- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
SIE achieves Record Revenues in FY2022; Biggest Q4 in PlayStation history in terms of Revenue
na ezért kellett a cloudgamingre fogni
-
hombre[EU]
veterán
a széliránynak nagyobb befolyása van
egy éve még putin is azt hitte magáról,hogy fontos...pedig hozzájuk képest ez egy jelentéktelen garázscég.
az ftc megtámadta, cma blokkokta...ha az eu is ellenzi akkor verhetik a seggüket a földhöz,fenyegethetnek bárkit, akkor sem lesz belōle semmi. ha egyedül marad uk akkor jövōre összejöhet.
londonból most brüsszelbe kell küldeni a lobbistákat -
NyMRooD
őstag
Nézd, ha üzletelni akar az MS akkor ki kell találnia valamit, még mindig jobb elveszteni valamit mint bukni a teljes üzletet. Egyébként simán vannak ilyen versenyhivatali megállapodások, hogy az engedélyért cserébe később a felvásárolt cég egy részét / üzletágát értékesíti a felvásárló, volt már rá példa, még itthon is.
-
Bad Pritt
félisten
Végülis nem gáz, csak két hónap múlva újra kéne tárgyalniuk az egész üzletet.
Ez egy szar helyzet és amúgy tényleg az a legvalószínűbb, amit negyven2 ír, hogy aláírják, aztán perre mennek inkább mindenkivel, mert még az is olcsóbb, mint Diablo 4 megjelenés után Acti-Blizzardot venni. -
negyven2
veterán
Vagy pedig ahogyan a tegnapi másik hírben is volt, simán keresztülviszik a felvásárlást az FTC, és a CMA jóváhagyása nélkül is. És majd a bíróságon megoldják, hogy engedélyezzék, hiszen azért az ebben jártas emberkék szerint egy per esetében sem a FTC-nek, sem a CMA-nak nincs sok esélye azon ércek alapján, amik ők kifogásolnak. Persze ha az EU is ellenzi majd, akkor az már módosítja ezt az elméletet, de még akkor sincs veszve semmi. Ugyanis az MS-nek, jobb egy akár évekig tartó pereskedés, mintsem egy évekig húzódó felvásárlási procedúra.
-
l.skywalker
titán
Az én meglátásom pedig az, hogy ezeket azért irja ki, mert meg van mondva neki. Nem a "vélemény" szó a lényeg, hanem azok az összefüggő időszakok, amikor az MS közeli sajtó érdekes módon mindig egyszerre áll neki a semmiből szapulni a cég szolgáltatásait/termékeit. Most is ez van. Hirtelen az összes ilyen véleményvezérnél a Game Pass szar lett, gondolom nem kaptak annyi lóvét mint eddig. De ezek irányított dolgok, Jeff Grubb pedig irányíthatatlan. És én ebből indultam ki, hogy Corden nem egy Grubb féle, mert ő érdekből ír direkt olyat ami nem igaz. Míg Grubb azért mert simán hülye
-
l.skywalker
titán
Szerimtem de. A WC véleményét képviseli. Ugyanezt csinálták a One megjelenésekor és a WP bezúzásakor. Egy vélemény oldalt képviselnek és emiatt akár képesek a megbízhatóságukat is kockára tenni. Ha nem megy át az ABK felvásárlás, akkor ezt fogják nyomni nagyon sokáig. Ha átmegy akkor nem, de köztudott, hogy baromi sokat kapnak az MS-től a háttérben. És amikor többet akarnak, jönnek ezzel a stílussal. Grubb ebben más. Mert ő egyedül ilyen hülye
-
l.skywalker
titán
Corden nem a Grubb vonalon lamentál. Grubb céltalanul, csak a saját reklámozása végett mond egyre több olyat, ami később nem valósul meg. Corden alkalmazott. Ott most az Xbox erőteljes kritizálása van fókuszban valami miatt. Gondolom valami nyomásgyakorlás, vagy valami nyilatkozatot akarnak kisajtolni. Mindenesetre sokkal inkább politikai, mint grubberes
-
Bad Pritt
félisten
Gondolkodtam én is rajta, hogy megveszem egy ismerősömét, neki a legutolsó szériából van egy nagyon jó állapotú bedobozolt Slim. Kontrollerem meg egyéb kacatjaim úgyis vannak hozzá valahol, szóval nagyon más nem is kéne.
Amúgy most, hogy végigjátszottam az Astrót és összegyűjtögettem benne mindent rá kellett jönnöm, hogy mennyire jó dolgunk van ezekkel a modern minden egybe konzolokkal, régen minden szirszart kell hozzá külön venni, hogy legyen helyed, neted, meg egyebek.
-
Bad Pritt
félisten
Már hivatalos. 706M a vételár, jöhetnek a Sonic x Angry Birds tartalmak földön, vízen és levegőben.
-
Bad Pritt
félisten
Egy hét alatt egy millióan vettük meg az early accesst még 2020-ban és most csekkolva több, mint ötvenezren értékelték Steamen. Mondhatjuk, hogy zsáneren belül meg úgy overall is elég népszerű, jelenlegi generációs konzolon egyenesen páratlan lesz szerintem, ha minimum olyan portot raknak össze, mint a DOS2 volt anno.
-
hombre[EU]
veterán
-
opr
nagyúr
Ah, az kimaradt/nem fogtam fel, mea culpa.
Ezzel egyetertek, MS-nek most eselye nincs ilyesmire szvsz, ott meg kevesebb lenne a rafordithato eroforras, mint a sony-nal. Mondjuk hasonlo modon, mint a sony a ps4-es cuccot, meg tudna oldani egy xbox one ereju/tamogatasu hordozhato vasat, es az tenyleg nagyot uthetne gamepassal. De akkor is kell ra uj exkluziv cim is, azt meg egyelore a jelen generacios asztali konzoluknal se sikerul megugraniuk eddig. -
opr
nagyúr
Most en vagyok a hulye, vagy ez egy kontroller+kijelzo? Vagy meg talan az sem, hanem siman egy kontroller, amiben van akku es szet lehet huzni, hogy belerakj egy telefont es mehet a remote play.
Amugy mintha lennenek is mar ilyen cuccok, hogy telefont "kezikonzolla" varazsolo kontrollerek. Ez annyit adna ehhez hozza, hogy rendesen PS kiosztasa van a gomboknak. -
NyMRooD
őstag
"Codenamed the Q Lite, the next PlayStation handheld is the next piece of Sony hardware that aims to be yet another piece of hardware that requires the PlayStation 5. Insider Gaming understands that the Q Lite is not a cloud-streaming device, but instead uses Remote Play with the PlayStation 5 – A feature the console giant has been pushing these past couple of weeks." - Az ártól is függ, de ha natívan nem fog játékokat futtatni, szerintem ordas nagy bukta lesz, ez egy tök fölösleges eszköz. Remélem ésszel csinálják mint a cloud consolokat átalában és csak wifit tud majd. Tippre azt mondom, hogy ez 60-80 ezer ft-ért egy olyan konzol lesz amivel akkor tudsz játszani, hogy ha 1. van ps5-öd, 2. az be van kapcsolva és internet-re van kötve, 3. ahol éppen vagy van elég gyors wifi.
szerk. egy picit javíthat az öszképen ha menni fognak rajta a ps+ premium streamek is, illetve ha a ps+ extra címek is streamelhetőek lesznek, de mégy úgy is valószínű, hogy földbe áll, mert vannak jobb megoldások.
szerk.2. az ordas nagy bukta miatt majd a Sony levonja a következtetést, hogy nincs értelme a kézi konzoloknak
-
-
Bad Pritt
félisten
Na én meg pont fordítva, Diablo 3-mal nem tudom összevetni, viszont a kortársakkal (Path fo Exile, Lost Ark, Last Epoch) nagyrészt igen és azokhoz képest... hát na. Mondjuk én en bloc úgy gondolom, hogy ezt a Diablo stílust meghaladta a soulslike szubzsáner az ARPG-ken belül főleg az utóbbi pár évben a Nioh-kkal meg az Elden Ringgel, rengetegszer eszünkbe jutott a béta során az ER, mondjuk főleg a szar repetitív dungeon-ök miatt.
-
Bad Pritt
félisten
És akkor Isten hozott 2023-ban, ahol az év legjobban várt, 27 ezer forintos játékára a fenti három pont igaz lesz.
Amúgy nem feltétlen patchelhető hibái vannak a játéknak, hanem core játékelemek nincsenek átgondolva, itemization, level scaling, boss design. Ezekbe nehéz lesz értelmesen belenyúlni.
-
Bad Pritt
félisten
Az azért más és minden létező iparágban ez zajlik. Én is vettem részt olyan zárt alfában, aminél már a teszt sem ment végig rendesen, olyan hulladék volt a termék, tudok olyan filmekről, amiknél már megvolt a stáb, összeácsolták a díszletet és akkor lőtték le a produkciót, illetve mennyi kiadatlan zenéje lehet egy Rolling Stones-nak mondjuk, akik az özönvíz óta zenélnek?
A gond az, ha bejelentik és aztán jön a magyarázkodás, hogy hát hasznosnak akartunk tűnni, de közben nem értünk hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
Máig nem tudom, hogy a mi első konzolunk, egy Sega Mega Drive II klón volt-e vagy sem. Felnőtt fejjel azt gondoltam mindig, hogy itt a szegény balkán szegény családjában csak klón konzol lehetett, de néhány éve megtaláltam az egyik kontrollert és pár órányi nyomozás után kiderült, hogy eredeti volt.
-
Bogyi007
veterán
Azért a maga idejében egy Cov, egy Guru és az 576Kbyte magazin is adott olvasnivalót a táborának.
Szóval azért volt itthon felhasználói közössége - mondjuk 1993-94 során a kimondottan Amiga Guru már földbeállt az is igaz..Természetesen Atari klónom is volt - sőt most is van csak kellene hozzá egy adapter valamint egy szaki aki átnézné a masinát.
-
Moby
veterán
Az első erdedeti játékot akkor láttam, amikor 93 karácsonyán megvettem az Amiga CD32-t. Előtte rengeteg gépem volt már, de eredeti játékot sosem láttam
A novotrade-nek volt valami boltja talán a nyugati környékén, ott árultak erdeti játékokat, de arról is csak hallottunk, sosem jártam ott. Be sem lehetett hozni ilyet az országba hivatalosan a nyolcvanas években, cocom listán volt minden ilyesmi. PS1 ehhez képest már jóval később volt, de az sem terjesztette az eredeti játékokat idehaza
-
Bad Pritt
félisten
Egyébként nem tudom emlékeztek -e, hogy anno (30-40 éve) sok játéknál milyen grafikát raktak a borítókra. Aztán közben egy 3 pixeles játék volt.
Sokan attól is csalódottak voltak.
Ez manapság is megvan, mikor szörfölök a GP appban és megakad a szemem valami fantasztikusan rajzolt borítóképen, belépek a játék adatlapjára és egy 16bites sidescroller roguelike elemekkel.
-
Bad Pritt
félisten
Mármint milyen UE5 demók torzítják az elvárásokat? Az ilyen Valley of the Ancient videók vagy van valami játszható is, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?
Ami szerintem nagyban torzítja mindenki elvárását az a sok hazugság, amit egy-egy játék reklámkampánya közben összehordanak. Persze, mindig ott van, hogy pre-alpha vertical slice meg the actual game may differ, stb., de mind tudjuk, hogy az egész manipulációról szól, hogy az emberek elhiggyék a gondosan kiválasztott kulcsszavakkal tűzdelt marketinganyagokat.
-
Moby
veterán
Ez a demo dolog rohadt veszélyessé vált ezzel a kicentizett megjelenésekkel. Gyakorlatilag a tervezőasztalokról rántják le a játékokat megjelenésre, még a megjelenéskori állapot sem feltétlenül jó lenyomata egy játéknak, pláne egy korábbi demo nem. Amióta ilyen szolgáltatás típusba mennek át a játékok az is érdekes kérdés, hogy mikor is kellene értékelni őket, meg cikkezni róluk. Mellette meg megy a FOMO, és mindenki mindent előbb akar, mint bárki más. Marhanehéz összetenni ezt a kettőt. A klasszikus géming meg már alig létezik.
Apropó. Vagy két éve nem volt a kezemben a switch. Most a napokban vettem egy metroid prime remaszteredet. nagyon fura, elfeledett, és meglepő nagyon mélyen oldscool érzés volt kibontani a dobozt, betenni a kártyát, és azonnal játszani. Ilyen gyerekkori géming hangulat szakadt rám az egésztől. Ez a nincs lemezről telepítgetés, nincs patch töltögetés, telepítésre várakozás stb dolg ez valami olyan őskonzolosság, amit ki kellene minden mai gémernek próbálniaIlyenkor mindig megértem egy kicsit újra, hogy miért is ilyen sikeres ez a kis görcs
-
Moby
veterán
Az online közösségek is ugyanazt fújják, hiszek ők is, az ottani hangadók vélemlényét is az influenszerek határozzák meg. Ezért lettek ők ilyen rohadt fontosak piaci szempontból, hogy ennyi pénzt vernek beléjük.
Itt is elhangzott: Linus meg volt dögölve a PSVR2-ért, tehát a PSVR2 az jó!
Onnan tudjuk, hogy Linus mondta.
-
.LnB
titán
Hogy mi?!
Nem, nem csinálja a Sony a hülyét. A Sony egy gerinctelen rohadék, úgy viselkedik. Ezek a felügyeleti szervek meg vagy hót hülyék, vagy megjátsszak. Ezt nehéz megállapítani, mert nem látjuk a pénzmozgásokat. Mert van az a pénz, amiért bárki hülyét csinál magából.
ui.: Én nem azt mondom, hogy ne lehetne elkaszálni ezt a felvásárlást. De nem így. Nem ezekkel az indokokkal. Ezek nem is indokok, ez csak pocskondiázás.
-
KKaresz45
senior tag
Szerintem a PS VR2-re nem önálló termékként tekint a Sony, hanem inkább mint a PS5 kiegészítője. Tehát nem feltétlenül az jelenti a sikert hogy szénné keresik vele magukat, inkább a jelenléte a Playstation-t mint brandet erősítheti. Ha például valaki azon gondolkozik hogy Xboxot vagy PS-t vegyen (feltűnik ez a kérdés a fórumon is időről-időre), akkor ez lehet a mérleg nyelve. Még akkor is, ha a végén nem vesz VR2-t, de a vásárláskor az van a fejében hogy akár vehetne is, nem akarja elvenni a lehetőséget magától. Nem azt mondom hogy ezért fog valaki PS5-öt venni, de ha amúgy is konzolt akar venni akkor ez lehet egy szempont. A közvetlen konkurenciának ilyen nincs. PC-n van, de a célközönséget figyelembe véve az nem közvetlen konkurencia.
Szóval ha megnyernek néhány embert a PS-nek és magát a VR2-t kihozzák nullszaldósra akkor már lehet hogy jól jártak vele. Tolják a hype-ot körülötte, pár napja Linus is elcsöppent tőle. Szerintem ezt most jól csinálják.
-
Moby
veterán
Sosem néztem utána mélyebben, de el tudom képzelni, hogy az utolsó szög a koporsójában, hogy a primesense jogait felvárásolta az Apple(vagy talán az egész primesense-t). Máig nem értem miért nem vette meg az egész céget az MS. Ez is egy a végtelen, értelmezhetetlen lépésükből. Felépítettek egy várat erre az egészre, csak az alapot nem vették meg hozzá. Azt bérelték
-
Moby
veterán
>Persze ahhoz képest sokat(?) fejlődött
A felbontás meg az irányítás, de amivel bajok vannak az nem fejlődik semmit, részben nem is tud. A motion sicknesst nem lehet kivenni, és ez önmagában a mozis-tévés 3D sorsára ítélte már a legelején. Két ismerős vett PSVR2-t, mindkettő visszavitte. Rosszul vannak tőle. Tudják, hogy a használattal javulna, de nem akarják megvárni. Meg az egésztől sokkal többet vártak. Tényleg mindenki ilyen filmben látott dolognak képzeli, ahhoz képes meg a techno jelenleg sehol nem tart. De hiába is lenne minden sokkal jobb, ott a motion sickness, az elszigeteltség, a kényelmetlenség, a minden. -
opr
nagyúr
Én szeretem a vr-t nagyon. Pc-n psvr2 szintet megoldani alsó hangon háromszoros ár egy ps5+psvr2-höz képest (cserébe az nyilván sokkal több mindenre jó).
Csak nekem három ismerős van, aki végül azért nem xboxot vett, mert akar majd vr-t.
Hibrid játék lesz itt, szerintem menni fog az. -
Moby
veterán
Ha valami látványos, meg igéretes, azt könnyű egy technológiai cég vezetésének eladni. Hogy aztán a valóságban hogy teljesít, ahhoz meg sokszor évek kellenek, hogy kiderüljön. Az MS mennyi erőforrást pazarolt el a kinektre? Pedig azt még ezekhez képest vitték is (valami 12 millió ment el). De külön szoftvert igényelt, amire nem voltak hajlandóak a stúdiók, még sajátjaik sem nagyon tudtak mit kezdeni vele. VR ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest