- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
Szóval nem játszottál vele. Abban a játékban kulcsfontosságú a lövésmechanika és a beakadás a másodlagos tüzeléshez. Nem fog működni úgy, hogy csak félig húzod be a ravaszt kb-ra. Át kell variálni. Biztos meg fogják oldani különben. És csak annyit írtam, hogy a teljes játékélményből ez le fog vonni PC-n, nem azt. hogy megoldhatatlan. A másik opció, hogy DS-t kell venni hozzá.
-
ρσгτσ
addikt
Valószínű szentségtörés, de én minden konzolon kikapcsolom a kontroller extrákat. Egyedüli plusz képességet számomra a joycon tud adni, de az más jellegű, mint a fenti. Hozzácsomagolt eszközök közül.
Returnal -lal mondjuk idő hiányában nem játszottam, de tervezem. Szóval majd meglátjuk mennyire fog kelleni.
-
Dr. Venkman
tag
Már tűkön ülök a Gran Turismo sorozat miatt. (nem).
Én különben a Last of Us-tól sem várok sokat, szerintem a Station Eleven hangulatilag sokkal jobb tévés Last of Us volt, mint ami a Pedro Pascalos lesz. Alapvetően ezek a Sony sorozatok, filmek annyira lesznek szerintem életképesek, mint a filmek alapján íródott regények. Biztos vannak kivételek, de a legtöbb nem túl értékes. Egy több érzéket megszólító élményből csinálnak egy egyszerűsített formát, a másik médium erősségeinek ismerete nélkül. Ez nem szokott jól elsülni. Meglátjuk. -
_drk
addikt
2024 év vége nekem reálisnak tűnik.
Addigra pont kiszolgálják az igényeket és ezzel pont újra generálják. Folyamat mehet a gyártás.
4K-ra jól tudjuk, hogy minden is kevés. AMD -ről most pletykálják hogy a köv VGA gen nagy előrelépés lesz. Azért 4 év alatt fejlődik annyit a technológia, hogy megérje új vasat tenni a gépekbe.4 év után simán jöhet egy frissítés.
Csak hát háború van, ezzel együtt egyre súlyosbodó alapanyag ellátási problémák.
Chiphiány. Kereskedelmi ellátási problémák.
Majd meglátjuk, az még több mint 2 év.Az ilyen hírekkel meg könnyen tudják pásztázni a piacot, hogy mi az álltalámos vélemény.
Én abban biztos vagyok, hogy az első 20 millió abból seperc alatt elfogyna! -
opr
nagyúr
Hat, meglatjuk, de erosen BS szagu a dolog szamomra...
- Egyik oldal se tud eleget gyartani
- Egyik oldalnak sincs oka egy uj genre, egyreszt penzkidobas lenne, masreszt nagyon keves extra teljesitmenyt jelentene (esetleg 2025 korul el tudom kepzelni)
- PS oldalon meg jonni fog egy VR, majd minden evben HW megjelenest csinalni neccesBonusz: Megis, honnan a retekbol tudna a TCL...
-
Tegla80
addikt
Miert?
Megprobalt egy elkepzelt kiskapun atfutni mielott bezarjak....sajna rossz volt az elkepzeles.(nincs/nem lesz ilyen kiskapu)
Veszteni meg nem vesztett semmit mert az igert szolgaltatast meg fogja kapni.
(Igy talan megtanulja ,h a nyereszkedo gondolatok olykor pofaraesessel jutalmaznak.En spec nem sajnalom....elbizta magat es nagyban jatszott.Par ev eleg lett volna +probalni,de Ő tobbet akart. Megkapta.
)
-
_drk
addikt
A 6-8 játékból a Ratchet meg a Horizon ami nagy dobás.
A Returnal és a Demons Souls inkább csak "kisebb projectek". Ilyeneket a Micro is dobál, csak nem exkluzívként. Nem lekicsinyíteni akarom ezzel ezeket, csak na. Egy Demons Souls remake nem egy kategória mondjuk Horizonnal. -
F-ECT$
titán
Miért nem? Vannak dolgok, amiket én is digitálisan veszek, de a single orientált, ránézésre csak 1x végigjátszós játékok esetén a lemezt választom.
Egyébként meg a digitális boltokat szoktak lelőni / kivenni belőle játékokat, szóval egy lemez időtállóbb lehet (persze az is tönkre tud menni), ha már mindenképp birtokolni szeretnél valamit.
-
Szabi®
addikt
Semmi mohóság nincsen, sok játék megjelenés után 1 évvel is húzós lehet, és ha valaki csak egyszer akarja kijátszani, annak miért kéne örök életen át tartogatnia ? Nem mindenkinek az a fétise, hogy játékokat gyűjt ...
Nekem sok játékot elég egyszer végigvinni, és eladom, nem azért mert kell kenyérre, hanem mert már nincs szükségem a játékra a továbbiakban, az árához hozzárakok, és veszek másikat. Elég kevés játék az, amit a többszöri végigjátszásra megtartottam.
És ez amit leírtam csak a lemezes gépnél opció, a digitnél nem ! -
Szabi®
addikt
Én meg azt a "gondolkodást" nem, hogy csak kölcsönzöd a játékot, mivel nincs birtoklási jogod, ergo eladási jogod sincs, csak nézegetheted a könyvtárban/storeban hogy már a tiéd, de szabadakaratú döntésed odáig terjed, hogy megint letöltsd. Már ha megint le akarod tölteni azt, amit már kijátszottál, akár többször is.
Kényelmi oldala nyilván van, de sokkal több hátulütője van. Kezdve azzal, ha mellé nyúlunk, megvesszük, letöltjük, nem tetszik, és mást nem is tudunk már innentől kezdeni vele ...
Aki sok játékot daí1 vesz, ráadásul "AAA" kategóriából 25-30-akért, azoknak egy lemezes gép mindig kifizetődőbb lesz. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Igen. A magyar piac például pont azon ritka területek közé tartozik, ahol az Xbox erős volt már az elmúlt években is.
Digit gép úgy tudom elég nehezen szerezhető. Nehezebben, mint a lemezes...de lehet ez már megváltozott. Nem követtem mostanában. Meg én eleve lemezest akartam, és azt is vettem.
-
ρσгτσ
addikt
"Additionally, we’re also expanding our cloud streaming access to the following locations for a total
of 30 markets with cloud streaming access**. The following markets will also offer the Premium tier
from PlayStation Plus at launch: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland,
Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia." -
ProEvoFan
nagyúr
Nem érdekel ha van benne MTX, mert nem használom, meg nem is kötelező használni.. Az hogy nem kapok meg mindent csak két héttel később, dupla munkával, az nálam nem probléma.
De. Valóban nem volt szép dolog a Sony részéről ez az alattomos húzás. Sokan sírtak is érte, azóta javították, minden ok már.
Továbbra is a hangsúly azon van, hogy ha maradt volna a sírás előtti állapot, akkor sem vesz el semmit abból, amitől a Gran Turismo az, ami mindig is volt. Egy nagyszerű simcade, egy szuper autóverseny. -
_drk
addikt
De pont hogy kitolják, mert nincs elég eladva az újból. Vagyis elég lenne egységes idő alatt, de annyi van piacon az előzőekből hogy kidobott pénz lenne azt nem figyelembe venni.
A legnagyobb különbség amúgy az előző generációkkal szemben, hogy a ps4 és Xbox one bár hardveresen gyengék mégis nagyon jó trükköket dolgoztak ki a fejlesztők ennek kiküszöbölésére, amit még továbbra is nagyon szépen fent tudnak tartani és még sincs akkora elgyengülés mint előzőleg. Ps2 annyival nevetségesebb volt a 3al szemben hogy muszáj volt tovább lépni.
Meg ne felejtsük el hogy az előző és mostani generáció már nem speckó proci meg ilyenek, hanem inkább pc alapúak.
Tehát a csúszkákat szépen tudják húzogatni.
Plusz itt nem egy teljesen más architerurara kell fejleszteni.De még arra ez is rájön hogy a legtöbb játék annyival nagyobb hogy nem 1-2 év a fejlesztés, hanem 4-5 is akár.
Ugye Codokat is 3 évente dobnak ki a giga csapatok rövidebb sablonosabb játék menettel szemben egy Horizon vagy Elden Ringgel ahol mindent is meg kell tervezni még mindenek előtt. A HFW, hogy már kész lett ilyen állapotban az annak köszönhető, hogy a régin csak csiszolni kellett és már akkor elkezdték ennek az alapjait.
Mire eljutnának oda hogy nextgen meg ray tracing a játék alapja már kész van mert késznek kell lennie.
Ebbe csúszott bele a cyberpunk! Akkor változtattak hatalmas dolgokat amikor már késő volt.Kb azok a nagyobb játékok fognak mutatni valamit amik 2020ban kezdtek el fejleszteni és meg is adják az időt és a módját neki és már eszükbe sincs 2025re olyat prognosztizálni, hogy vesznek még az emberek ps4re játékot.
-
Szabi®
addikt
Ezt nem tudom honnan szedted, a Wii U-t kár összemosni a 3ds-el amiből 77 milliót adtak el ... Függetlenül attól, hogy szerették-e az emberek a 3d-t.
A másik amibe nem gondoltál bele, hogy megszűnik ezen konzolok felé maga az online shop, ami azt eredményezi, aki rendelkezik egy 3ds/Wii U- val és még megszeretne venni valami játékot a jövőben, az már nem tudja. Pedig ezekre a gépekre tonnaszám van játék, köszönhetően a már visszább sokszor emlegetett virtual consolenak. -
Bad Pritt
félisten
Senki se szerette meg technikailag egy zsákutca volt az a 3D, de érdekes módon még így is a sima 3DS adta az eladások nagy részét, nem az XL vagy a 2DS variációk.
A 3DS XL viszont egy fantasztikus gép volt szerintem, kb. úgy, ahogy a Switch OLED is egy óriási quality of life upgrade a sima Switch-hez képest.Wii U egy érthetetlen korszak érthetetlen játékszere volt.
-
-
Szabi®
addikt
Jah hogy ilyenkor már így .... A matek ezzel az üzleti modellel sehogy nem jön jól ki Micrónak erre próbáltam rávilágítani.
De, és ezt is rosszul tudod, mert számtalan harmadik fél játéka benne volt/van. Azt neki dellázni kell.
Ezért kérdéses, hogy ez meddig működik, megy. -
Szabi®
addikt
Látom nem vagy tisztában annak az üzletnek a működésével, csak hirdetitek az igét...
A Square Enix játéka ha benne van a gamepassba, azt a Micronak ugyanúgy kell honorálnia a játék szellemi tulajdonosa felé.
Te abban a hitben vagy, hogy nyomod a gamepassos pl. Just Cause 4-et, és az el van rendezve a 300ft-os gamepassodal ? És szerinted a gyártó felé is ennyit kell honorálnia a Micrónak ? Nem tudom ... kérdezem ...2 éves számokkal, igen az első 10 millió gamepass előfizetőt 8 év alatt gyűjtötte be a Micró, a fennmaradó 8 milliót meg 1 év alatt ? Oké ...Elengedtem.
-
_drk
addikt
Egyre szebbek.
Az a legjobb hogy én valamennyire képben vagyok, foglalkozok ezzel és érdekel is. Dehogy több mint a felét nem tudom mit csináltak az biztos.
De nem is érdekel, már!
Csak az IP fontos! A játék amit készítettek!
Főleg most már hogy mindenmegváltó Blizzard, annyira melyre ásta magát és annyira sehol nincsenek hogy a Micronak nagyon gyorsan ki kell hozni vagy 2 nagyszerű játékot, hogy a fejük kint legyen, de ez meg nem fog menni mert a Blizzardnak minden sok év+2 és hetekig rossz.
A többi stúdió legalább felére igaz ez. Ugye Rockstar? -
Szabi®
addikt
Persze hogy jól, csináltak egy Sea of thieves-t, pedig oylan ip-knek a fejlesztéséért voltak felelősek, mint a Donkey Kong, Golden eye, Kameo Elements, Killer Instinct.
Az Everwild mondjuk nem tudom milyen, pofásnak néz ki, de ez a stúdió túl sokáig volt inaktív a One érában ...
-
Szabi®
addikt
Az a komoly hogy a Micrónál a vásárlások előtt is ott volt egy olyan stúdió, ami sokkal nagyobb volumenű volt, mint a legtöbb amit vett, és ez nem más, mint a RARE, amit hagytak a süllyesztőben, pár apró-seprő játékban segíthettek csak be ....
Pedig sokkal többre érdemesek, aki ismeri a munkásságukat az érti, mire gondolok. -
kecsu10
aktív tag
Nekem mondod?! Mikor az asszony meglátta a labot… Ott eldőlt, hogy ez drága kör lesz nekem
De egyébként megértem, egy csoda amit művelnek. Az lesz az izgi, ha idén jön az új Zelda és God of War is, hogy melyik lesz vajon az év játéka… előző kor alapján nagyon nehéz döntés lenne, nálam talán a Breath of the wild nyerne egy kicsivel.
-
opr
nagyúr
Én simán. Ha tudnám, hogy minden jön mindkettőre, csak ez-az az egyiken vagy a másikon két évvel hamarabb jön, le se szarnám, biztos nem lenne, csak az egyik konzol. Legalább aki később kapja, nem egy játszhatatlan bughalom fost kap, hanem egy kész játékot. Én úgyis annak a híve vagyok, hogy játékért akkor jár pénz, amikor kész van. Ezért nincs még meg a cyberpunk sem, mert azzal is úgy vagyok, hogy legyen belőle tisztességes nextgen verzió, meg utána annyi patch, amennyi kell, hogy élvezhető legyen, és már nyílik is a tárcám. Addig meg le se szarom, van backlog bőven.
Az is igaz, hogy én elsősorban nem multi címekkel játszok, a single meg jöhet bármikor, nem romlik meg, nem jár le a szavatossága pár hónap alatt. -
NyMRooD
őstag
Sőt egy felfegyverzett aibo-t is visszaküldtek a múltba, hogy ölje meg Bill Gates mamáját, csak elszúrta.
A Sok timed-el valószínűleg már az MS felvásárlásokra reagáltak azt, hogy az MS keresi a potenciálisan felvásárolható cégeket valószínűleg a Sony azóta tudja, hogy a redmondiak elkezdtek házalni és tippre ez fordítva is igaz (mármint, hogy nagyvonalakban az MS is ismeri a Sony terveit).
-
ρσгτσ
addikt
EA -nek amúgy sem tenne jót a day 1 Game Pass. Nem véletlenül nem kerül be a Fifa az elején az EA Play -be sem.
Amellett, hogy talicskával tolják haza a mikrotranzakciós bevételeket, azért az eladás sem mindegy. Fifa -t pedig az UT miatt vásárolják meg az emberek már előre vagy az elején, hogy ne legyen lemaradás.
Szóval az egy érdekes történet lenne, ha a Microsoft megvenné az EA -t. Inkább vegye meg a Sony (már ha egyszer eladják...), és rakja rendbe az egész bandát.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha a jövőben az MS nem vesz meg már senkit, akkor talán.
Rengeteg stúdió van a kezükben.
A generáció felétől özönleni fognak a Xbox saját belsős játékai.Figyeld meg, jövő karácsonykor már a ps5öt is lefogja hagyni gépeladásokban.
Remélem a kiskapus gpu előfizetés nem mostanában lesz bezárva... 2024. Január. 18.ig van előfizetésem. -
hombre[EU]
veterán
pont azt írtam,hogy szerintem nem biztos,hogy ez mūködne. az ea egy tucat stúdió több ezer fejlesztōvel, kb akkora mint a playstation studios. erre alapból nem lehet felkészülve a cég és ez nem az egyik napról a másikra megy (hasonló minōségū management,mint a ps studiosnál).
a másik a b) opció (ami valószínū a micronál is lesz), hogy minden marad a régiben, max egy kottick repül, és csak a befektetōk változnak. ez módszer egy ea-nél,ami belülrōl rohad, nem sok változást fog elhozni.
ezzel csak azt akarom mondani,hogy nekünk lehet jobb lenne, ha hagynák a kiadót megbukni és màsok egy új hozzààllásal vezetnék tovább,minthogy kitömjük pénzzel azokat akik már egyszer elqrták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest