Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Na ma ért ide a két gyönyörűség, plusz a véletlen folyományaként az ebay-ről rendelt amerikai SMTIV Launch Edition is. Kicsit fotózgattam - most kivételesen - őket, mert amúgy nem szeretek minden szirszart kiteregetni a világhálóra amit beszerzek, de ezek valóban megérdemelnek egy kis figyelmet, nagyon szép kiadások.
Etrian Odyssey V limitált pakk, ez a legmagasabb, közel 35 cm magas a doboz, elég termetes egy 3DS játékhoz mérten. Belebújós (slipcase) színes tok a ruhája
Shin Megami Tensei Deep Strange Journey 25th Anniversary Box. Ez a legnagyobb méretű, de fekvő kialakítású pakk a három közül, sajnos az árán is tükröződik, de tényleg minőségi cuccról van szó. Azt hihetné az ember, hogy a Strange Journey limitált kiadása, valójában magát a teljes SMT sorozatot (1992-2017) ünnepli a kiadó vele. Ez is belebújós kialakítású
A legkisebb kiadás és az egyetlen, ami nem japán. Európában nem volt a negyedik résznek fizikai változata, ezért szereztem meg. Ez nem egy grandiózus kiadás, hanem egy relatív olcsó kialakítású pakk, sajnos a vékony falú doboz igen hamar meg is rogyott, így inkább fektetve fotóztam :-/
A trió. A legkisebb pakk is kétszer akkora, mint egy sztenderd 3DS doboz, csak hogy a méretarányokat valamennyire érzékeltessem
Az Etrian V hátoldala
Kiszedve a ruhájából, egy könyvet formáz a keménykarton doboz
Felül a játék és a DLC kódot tartalmazó kártyalap csücsülnek
A doboz alján pihen a nagy artbook. Nagyon igényes, keménykarton borítós kiadás. Ez legfőképp tényleg művészeti album, sok képpel és kevés rizsával
Random oldal #1
Random oldal #2
Az SMT IV pakk felboncolva. A tok, játék, egy CD lemez és a könyv. Sajnos olyan szerencsétlen a súlyelosztás, hogy a könyv messze a legnehezebb, ami elhúzza és pofára ejti a dobozt :-/
A könyv sokkal kisebb, mint a másik két nagy kiadásé és puha borítós. De elég vaskos (176 oldal), leginkább útmutató mint artbook
Random oldal #1
Random oldal #2
A Deep Strange Journey háta, rajta a doboz tartalmával
Az ő ruhája is lekerült, nagyon szép kidolgozású a belső kartonfedél is...
...amin a '92-es első rész két főellensége - Asura és Mihály arkangyal - feszít, köztük a pentagramos 25-ik évfordulós emblémával
A belső karton fedél hátlapja a fővonalas SMT játékok dobozterveivel, a Szuper Nintendós korszaktól a PS2-őn át egészen a 3DS-ig
Legfelül itt is a játék található, mellette az audió CD kollekcióval
Az eredeti cenzúrázatlan japán dobozkép, amin a csaj egy fegyvert szegez a szemlélőre. Az előzetes nyugati doboztervről levették a fegyvert, helyette csak fenyegetően kinyúl a markával. Szerintem ez így is fog maradni a végső változatban
Nagyon szép a CD-k doboza is, bár nem bontottam fel, úgysem tudom most min lejátszani. A teljes sorozatból válogattak össze zenéket, amiket újrahangszereltek teljesen
Így néz ki oldalról, engem a jó öreg VHS kazettákra emlékeztet

A vaskos könyv itt is a doboz alján pihen, kivitelét tekintve az Etrian V könyvének a testvére. Igényes darab lett ez is
A könyv hátoldala
Az Erian V könyvvel ellentétben ez inkább szövegeket, folyamatábrákat, miegyebeket tartalmaz, sokkal kevesebb része neki a művészeti koncepciós grafika és rajz. Ez tényleg inkább a sorozatról szóló informatív könyv mint egy művészeti album - már amennyiben az olvasója ért japánul
Ennyit mára, azt még a végén mintegy mellékesen megjegyzem, hogy a két japán kiadás megúszta a vámolást, szerencsére elhitték, hogy csak művészeti albumok vannak az egyébként elég terjedelmes kartondobozban
Köszönet érte a Solaris Japan-nak is, először rendeltem most tőlük szajrét, de valószínűleg nem utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönet érte a Solaris Japan-nak is, először rendeltem most tőlük szajrét, de valószínűleg nem utoljára.
Dr.F.E.R.I.