Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz Micsurin #53943 üzenetére
Várhatóan így lesz, ezért is fogalmaztam ilyen óvatosan.
Villámáras cuccaikból sokszor 1-12 db között van akciós készlet.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #53661 üzenetére
Én már többször akartam rendelni, mert már megint driftel két csere után is, de mikor néztem sosem volt raktáron... Majd ránézek megint!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bhtrng
újonc
válasz Micsurin #53584 üzenetére
azt persze kifelejtette a történetből, hogy engem sokáig próbált lebeszélni az OLED-ről, "neeem, nem kell az neked, elég a V2", majd aztán miután vettem egy OLED-et és kézbe vette, úgy megsértődött a V2-re, hogy ott rögtön azon a hétvégén azon nyomban fel is rakta hardver apróra és ráugrott a Zeldás Limitedre
-
pzstm
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Micsurin #53564 üzenetére
Azért beszélnek le róla, mert alapesetben nagyon gyenge paklikat raknak össze. De sajna már csak az energiakártyák miatt is érdemes megvenni, mert boosterből 50et kell nyitni hogy elég jöjjön az adottból.
Persze azokat külön is megveheted, de ha egy konkrét paklit akarsz összerakni amit mondjuk ajánlanak, ahhoz ha csak boostert nyitsz, lehet 1000 is kevés, mert semmi garancia nincs rá hogy mi lesz benne.Nem kötelező kezdő decket venni, de akkor gondold át milyen tipusu paklit szeretnél, menj be egy olyan boltba ahol lehet lapra kártyát venni, és vegyél hozzá elég energiet, meg az alapabb trainereket is szerezd be, és akkor már csak poké kell, és nyitogatdhatod a boostereket.
De ha az a cél hogy te márpedig hétvégén 2 működő és szabályos paklival rendelkezz, amivel a családdal játszhatsz, akkor starter kell. Vagy ahogy fentebb írtam, egy bolt ahol lapra lehet venni kártyákat, és akkor pár ezresből összerakhatsz/rakathatsz 1-1 decket, amit később a boosterekkel tudsz fejleszteni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Micsurin #53554 üzenetére
Biztos van olyan pakli ami arról szól hogy pörgeti/égeti a lapokat, és csak gyors Basic pokék vannak benne, de amikor egy evolve-os Pokénak kell 4 energie egy támadáshoz, akkor a 6 energia minden csak nem elég. Főleg ha az adott támadás még discardol is 1-2t belőle
Ha nincs egy alapkészlete az embernek, akkor nem boostereket kell venni HA a játék a cél. Akkor 1-2 alapdecket kell amik össze vannak állítva. Majd azokat kell javítani boosterekkel..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Micsurin #53550 üzenetére
Tőlem is kérdezhetsz...
Középsulis éveim alatt végig nyomtamA konkrét kérdésedre a válasz hogy sajnos (vagy nem sajnos) nem! Minden pakli 60 lapból kell hogy álljon, se több, se kevesebb nem lehet. Illetve ha megnézed hogy milyen igénye van 1-1 nagyobb támadásnak, akkor rájössz hogy kivitelezhetetlen is lenne 30 lappal, hiszen annak a felének energie-nek kéne hogy legyen. De akkor meg már egy evolve-s poké kb elviszi a pakli másik felét
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #53547 üzenetére
Kisebb fiam nagy gyűjtő, jó lenne játszani is, de azt nem lehet, mert kopnak a lapok (védőtokban is !!!! Fater !!!! ), szerintem itt vagy P Go topikban is kérdezhetsz nyugodtan.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Rigormortiis
veterán
válasz Micsurin #53358 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a joyconok alapvetően műzlisdobozokba valók, nem kontrollerrnek. Ezzel együtt csípem őket, meglepően sokat bírnak egy feltöltéssel, és a rezgés/giró is tök szuper, csak az a fránya minőség...
Ezzel szemben a pro kontroller szuper. 35-40 óra megvan. Ennek a felét tudja az Xbox kontroller elemről...(a dualsense 5-öt pedig ne is említsük, bár ott vannak plusz funkciók).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Narxis
nagyúr
válasz Micsurin #53354 üzenetére
Ez nagyon rossz hír. Inkább hagyom a francba, így kiadni valamit... értem, hogy nem örökélet de az 1 éves garit túléli utána meg max. 2 vagy szerencsével 3 évet bír és meghibásodik azért elég durva, pedig nem vagyok egy hc gamer, nem napi több órát játszottam. Volt, hogy 2 hétig hozzá se nyúltam. Na mindegy, azért kösz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tim82
félisten
válasz Micsurin #52911 üzenetére
Lehetséges, bár ez egy használtan vett Switch, amivel lehet simán és egyszerűen pechem. Mindegy, holnap elviszem szervizbe, ha nem oldja meg a lemerítés. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Parson
addikt
válasz Micsurin #52787 üzenetére
'Kötve hiszem, hogy rosszabb.'
Azért a 'gyerek és tini korszak' nem összekeverendö az egyetemmel, föleg ha már dolgozik is mellette az ember. Mindettöl függetlenül én még akkor is több szabadidövel rendelkeztem (nekem is volt föállásom már az egyetem utolsó éveiben), mint mióta csak dolgozom. De persze mindenki a maga sorsa kovácsa, és úgy osztja be az idejét, ahogy ö szeretné / tudja.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
nagyúr
válasz Micsurin #52748 üzenetére
A Starfield engem is erdekelne, de most emiatt vegyek 3. konzolt? Épp most adtam el egyet, mert a 2 is sok. Banatomban lehet elokapom majd a Fallout 4-et, osszes dlc megvan es anno csak az alapjatekot nyomtam.
Battlestar Galactica mennyire jo volt En azt egyben neztem vegig nagyjából egy 6-7 éve, anno kimaradt, de potoltam es baromi jol tettem
-
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Micsurin #52445 üzenetére
Ne is mondd, azért sem használtam lovat a játék alatt sem, mert ritka sz@r volt irányítani. Ganon pedig alapvetően tényleg nem volt nehéz, ahogy az egész játék sem. Minden boss-t, max harmadik nekifutásra letudtam. A legtöbb időt szerintem a családi ereklye megszerzésével töltöttem, amire a Gerudo vezére kért meg. De ott is csak azért, mert késve jöttem rá hogy a kis helyiségnél van egy titkos fal, amin át kimész a boss-hoz. Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #52436 üzenetére
Ha összerakod egybe az egészet, örömmel berakom az itteni összefoglalóba, talán a pokémon Go topikba is be tudom.
Persze forrásmegjelöléssel (mármint, hogy te írtad). Nagy köszönet az eddigi munkáért is!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
elder troll
őstag
válasz Micsurin #52336 üzenetére
Angol tudás nélkül azért nehéz volt a Morrowind, németet tanítottak a sulikban, de még így is sikerült az utolsó előtti küldetésig eljutni net nélkül (valamit tribe maradt meg csak ~20 év távlatból). Később lett netünk, így be tudtam fejezni. Szerintem ott sem volt kicsi a térkép, persze az emlékek szépülhetnek 20 éves távlatban.
De azóta gyakorlatilag ezüsttálcán kínálják a játékok a dopaminbombákat, ki van nyalva a seggük a játékosoknak. Ha nem mutat mindent egy nyíl a játékban, már el vagyok veszve, annyira elkényelmesedtem. Illetve felnőttként már nincs annyi ideje az embernek, és nem akar órákig oboázni 1-1 kellemetlenebb résszel.
Most vegyük ki a képletből a mazópistákat, akik szeretik ha fáj.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Micsurin #52309 üzenetére
Akkor ide is beteszem:
Red Dead Redemption Comparison - PS4 / Nintendo Switch / Xbox One X / Xbox 360 / PS3
30z.Samu: Én mint filmek, sorozatok esetében is, alapvetően azon a véleményen vagyok, hogy kiadási sorrendben érdemes végigjátszani őket, hiába játszódik azok története hamarabb vagy később.
Tehát hiába játszódik az RDR2 történtre 1899-ben (és 1907-ben), érdemes az 1911-ben játszódó RDR1-el játszani előbb. Részben a játékmechanikai dolgok miatt (csak 8 év és van a kettő között), részben meg azért mert az RDR2 története jó pár dolgot foreshadowing-ol. Vagyis sok olyan aspektus van a RDR2-ben, amiknél jobban hat, ha tudod, hogy hová fog majd kijutni. Illetve az RDR1 készítésekor még nem volt meg a terv a 2. rész (előzmény) történetére, így vannak benne retcon dolgok, helyszínek. Pl. az első rész főhőse ugye John Marston, aki fontos része a másodiknak is, *de ettől függetlenül alig beszél az ott megismert emberekről. Konkrétan a feleségén és a fián kívül csak 4 ember van megemlítve (Dutch, Bill, Javier és Uncle), miközben az ő életét meghatározó másik 3 emberről (Sadie, Charles, de leginkább Arthur-ról) egy szót sem ejtenek. * nem igazán Spoiler, de azért abba tettem a biztonság kedvéért.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #52305 üzenetére
Már a V2-höz kellett volna egy Pro... tényleg DS4 vagy One kontroller minőségre. Ezt nem bántam meg, minőségi upgrade volt.
Win10 felismeri Xbox kontiként? Ha igen lehet a PDP kontim eladom, még azt is elnézem neki, hogy nem triggerek vannak rajta.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Micsurin #51467 üzenetére
The Outer Worlds mennyire jött be Switch-en? Itt a topicban olvastam régebbi negatív véleményt, viszont a neten eléggé vegyesek a review-k.
Keresnék valami Fallout 1/2/3/NV/4/(76) pótlékot Switch-re és Cdkeys-en elég jó árban be lehet szerezni.
Igazából azt sem értem miért nem portolták a fentieket Switch-re úgy, hogy Skyrim pl. van. Ahogy láttam ez másnak is szöget ütött a fejébe, mert elég sok topic van ezzel kapcsolatban.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Rigormortiis
veterán
válasz Micsurin #52191 üzenetére
Amúgy valami egészen fantasztikus ez a játék. Van egy enyhe Shadow of the Colossus utánérzése is (már le is nyomtam egy nagyobb "kolosszust" a kezdőterülethez közel lévő erdőben). Mondjuk a harcrendszer az annyira...nos...szerintem messze a játék leggyengébb eleme, de amúgy WoW...és ez még csak a BotW.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tag
válasz Micsurin #52186 üzenetére
Igen gyári!
HAC-001 az maga a Switch konzol. (HDH a Switch Lite)
HAC-002 az mind esetben ez a töltő ami a képen van.Bontsd ki nyugodtan, rajta lesz, hogy HAC-002
Nekem amúgy akkor rakoncátlankodott a töltőm, amikor rádugtam az iQost(e-cigi).
Kialudt a cigi fénye és utána nem töltött semmit a Nintendo töltője(a konzolt se).Csak attól jött meg az esze ha kihúztam és vártam egy kicsit.
Mondom velem nem szórakozol rádugtam megint
Ugyanez volt.
Na mondom magamban akkor ez tényleg marad csak Nintendo töltőEsetleg rádugtatok valami mást a töltőre?
Nintendo baromi érzékeny minden kis eltérő dologra ha valami nem rendeltetésszerűen van használva.[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Micsurin
nagyúr
-
morfondőr
őstag
válasz Micsurin #52168 üzenetére
Próbálj meg olyat keresni, ami tudja a 15V 2.6A teljesítményt. Nekem van egy Xiaomi Mi Power Bankom (20000mAh) ami tudja, pont ae miatt vettem ezt a típust. Hátha ismerősnél vagy valahol a környezetedben akad ilyen!
Dokkra mondjuk nem tettem még rá, de otthon ki tudom próbálni ha szükséges!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
válasz Micsurin #52167 üzenetére
Az Alza oldalán azt írják, hogy az egész pakkot el kell küldeni. Akkor is, ha csak valamilyen tartozék hibásodott meg.
Egy telefonthívást érdemes azért futni velük, mert ez nem biztos, hogy minden esetben valid. Utána meg felhívnám a Game Park -ot, hogy náluk is úgy van -e. Persze AlzaBox -os visszaküldés lehet kényelmesebb.
Arról mondjuk lövésem nincs, hogy az Alza mennyire pörög a garanciális ügyintézéssel. Viszont a Nintendo régiós szervizközpontunk és az Alza központ szintén a cseheknél van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #52167 üzenetére
Kipróbálni se tudom a dokkot mert egy pillanatra felveszi a töltést a konzol majd közli egy gyári adaptert tegyek rá. Gondolom gyenge.
Biztosan power brick a kérdés tehetett-e kárt a konzolban magában is vagy csak egyszerűen megmakkant.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Micsurin #52148 üzenetére
Ez egy olyan téma, hogy mindkettőtöknek igaza van a saját szemszögéből nézve. Az tényleg túlzottan függő aki nem tudja 3 hetet nélkülözni a gépet alkalom adtán, viszont micsoda tróger a ninti, hogy sz*patja a jónépet a silány minőséggel valóban nem kevés pénzért. Persze, hogy sokan nem vágnak hozzá jópofát.
Go Gunners!
-
válasz Micsurin #52148 üzenetére
De ezzel nem igazán tudsz mit csinálni. Vagy veszel valami tartalék cuccot, vagy megcsinálod magadnak. Vagy vársz 3 hetet. A Switch már elég híres (vagy hírhedt) a gyenge minőségről, erre azért fellehetett készülni. A gari idő alatt meg kb az egyharmada idő is kiesik a rendelkezésre állásból, mert gondolom alszol is néha.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Micsurin #52140 üzenetére
A drift garanciába a Nintendo bele lett kényszerítve. Az, hogy mennyire jogos ebből a szempontból teljesen másodlagos. De nyilvánvalóan egyik konzolos cég sem törné össze magát a nagy sietségben, ha hasonló helyzetbe kerülnének.
Nem ismerem a pontos számokat, de valószínű elég rendesen terheli a szervizt.
Ráadásul valószínűnek tartom, hogy nem mi vagyunk az egyetlen ország, ahol megszűnt a helyi szervizelés. Tehát most több eszköz pottyan vissza a szervizközpontokba. A csehek is több országot látnak el.
Az Xbox vagy PS kontroller is szar minőség, csak a Nintendo még ezt is tudta überelni. Mondjuk a Joycon speciális eset, mert a mérete miatt eleve magában hordoz egy csomó problémát.
Ezzel együtt pedig nem csak a Joycon, hanem úgy az egész generáció a gyenge minőségre épít. Mert maga a konzol, a gép szoftvere, vagy a mobil app is alacsony minőség. Viszont az emberek ezt rendesen támogatják is, mert ennek ellenére viszik, mint a cukrot.
Szerk.:
Szerintem teljesen érthető, hogy nem bővíti jobban a szervizközpontokat vagy nem szerződik le minden országban szerviezekkel. Mert marha nagy plusz költséggel járna neki.Az, hogy ez mennyire szimpatikus dolog, már teljesen más kérdés. Nintendo -nál a hardver nyereség fontos tényező. Sokkal életbevágóbb, mint például az Xbox -nál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Micsurin #52136 üzenetére
Persze hogy nem, mert nem mindig a saját cuccod kapod vissza (vagy nem teljesen). Ettől gyorsabb is lesz a folyamat. Plusz ugye nincs örökgarancia a kontroller drift -re sem, ami azért komolyabb szerviz terhelés lehet.
Meg aztán Xbox One/Series generációból együtt nem adtak el annyi gépet, mint a Switch gépekből megjelenés óta.
Szerk.:
Meg aztán én ezt az egész Switch generációt nem tartom túl jó minőségnek. Kíváncsi vagyok mit gurítanak a következő gépekkel, de valószínű nem ér majd meglepetés.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Micsurin #52111 üzenetére
Dettó én is így voltam vele
Nem is csoda:
“Játékkonzol” szóra a Google első 5 oldalán sincs.
A “Nintendo konzol” együttesre a 26.-ik találat Google-ban.1900 követő Facebookon(ami még nem is lenne kevés), de a 3 hetente egy poszt az baromi kevés. Kiesik a Facebook algoritmusából. Ezért van 15-20 like posztonként. Nincs elérésük kb…
Átnézve az oldalukat, a Facebookot nagyon nagyon sajnálhatják ezt a dolgot, mert ez kb aranyat ért nekik, hogy rendszeresen szóba hozták őket.
Viszont!
A Joy-Con drift javításra elsők[ Szerkesztve ]
-
-
tag
válasz Micsurin #52024 üzenetére
Szia!
Sajnos az a tapasztalat, hogy ezek nagyon gagyi minőségűek. A Joy-Con egy idő után lötyög, rugós hang. Én is megvettem az Oledet és az elején tök feszes meg minden, 2 hétre rá már lötyögött rajta. 5-6 db Oledem volt és mindháromnál ezt produkálta.Összességében 55-60 db Switch volt nálam eddig amit 2-3 hétnél tovább használtam és erre jutottam:
Kezdek hinni az összeesküvés elméletekben mert amiket Japánból rendeltem gépek olyan feszesek voltak, hogy a Joy-Con-t is alig tudtam rárakni. 3 hónap használat után se kezdte el a lötyögést. És ez igaz volt a Japán Zelda Totk Oled-re isAmiket itthon vettem V1-V2-OLED az kivétel nélkül. Amit tőled vettem az is minimálisan
Viszont a tiedről átraktam a Japán gépezetemre és láss csodát nem lötyög[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Micsurin #52012 üzenetére
a végjátékban jól jön majd, de nem fontos...ha felfedezed a mapot majd találsz helyet,ahol nagyon könnyū farmolni. szerintem ne foglalkozz vele, lesznek fontosabb armorok
pokémonon én is gondolkozok, de nem tudom melyiket próbáljam ki. nem ismerem a világot, igazából nem is nagyon érdekel a lore...csak egy jó játékot akarok,ami pokémon settingben van de videók alapján egyik sem valami extra
Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Micsurin #51950 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy ami hülyeségnek látszik de működik, az nem hülyeség...szóval ez menő
-
Skynet258
veterán
válasz Micsurin #51950 üzenetére
Én vékony filcen vagy poron lapon gondolkozom - utóbbit úgyis kéne vennem billentyűzetbe, szóval lehet bepróbálom a Switch dokkolóba is majd.
-
dud998
őstag
válasz Micsurin #51904 üzenetére
Sok boldog órát vele, gratula! 😊
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
elder troll
őstag
válasz Micsurin #51838 üzenetére
Kb ugyanígy vagyok a BotW-dal (5 szív, +1 stamina), nem akartam elspoilerezni youtube-os videókkal, de kérdezni sem merek nagyon alap dolgokat:
-nem tudok sütni/főzni, van egy raklap komponensem, nem tudom miket lehet eladni,
-3 küldetésem van összesen,főgonosz, divány bíszt, és 12 helyszín.
Ennyi játék után esélytelennek éreztem , és nincs másik küldetés. Tök véletlenül kaptam meg aa helyszínek megtalálását Térképet akartam átfésülni, és onnan indultam el a hegy egyik szegletébe.skillek fejlesztésének lehetőségét, amikor visszamentem workshop-ba.
Szóval tök jó, hogy elengedik a játékos kezét, de nagyon nem tudom, hogy merre menjek. A kezdeti szabadság után egyből felfele mentem (nem a quest irányába), először azt hittem, hogy hiányzik valamilyen skill a "dungeon"-höz (20-as fegyvereket dobtak az ellenfelek, amikor 4-es club-bal rohangáltam). Aztán arra gondoltam, hogy nem szabadna olyan helyre engedni a játéknak, amit skillek hiányában nem tudok megoldani. Sikerélmény, megyek a tower irányába,4 fix guardian + 1 mászkálós. 5 percig csápoltam a sok lábasat, már csak 2 lába maradt, de egyhitelt egy lövés. 5 percig ki tudtam mozogni, de közelebb kellett mennem a még meglévő lábaihoz.
Szóval kb itt vagyok, saját kútfőből egy halom infó hiányzik a játékhoz. Szóval nem feltétlenül kifizetődő az, ha nem olvas utána az ember. De közben kérdezni sem merek ennyire alap dolgokat, hogy ne tűnjek 2x annyira fogyatékosnak, mint amennyire az vagyok[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Micsurin #51838 üzenetére
Guardian parry nekem 55 ora utan se ment Elso divine volt nekem a legnehezebb, a tobbi sima volt amugy. Nyilvan azert, mert addigra mar tapos csirke voltam. Final boss se volt meredek, főleg ha elotte megvolt a 4 divine beast. (Azok nelkul is lehet menni a final bossra)
-
addikt
válasz Micsurin #51796 üzenetére
Az oszt igen ekkora blamát egy ilyen népszerű játék speciál edition-jéhez.
Amúgy én a splendid eldobható nedves szemüvegtörlőt használom XD switch-hez, mobiltelefonhoz, laptop klaviatúrához...mindenhez. Olcsó, könnyen beszerezhető (Spar), és soha nem tett kárt semmiben.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Parson
addikt
válasz Micsurin #51723 üzenetére
Természetesen lehet objektiv különbséget tenni panel és panel között, de végeredményben kit érdekel user szemszögböl...
User szemszögböl csak és kizárólag az számit, hogy az elözö kijelzönél az újabban vásárolt ne visszalépés, hanem elörelépés legyen... Azt meg érdemes úgy belöni, hogy ki is tudd használni adott forrásokról... ek´ppen én totál elégedett vagyok a saját TV-mmel, amit ráérek 2-3 év után leváltani még szebb, még nagyobb újabb tipusra.───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Moby
addikt
válasz Micsurin #51720 üzenetére
Én játszom minden platformon oleden is, meg lcd-n is, néha naponta többször váltva, szerintem ez a más élmény játszani ez ilyen hoax, amivel az emberek egymást zsibbasztják Az olednek jobb a képimősége, meg szarabbul néz ki rajta a kevesebb fps (mert gyosabb), de ettől a játékélmény még hótugyanaz.
Igen, sajnos a switch nagy tévéken eléggé gányul néz ki. Van, akit ez zavar, van akit nem, de sem a kevés fps, sem a kevés pixel nem mutat jól egy nagytévén. A kevés pixel még el lehet fedni, ha beáll az ember az "üljhátrébb" mozgalomba, de a kevés fps az távolról is ugyanolyan zavaró. Én még nem nyomtam a ToTK-t semennyit, fiam már végijátszotta, volt hogy mellettem nyomta a nagyoleden. Hát voltak részek, ahol könny szökött a szemembe, annyira halálán volt minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest