Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.F.E.R.I.

Topikgazda

válasz Liquid Snake #12968 üzenetére

Na ma ért ide a két gyönyörűség, plusz a véletlen folyományaként az ebay-ről rendelt amerikai SMTIV Launch Edition is. Kicsit fotózgattam - most kivételesen - őket, mert amúgy nem szeretek minden szirszart kiteregetni a világhálóra amit beszerzek, de ezek valóban megérdemelnek egy kis figyelmet, nagyon szép kiadások.

Etrian Odyssey V limitált pakk, ez a legmagasabb, közel 35 cm magas a doboz, elég termetes egy 3DS játékhoz mérten. Belebújós (slipcase) színes tok a ruhája

Shin Megami Tensei Deep Strange Journey 25th Anniversary Box. Ez a legnagyobb méretű, de fekvő kialakítású pakk a három közül, sajnos az árán is tükröződik, de tényleg minőségi cuccról van szó. Azt hihetné az ember, hogy a Strange Journey limitált kiadása, valójában magát a teljes SMT sorozatot (1992-2017) ünnepli a kiadó vele. Ez is belebújós kialakítású

A legkisebb kiadás és az egyetlen, ami nem japán. Európában nem volt a negyedik résznek fizikai változata, ezért szereztem meg. Ez nem egy grandiózus kiadás, hanem egy relatív olcsó kialakítású pakk, sajnos a vékony falú doboz igen hamar meg is rogyott, így inkább fektetve fotóztam :-/

A trió. A legkisebb pakk is kétszer akkora, mint egy sztenderd 3DS doboz, csak hogy a méretarányokat valamennyire érzékeltessem

Az Etrian V hátoldala

Kiszedve a ruhájából, egy könyvet formáz a keménykarton doboz

Felül a játék és a DLC kódot tartalmazó kártyalap csücsülnek

A doboz alján pihen a nagy artbook. Nagyon igényes, keménykarton borítós kiadás. Ez legfőképp tényleg művészeti album, sok képpel és kevés rizsával

Random oldal #1

Random oldal #2

Az SMT IV pakk felboncolva. A tok, játék, egy CD lemez és a könyv. Sajnos olyan szerencsétlen a súlyelosztás, hogy a könyv messze a legnehezebb, ami elhúzza és pofára ejti a dobozt :-/

A könyv sokkal kisebb, mint a másik két nagy kiadásé és puha borítós. De elég vaskos (176 oldal), leginkább útmutató mint artbook

Random oldal #1

Random oldal #2

A Deep Strange Journey háta, rajta a doboz tartalmával

Az ő ruhája is lekerült, nagyon szép kidolgozású a belső kartonfedél is...

...amin a '92-es első rész két főellensége - Asura és Mihály arkangyal - feszít, köztük a pentagramos 25-ik évfordulós emblémával

A belső karton fedél hátlapja a fővonalas SMT játékok dobozterveivel, a Szuper Nintendós korszaktól a PS2-őn át egészen a 3DS-ig

Legfelül itt is a játék található, mellette az audió CD kollekcióval

Az eredeti cenzúrázatlan japán dobozkép, amin a csaj egy fegyvert szegez a szemlélőre. Az előzetes nyugati doboztervről levették a fegyvert, helyette csak fenyegetően kinyúl a markával. Szerintem ez így is fog maradni a végső változatban

Nagyon szép a CD-k doboza is, bár nem bontottam fel, úgysem tudom most min lejátszani. A teljes sorozatból válogattak össze zenéket, amiket újrahangszereltek teljesen

Így néz ki oldalról, engem a jó öreg VHS kazettákra emlékeztet :)

A vaskos könyv itt is a doboz alján pihen, kivitelét tekintve az Etrian V könyvének a testvére. Igényes darab lett ez is

A könyv hátoldala

Az Erian V könyvvel ellentétben ez inkább szövegeket, folyamatábrákat, miegyebeket tartalmaz, sokkal kevesebb része neki a művészeti koncepciós grafika és rajz. Ez tényleg inkább a sorozatról szóló informatív könyv mint egy művészeti album - már amennyiben az olvasója ért japánul

Ennyit mára, azt még a végén mintegy mellékesen megjegyzem, hogy a két japán kiadás megúszta a vámolást, szerencsére elhitték, hogy csak művészeti albumok vannak az egyébként elég terjedelmes kartondobozban :D Köszönet érte a Solaris Japan-nak is, először rendeltem most tőlük szajrét, de valószínűleg nem utoljára.

Új hozzászólás Aktív témák