akkor jól jársz az MK8-al, és a Splatoon2-vel is.
Neked WiiU taulajnak legkorábban karácsonykor érdemes beszállni a 3D Mario és a Xeno 2 miatt. Szóval én nem érzem, hogy veletek kiszúrt a cég, annak ellenére, hogy ez a start most az új Nintendo userek bevonzásáról szól.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12278 üzenetére
Szerintem a Switch nyitókínálatára pont a kevesebb néha több a jellemző. WiiU nyitókínálata ahogy írtad nagyon magas számú volt, de tele folt fél éve, már máshol megjelent játékkal, plusz egy Mario 2D platformer, ami simán lehetett volna a Wii verzió DLC-je. Aztán megjelenés után megint nagy semmi közel egy évig.
Switch kezd egy Zeldával, ami nagyon komoly, és sokakat érdekel, aztán 8 hét múlva jön egy MarioKart 8, aztán megint két hónap, és egy Splatoon folytatás. Ehhez képest hol volt a WiiU első éve? ZombieU?
Lehet, hogy Iwata szépen mosolygott, de elcseszte, nem kicsit. Játékosok sem jártak jól.
Ha végignézed most a Switch első fél évét, azoknak szól, akiknek kimaradt a WiiU. WiiU tulajok kapásból kihagyhatják ezt az időszakot. Akkor miért vannak hátrányban? Olcsóbb a gépük, olcsóbban és korábban hozzájutottak ezekhez a játékokhoz, mint a Switch tulajok.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12273 üzenetére
én ezt teljesen másként látom. csak, hogy párat említsek a felsorolásodból: pl szerinted kiherélt a WiiU verzió.. szerintem pont nem. A kiherélt az az, ami szándékosan kevesebbet tud, mint a másik. Itt pont annyit tud mint a másik. Vagy a szerinted váratlanul kukába hajított konzol. Nem arról volt szó eddig a fórumban, hogy már nincs normális Nintendo megjelenés közel egy éve? Két és fél éve az E3-on mutattak be kb új címeket(Yoshi, Splatoon2, MarioMaker, Atlus játék, stb), azóta azokat kifuttatták, és ennyi. Tudni lehetett hogy jön az új konzol, mert a mostanit nem veszik.
Másrészt ha visszanézel Wii megjelenésekor is kihoztak egy Zeldát a régi konzolra is, meg az új konzolra is. Sőt, ott az új még többet tudott, volt motion control.
Kár felhúznod magad, és bár ez csak saja´t vélemény, de szerintem komolyabb ok nélkül teszed.
Meg tegyük hozzá, a cég valszeg jobban tudja, hogy mit miért tesz. Neked rövidtávon valamiért biztos jobb lenne, ha még nem jönne ki a Switch, csak ősszel, de hidd el, hogy hosszútávon nem. Nekünk is az az érdekünk, hogy a konzolt időben a piacra vezessék, aki early adopter, az minnél nagyobb számban megvegye, a konzol pénzügyi siker legyen, hogy a játékfejlesztő cégek, és kiadó cégek még több játékot hozzanak a platformra. Nem ismétlődhet meg az, mint a WiiU-nál, hogy kijön karácsony előtt 3 héttel, lényegébe Nintendo kontent nélkül egy 2D marioval, és nem veszi a kutya se. Utána meg várhattak megint egy évet a karácsonyi szezonra, de onnantól kezdve az már A tavalyi gép volt, nem az újdonság. Nem volt idő és nem volt mivel felfuttatni karácsonyra. Most majd lesz, talán. és ha sikeres lesz, lesz mégtöbb játék rá.
Érted szamuráj?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12267 üzenetére
Pont ez a bajom nekem, hogy adjam-e a pénzem ehhez a gyakorlathoz...
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12267 üzenetére
Szerintem ez pont nagyon könnyen védhető Sőt, korrektek, hogy nem később hozzák ki WiiU-ra. Megtehették volna. Az már tényleg nem lett volna etikus. Így kihozták ugyanabban az időben egy system-seller játékot, amivel platformot akarnak eladni, olcsóbban, egy olcsóbb gépre, ugyanazzal a funkcionalizással.
Ezek után gustistalannak nevezni a cég lépéseit erős trollkodának tűnik nekem.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12254 üzenetére
woros: Hát akkor sok sikert a géphez és jó játékot kívánok neked hozzá.
PC mellett valóban jó vétel lehet.
Igen mert te elég későn vetted meg a Wii U-t.
Addigra összejött a játékrepertoár.
Én csak azt bánom hogy azt a fránya Fatal Frame-t nem vártam még meg akkor és eladtam. Végülis megoldódott az is mert kaptam egy kölcsön gépet hogy kijátszhassam.
Nekem mondjuk van otthon laptop is meg asztali gép viszont egyik sem egy kimondott bikaerős gamergép szóval a PS4 baromi jó szolgálatot tesz. Ja és mostanában már iszonyat jó áron hozzálehet jutni. Tény a játékok drágák hozzá de csak üzletben. Erre találták fel az aprót hogy jóáron beszerezhessem őket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #12228 üzenetére
Maga a játék, nem a létezése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest