- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #2178 üzenetére
Az xCloud nem ugyanez. Az xCloud és a PS Now kiegészítő szolgáltatásként vannak jelen. A sikerességük/sikertelenségük nem ekkora hír érték, mint a Stadia "irányváltozása". Ez a Google részéről mindenképpen ciki. Belépnek egy már meglévő piacra harmadik vagy negyedik szereplőként, verik a mellüket, hogy most majd ők megmutatják, hogy 4K meg lagmentes stream meg globális elterjedés. Erre 180 fokos fordulat és inkább "odaadják" annak aki kéri az egészet. Kíváncsi vagyok ki fogja megvenni őket. MS-nek, Sony-nak, GeForce-nak, Steam-nek és Amazonnak is megvan már a saját platformja. Kit fog egy ilyen érdekelni, főleg Google árban?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ott meg a softwares rész van meg csak a szolgáltatás minōsége gyenge
egyelōre a geforce now (akik kussban vannak, mert nekik sem érdekük a cloud gaming) megoldása szerintem a legjobb
-
Wesder
titán
válasz
xcoud? Azmi?
-
zozika84
őstag
válasz
Carlos Padre #2052 üzenetére
Igyekszik az ember, de akarhanyszor megerkezel karbavesz minden igyekezet
-
-FLY->
őstag
válasz
Carlos Padre #2008 üzenetére
Jó, hogy így sikerült számszerűsíteni.
opr:
Ez az a Cerny, akinek a playstation airlinest és a zongoralakkot is köszönhetjük?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2008 üzenetére
Remek.
-
opr
nagyúr
válasz
Carlos Padre #2007 üzenetére
a) 28nm->16nm, 800Mhz->911Mhz (~14% extra), CU dupla (18 -> 36 GCN CU), 16 bites "felpontos" lebegopontos szamitasokat Vega-hoz hasonlo modon kezeli a PRO, simaban ilyenrol szo se volt. Utobbit szokas elfelejteni, vagy alabecsulni, pedig nagyon hasznos es fontos ujitas volt.
b) Dupla gpu-> ket darab gpu (pl 4870x2), megduplazott gpu->ugyanaz a gpu, csak mondjuk ketszer annyi CU.Tehat az, hogy a "a ps4 pro is úgy készült, hogy megduplázták benne a gpu-t" nem igaz. Tartalmaz reszigazsagot, igen, mert a GCN magok szama tenyleg duplazodott, de boven nem ennyi volt a kulonbseg.
Erdekes lett, jol erezted?
-
opr
nagyúr
válasz
Carlos Padre #2005 üzenetére
Azt azert ugye tudod, hogy
a) ez igy -hogy finoman fogalmazzak- nem teljesen igaz
b) a megduplazott gpu nagyon, de nagyon nem ugyanaz, mint a dupla gpu -
opr
nagyúr
válasz
Carlos Padre #2000 üzenetére
A dual gpu-s barmilyen konzol akkora baromsag, hogy ahhoz, hogy ennel melyebbre menj, mar konkretan banyaszok kellenek.
Csak egy nagyon picit belegondolunk, azonnal kiderul, hogy -plane egy Cerny- paros labbal rugna ki barkit a 40. emeleti ablakon, ha ekkora baromsagot akar csak feldobna egy meetingen. -
Madwe
nagyúr
válasz
Carlos Padre #2000 üzenetére
Hova rohangál ms mint a fejetlen csirke? Mert szerintem sehova, tolják tovább amit eddig elterveztek, sony semennyire nem bolygatta meg a terveiket.
-
-FLY->
őstag
válasz
Carlos Padre #1995 üzenetére
Mindenki a felhőben látja a jövőt, hosszabb távon biztosan. Csak ehhez komoly feltételek kellenének...
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1995 üzenetére
Kúltúráltan megjegyzem, h azt is kijelentették többször, hogy nem engedik el az xboxot. Miért ne hinnénk nekik? Egy emberbarát multinacionális vállalat, nyílván , mi játékosok vagyunk a legfontosabbak...
Amúgy addig örülj, amíg van valaki, aki - ha még alulról is - de kicsit szorongatja a Sonyt, mert már így is kezd elkurvulni, meg elpofátlanodni, hát ha még egyeduralkodóvá válik. Na akkor jön az 1000 eurós konzol....
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1985 üzenetére
Kúlturàltan megjegyeznèm, hogy az xcloud az kb annyit èr, mint egy kalap szàraz sakàlxar. Nem fog az semmit sirba tenni. Èrdekessègnek jó, kiprobàltam èn is, aztàn kotortam vissza a konzolhoz....
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1988 üzenetére
Ha te mondod...
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1985 üzenetére
Senki sem mondta hogy sírba teszi a Playstation-t.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1982 üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1657 üzenetére
Hà mondjuk ja..lehetett volna az ms is rendes ès kiadhatott volna egy dlc-t a gearshez. Vagy tolhatnà a felpimpelt jàtèkokat plusz zsozsóèrt, most igy mire kőccsem a pênzem?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1654 üzenetére
Persze, mert a boxosok játszanak, nincs idejük. Pedig xboxranincsenrájáték#
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1649 üzenetére
Szerintem poénnak jó volt ez a füstöltetés, addig van remény, amíg nem fogyunk ki a hülyeségből. Kíváncsi vagyok, mennyire lesznek kreatívak a ps5 esetében.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Carlos Padre #1650 üzenetére
Ilyen jellegű rinyálással dugig van a twitter, ezressével lehetne linkelgetni mind az Xbox, mind a Playstation valamilyen jellegű értelmetlen savazását. Home üzemmódban minden játék megy offline, kivéve az online játékokat.
Én most telepítettem fel egy lemezes játékot offline, home konzolként, és day1 patch nélkül is működik. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1650 üzenetére
Ha beàllította home-nak a konzolt, ahogy mondta, akkor nincs az az isten hogy online kell lennie, hogy jàtszon. Ahogy làtom ez a generàciót is végig fogja kisérni a szarazikszbosz.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1645 üzenetére
Az èlet apro örömei padre
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Hibás eszközök sajnos minden létező elektronikus terméknél előfordulnak, főleg elsőkörös konzoloknál. ACG-nek a PS5 review unitja halt meg például. Sajnos előfordul.
-
Wesder
titán
válasz
Ezt a szerencsétlent minek kell idehozni?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1628 üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1625 üzenetére
Hàlàtlan kutya vagy padre, többször kiàlltam màr a vèdelmedben a boxosok között. Ez amugy nem neked szolt, hanem hombrènak, aszittem van humorèrzèked...erre itt bölcsnek próbàlsz tűnni...
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1610 üzenetére
Oszt gyün, amikor gyün. Addig letesztelik az előrendelők, ha meg elfüstöl, tavasszal még megveszem a gyengébb konzolt.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1610 üzenetére
Itthon ez aztàn nagyon lényeges, miutàn boltba besétàlva haza tudod vinni.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1595 üzenetére
Tééényleeeg?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Carlos Padre #1546 üzenetére
Marmint kinek es mi?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Carlos Padre #1456 üzenetére
Sziasztok!
A cherry picking nem szerencsés véleményem szerint, hisz minden hardvernek vannak előnyei meg hátrányai. Konzolok esetében meg úgyis a játékok döntenek, hisz azok miatt vesznek az emberek konzolt....ha majd jönnek az igazan uj címek par ev mulva, ott majd latszik, hogy van- különbség es mennyi.
-
zkxdn
őstag
válasz
Carlos Padre #1519 üzenetére
Tudom, de azt hozta fel a tag, hogy mennyire menőn fel lesz turbózva a Gears 5 INGYEN, meg a többi Xboxos cím is milyen jól fog már kinézni a Series Xen. Erre a pókmalac fizetős. Meg a BCt nem is reklámozza a Sony stb
Erre írtuk hogy prioritások....Sony új címeit reklámozza, Xbox a BC/ingyen remasterjeit. Ettől még Xboxon is lesznek majd next gen játékok, illetve lesz szép teljesítményjavulás prev gen címekben a Sonynál is. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1519 üzenetére
Az kit érdekel? PS5-ön mi csak nextgent akarunk, semmi màst.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1514 üzenetére
Nem böböbö.
Mondta egyàltalàn bàrki is hogy a dobozon reklàmozva lesz? Nem.
Egyébként meg pont leszrom hogy tud e bàrmelyik gép RT-t, és azt hogyan. Nézzen ki jól amivel jàtszok, a miértje és hogyanja nem érdekel màr. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1512 üzenetére
Azért nem volt érdekes, mert a PS5 dobozàn sem volt feltüntetve. Gondolom arra nem csodàlkoztàl rà.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1510 üzenetére
Rettentően érdekes volt.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1494 üzenetére
Nem tudom miért vagy erre ràpörögve. Nem lesz DXR és kész.
(egyelőre) -
Def26
félisten
válasz
Carlos Padre #1485 üzenetére
ezek után kíváncsi vagyok a "4k 120fps" meddig marad fixen a dobozon.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Carlos Padre #1485 üzenetére
Basszus, ezt én is észrevettem! A PS5 revealnél ment a Phil Spenceres magyarázat hogy milyen magabiztos a hardverüket illetően, és tisztán emlékszem, hogy most powerful console-val reklámozták a Series X-et egy ideig. Úgy tűnik, fordul a kocka, vagy mégsem annyira magabiztosak.
Ez csak az én véleményem, de van egy olyan erős érzésem, hogy a Series X összképben nem lesz erősebb a PS5-nél.
-
T.Peter
őstag
válasz
Ezek a szamok nemi magyarazatra szorulnak, mert igy nem sokat arulnak el a szerepukrol.
Ezek fill rate szamok (hany milliard pixel es texel utasitast kepes feldolgozni a hardver), nem valoszinu, hogy ezek fogjak adni a limitet, meg 4K felbontason es 8K texturakkal sem. Meg akkor is, ha tobb texturat hasznal egy targy es az overdraw is tobbszoros.Ezek a GTri/s szamok, amikre ugyanugy igaz, hogy nem valoszinu, hogy ezek lennenek a limitek:
XSX: 7.3 GTri/s (4 * 1825MHz) 7.3 billion triangles (milliard)
PS5 feltetelezem 8.92 GTri/s (4 * 2.23GHz)Unreal 5 demo-ban volt 16 billion (milliard) triangles, de ott ugye a mesh shading aktiv volt, szoval biztosan joval 8.92 alatt megalltak.
Es hogy pontosak legyunk, az XSX 12.1472 TF, szoval ~18% a kulonbseg, de ezt is lenyegtelen osszemerni.
A szoftveres hatter lesz a lenyeges, hogy ki milyen tool-okat biztosit ahhoz, hogy megfeleloen meg lehessen allapitani, hogy az adott program mely teruleteken van limitalva es mely teruleteken lehet meg tovabbi reszleteket hozzaadni. Ebben a PS volt elorebb, nem tudom, hogy mennyit javult a helyzet az XBOX SDK-ban.
A sampler feedback streaming es a mesh shading lesz a legnagyobb elorelepest lehetove tevo feature szerintem.
A processzor is valamennyivel erosebb az XBOX-ban. Ranezesre azt lehet mondani, hogy ha a szoftveres kornyezetek hasonlo mertekben segitik a munkat, akkor az XBOX-on eselyes modon hamarabb elerheto lesz a kivant cel. Frame rate-ben nem hiszem, hogy lesz kulonbseg, mert ami az egyiken csak 30-cal megy, az a masikon is annyi lesz. A dinamikus felbontasban lesz kulonbseg, valoszinuleg az XBOX tobbszor fogja tudni magasabb felbontason tartani a jatekokat. De ugye mindez a fent leirt tool-oktol fugg. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1466 üzenetére
kiváncsi vagyok az elsō crossgen játékoknál mennyire lesz szemmel látható (kézzel érezhetō
) a különbség a két verzió között és hozzák-e a papírformát
de ami ennél is jobban érdekel az a softwares roadmap...az hogy mit fogunk játszani -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1466 üzenetére
Amúgy mióta érdekel bàrkit a 12TF RIP Sony emberek véleménye?
Ugyan ez igaz fordítva is, akik csak az exklúzívokat tudjàk mantràzni meg RIP Xbox.Szerk.
Mindenki tudja, hogy az Xboxot, csak a Microsoft tudja RIP-eltetni, csinàljon bàrmit is a Sony. -
hombre[EU]
veterán
válasz
ezek ugyanolyan teoretikus számok,mint a flops...valami infót ad, de ezekbōl sokat nem lehet levonni.
szerintem a két dolog ami befolyásolhatja, a PS5-nél a smartshift; az SX-nél pedig a i/o - asszimetrikus memória felépítése...teljesítmény szempontjából egyik sem optimális(a másikhoz képest) -
válasz
Akkor minden a kódereken múlik, rajtuk a világ szeme.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1454 üzenetére
"Érdekesség"
Mint a fű növése...
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1397 üzenetére
"profibbak" vagy csak az MS/Xbox megitélésén màr ezek semmit sem rontanak és bevàlalhatjàk.
-
sp8787
addikt
válasz
Carlos Padre #1387 üzenetére
Nem neztem vegig de ez csak Q resume-nal van?
Azt ugyis kijavitjak.Ennel az X-nel nekem az allo nem tetszik, az tippre brutalisan fog porosodni.
Mondjuk ez is olyan ,hogy csak leteszteltek gondolom. -
opr
nagyúr
válasz
Ebbol En nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket. Mindket oldalon lesznek bugok boven, plane az elejen. Ha mas nem, azert, mert mindegy milyen a QA, nem realisan elvarhato az, hogy minden le legyen tesztelve. Nem is lehet. Altalanos jellegu bolcsesseg, nagy eleresu/felhasznalobazisu platformoknal, hogy egy nap eles mukodes feler egy ev tesztelessel, annyi dolog derul ki. Namost ezt egy jateknal meg tudod oldani valami open betaval, de egy konzolnal nem.
-
válasz
Ez tényleg folyamatosabb felvétel, de hát istenem, pre-launch a rendszer.
Ahhoz bőven elég, hogy némi következtetést levonjon a teszter/júzer a gép teljesítményéről, képességeiről. -
válasz
Carlos Padre #1375 üzenetére
Nyilván ezért látunk olyan kevés XSX gameplay videót külsős tesztelők csatornáin, míg PS5-ös videókkal tele van a padlás. Nyilván.
(#1376) hombre[EU]
Szegíny', meghurcolt, keresztre feszített PS! Az!
*sigh* -
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1375 üzenetére
az egyértelmū,hogy lemaradásban vannak/voltak hw-sw szinten...a preview modelleket szétküldték ilyen pre-alpha állapotban,mintha mūködne
a sony nem engedheti meg magának,hogy összevissza crasheljen a gépe...képzeld el abból milyen bulvár lenne, ennél meg okés -
balazs025
senior tag
válasz
Carlos Padre #1340 üzenetére
És megint jössz a f*szságoddal. Most még csak nem is utaltam rá, hogy hater vagy, és nem is foglaltam állást. Annyit kértem, hogy ha te találkoztál még olyan újságírói tapasztalatokkal (leszámítva azt a kettő tesztelőt, akire mint mondtam a legtöbb cikk hivatkozik) akik ezen az állásponton vannak, akkor légyszíves linkeld be, mert érdekel. Én csak próbáltam mutatni, hogy nem csak légbőlkapott ellenvélemény van, hanem bár nem elfogulatlan, de olyan emberektől származik,akik valós tapasztalatokkal tudnak szolgálni.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1330 üzenetére
Szerintem inkább a párduc mintás one x volt inkább meleg.
-
balazs025
senior tag
válasz
Már megint nem vagy hajlandó normális megnyilvánulni és jössz ezzel a sz*ros fanboyozással. A hírek eddig leginkább két tesztelő tapasztalatáról (legalábbis, amiket én olvastam ott ugyanaz a kettő jött fel) szóltak. Bár Tom nem a legelfogulatlanabb, de ő is cáfolta, hogy túl meleg lenne. Aaron, mint ms alkalmazott is, és Jeff Grubb szerint se ez a helyzet. De ha tényleg megannyi olyan hiteles újságíró/tesztelő van, aki túl melegnek tapasztalta, biztos tudsz linkelni egy párat. Bár biztosat csak forgalomba keülés után fogunk tudni, de tényleg szívesen fogadom, mert érdekel, hogy tényleg ez e a helyzet.
-
Wesder
titán
válasz
Remélem tudok rajta steaket sütni, mert úgy az igazi.
-
ldave
félisten
válasz
Carlos Padre #1325 üzenetére
Ha jól tudom abban is 350W körüli tápegység van, legfeljebb annyira lehet meleg
Egy mai csúcs videokártya több hőt termel, mint itt az egész konzol.
-
balazs025
senior tag
válasz
Carlos Padre #1325 üzenetére
Ami kb olyan meleg, mint a one x. Azzal meg semmi probléma.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1316 üzenetére
Persze, de azért mert a szajukba adják.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1305 üzenetére
Ezt nem a felhasználók tolják, hanem a gyártók csipkelődnek egymás között. Azt meg tudjuk jól hogy miért.
Azt mondjuk nem tudom hogy miért pont az UK oldal feküdt rá ezekre. -
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #1310 üzenetére
Amit a PS4 nem bírt leolvasztani, azt ez fel is gyújtja
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #1307 üzenetére
Most már le a laminált felületekkel!
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1305 üzenetére
A kis buborékodban biztos így van.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1277 üzenetére
Értem, tehàt ha Austin rakja össze a Series X-et, az nem szàmít.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1275 üzenetére
Az gondolom elkerülte a figyelmedet hogy Austin videójàt ugyanerről egy picit többen làttàk.
Mindenbizonnyal azt a szàmot is megfogja ugrani rövidebb idő alatt. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1273 üzenetére
Van, nem véletlen kérdeztem.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1270 üzenetére
Miért, a Playstation brandes Seagate HDD az olcsóbb?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1269 üzenetére
Xbox UK rakta ki. Majd kegközelebb idézőjelbe rakom hogy brit.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Carlos Padre #1085 üzenetére
Mint az új avengers game pl, az is fantasztikus lett
[link]
-
NyMRooD
őstag
válasz
Nem, oda figyel, hogy ne legyen körülötte botrány, ha sz@r minőségű, de jól fogy és a kutya se ugat, nem érdekli őket, vannak minden féle pixar mese alapján készült játékok, etc és volt már valszeg nem egy gagyi marvel játék is 2008 óta. Szóval ha oda állítana egy bármilyen random stúdió, hogy marvel játékot akar csinálni és meg lenne a megfelelő pénze ehhez (értsd AAA büdzsé), megkapná a jogokat.
-
opr
nagyúr
válasz
Aha... Erre annyit mondok, hogy Star Wars.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #1080 üzenetére
A marvel garanciákat szabna? Nem hiszem, bármelyik Disney company csak annyit mondana, hogy oda öntsd a kamion pénzt és vidd a jogokat, de látom megelőztek.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1080 üzenetére
Most maxolom PC-n, még mindig zseniàlis.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1073 üzenetére
Sokkal több pénzt szed be az MS h a Bethesda címek multiplat maradnak. Én sem értem ezt az exklúzív kell legyen, mert a Sony is ezt csinàlnà mentalitàst egyeseknél.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1070 üzenetére
Ezt most nem értem. Mi köze van ahoz az MS-nek, ha esetleg tényleg nem fognak ezek a jàtékok jól fogyni az exklúzivitàs ideje alatt?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1068 üzenetére
egyszer,valamikor,lehet,talán
most viszont már nagyon nagy eséllyel abban a pillanatban,amikor letelik a szerzōdés
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1061 üzenetére
Amit konkrétan említett azok is jönnek később mindenre, időleges exluzivitást kaptak csak. A készítőik is a felvásárolt csomaghoz tartoznak, csak sokan még mindig leragadtak a bemutatók után, hogy ez a kettő is PS5 ex.
Pont ezért furcsa a hiszti, hogy amikor ezeket promózta a Sony PS5 bemutatók alkalmával, akkor tetszett sokaknak, de most a felvásárlás után ezek is szarok lett hirtelen. -
Wesder
titán
válasz
Timed Ex mindkettő.
Ha nem fogyna, mondvàn, mert nem akarok az MS-nek pénzt adni, azzal a Sony is szívna egy kicsit szerintem. -
hombre[EU]
veterán
válasz
ezek timed exclusive-ok, a microsofté az ip-k,azt csinál velük a szerzōdés lejárta után amit akar
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1054 üzenetére
"nem ostoba fanboy"
Csak egy szó mínusz és akkor igaz.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #1023 üzenetére
A PS hittérítő tábor meg maga alá csinál mert lát egy God of War Ragnarök logót...
Szánalmas.
-
chipesz
őstag
válasz
Carlos Padre #1033 üzenetére
Kiélvezkedted magad?
[Ha még nem, nézd meg ezt.]
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1033 üzenetére
Làttam. Jó nekik.
Majd szólj, ha sajnàlni kell őket. -
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1030 üzenetére
Erről az orion témáról a Silicon Valley sorozat ugrott be a tömörítési eljárással, valamit nagyon tudhat, ha megért ennyit.
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1027 üzenetére
Szerintem jobban tartanak a gugli stadiájának berobbanásától, bármilyen kezdetlegesnek és elbénázottnak is látszik.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1023 üzenetére
Úgy làtszik, ez neked valamiért nagyon fàj.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #971 üzenetére
Hivatalos nincs.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #969 üzenetére
Nincs ilyen állítás. Ez hardver függő.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #912 üzenetére
Köszi. Lusta voltam utána olvasni de pótolni fogom
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #900 üzenetére
Az ID@XBox is. Nekem van ismerősöm, aki belépett a programba és küldött neki az MS egy XBox One X devkitet és azon csinálta a játékát. Amit aztán nem fejezett be, kilépett és visszaadta a devkit-et
A lényeg, hogy az Indies nem a GamePass-al azonos dolog. Az a PS Now. Csak ezt akartam tisztába tenni.
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #897 üzenetére
Ez a virtuális temetkezési szokás mindig is baromság volt, a szurkálódás viszont kell.
Mindkét oldalon találni piszok jó indie címeket és botrányosakat is. Legutóbb vettem egy ilyen dinamitos "horgászós" baromkodást (nem tudom most már melyik konzolra) és bakker simán beletoltam vagy 10-20 órát.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #897 üzenetére
De az Indies párja MS oldalon nem az ID@Xbox?
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #878 üzenetére
Jogos. Csak mindig kimarad nekünk itt magyarisztánban, hogy itt hivatalosan nem elérhető
De igen. Tényleg PC-n le is tolok pár régi GoW-ot
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #857 üzenetére
A saját gyártásaik viszont igen, ahogy a Micronak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest