Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nintendo Switch 2 Games Will Cost $80 For Digital, $90 For Physical
-
Wlac
Ármester
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó lenne, rengeteg jó játék ragadt PS3-on.
-
l.skywalker
titán
Nightdive Studios says they're 'ready' to start remastering Xbox 360 and PS3 games 🎮
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azóta bojkottálom a Nacon játékait.
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sosem hallottam róla (mondjuk ez nem sokat jelent), jó cucc?
-
l.skywalker
titán
A The Sinking City: Remastered érkezik, meglévő tulajoknak ingyenes update keretében:
- teljesen UE5-re újraírva
- feljavított helyszínek
- 4K textúrák és jobb tükröződés
- fotó mód
- DLSS/FSR/TSR felskálázás
-
ldave
félisten
Regisztráció (és aktiválás) után elérhető online az újrainduló Game Informer magazin archívum a 229-es számtól (Halo 4) az utolsó 368-ig.
-
-
NyMRooD
addikt
pff, az komoly, ja én is valami ilyesmit sejtek a háttérben, egyszerűen kell, hogy legyen valami oka a hülyeségen kívül, hogy a rossz cégvezetés maradhat. Mind1 milyen sikeresek voltak előtte vagy, hogy alapító, ennyire rossz teljesítmény után kiszokták rúgni a széket a vezetés alól. Én bírom az ubi ip-kat, nem szeretném ha buknának vagy még rosszabb kézbe (kínai) kerülnének, ahogy az ott dolgozók elbocsájtásának sem örülnék, azért kellene szerintem a vezetést lefejezni.
Bár ezzel a deal-el talán a dolgozók biztonságban lesznek egy ideig, de az ip-kat féltem, ki tudja milyen dolgok vannak még a háttérben. Illetve most már Tencent-nek részesedése van a Guillermot cégben, a ubisoft-ban és az új cégben is, lassan de biztosan bekebelezik őket, ami szomorú.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Amit minden cég csinál amikor a vezetőség a földbe állítja a céget, lecserélni azt, Tencent-nek és a Guillermot családnak nincs meg az 50% +1 részvénye (sem tulajdon részben sem szavazatban), szóval utóbbiakat le lehet cserélni. Nem hiszem el, hogy nincs még 100 per a nyakokun, lehet a francia jogrendszer teszi lehetővé, vagy a haverokkal már megvan az 50%+1. Ráadásul ez a sunyiság is, hogy negyedév végére teszik az új játék megjelenést ami kihúzhatja őket a szarból, ez pont jó ahhoz, hogy részvény árak ne menjenek fel, de a Tencent-nek legyen mit mutatni, hogy jobban a zsebébe nyúljon, durva. Laikus kivülállóként nekem ez jön le, de aki ért a részvények működéséhez elmagyarázhatná, hogy mi lehet itt a háttérben, vagy ha láttatok valami jó cikket akár külföldiül is a témában.
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Eladni. Guillemot-ékat meg elzárni valami lakatlan szigetre.
Egyébként biztos nem véletlen, hogy nem lett eladva.. -
.LnB
titán
Egy időre meg. Csak, hogy a valóság az, hogy nyomtak egy reset-et. És most újrakezdik ugyan azt, ahogy a cég állt a korai sikeres években, ugyan azokkal a vezetőkkel. A a Tencent tőkeinjekció hamar elfogyhat, a vezetőség, akik a jelenlegi céget is ide sodorta, vagyis a Guillemot család, az marad.
És ha jól értem, de ezt majd mások megmondják. Az (új) Ubisoft ezzel a lépéssel egy külön kis entitás lesz. Ami szinte semmit nem csinál majd, csak leveszi a profitot a nagy címekből. A FC, AC, R6 játékok meg egyenként készülnek. Aztán ha valamelyik bebukik, akkor megy a levesbe a stúdiója, de nem rátja magával az (új)Ubisoft céget. Kvázi az kockázat nélkül fog működni. Legrosszabb esetben kivéreztetik mindhárom címet, és a pénzzel a végén ellovagolhatnak a naplementébe.
Ha jól értem, akkor ez iszonyat gáz lépés megint, tipikusan Guillemot-os. Csak a pénz pénz pénzecske.. -
törölt tag
Ubisoft is forming a new subsidiary company in partnership with Tencent.
The subsidiary is valued at ~$4.3B and includes IPs like Assassin's Creed, Far Cry and Rainbow Six. Tencent is investing a 25% stake in the company.
Tencent acquires 25% stake in Ubisoft’s new gaming subsidiary By Investing.com
-
pzstm
titán
🔥 OVER 3 MILLION PLAYERS FOR AC SHADOWS! 🔥
✅2nd highest Day 1 sales revenue in Assassin's Creed franchise history
✅Biggest Ubisoft Day 1 ever on PlayStation Digital Store
✅Best community ever, with over 40 Million hours already played
Justice is forged in the Shadows. 🦅 -
Nekem osszevissza random szenvedett, keptelen volt normalisan lekovetni, kesett is, meg a kezeim-labaim trackingjet folyamatosan elcseszte. Kibaszott vicces volt latni, hogy elvileg milyen gyorsan tudom porgetni a karom konyoktol lefele, csak a valosagban meg siman ott logott a testem mellett es neztem, hogy wtf.
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mindenestre 20 éve nem tud az ipar letenni jobban és egyszerűbben működő near-depth szkennert
Ott van az iphonokban, ott van a kézi meg asztali szkennerekben. Utóbbiból van nekem is, 5 század mm-ig pontos. Leolvassa a szöveget a papíron a tintavastagságból. -
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha tényleg lenne igény ilyenre, akkor valszeg megoldást is találna az emberiség akár egy ilyen végtelenül összetett problémára is

-
Moby
veterán
Ma már semmi szükség nincs ilyen kőkorszaki, infrával való bénáskodásra. Egy mosógép elektronikájában is bőven van annyi számítási kapacitás, hogy egy szimpla webkamera képén követhető a kéz/arc/ember/bármi mozgása. Csakhogy igény nincs már ezekre, legalábbis széles körben. Pont a VR-okban van handtracking, meg muzsikuseszközök használnak hasonlót, de a konzolokból érdeklődés hiányában kikopott. PS4-en még volt pár táncolós izé, ami használta a kamerát, de hamar vége lett ott is. Ma meg már az appok nem is használhatják a kamerát, mert nép besz*rt, hogy megfigyelik

-
kaposznyak
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem rossz, de maradnék tánc vonalon.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ring Fit ?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Rohogni fogsz, de szerintem erre a mai napig egy wii a legjobb megoldas, hasznaltan, irgalmatlan mennyisegu jatekkal, nintendohoz kepest baromi olcson. Ok, grafika finoman szolva fos lesz (nintendo, raadasul regi), de ilyen atmozgatos jatekelmenyben VR nelkul szerintem a mai napig nincs parja. Ok, ott is kezben kell tartani valamit, de szvsz nem veszes, ott a csuklopant.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Xbox Series X-em van.
Szeretnék a lányomnak táncolós játékot venni, hogy mozogjon.Just dance csak mobil kézbentartással megy, kinect ugye nincs.
Opció venni egy Xbox One-t kinecttel.
Vagy más konzolt tudnátok ajánlani, amire jó "mozgós" játékok vannak, motion tracker kamerával, hogy ne kelljen semmit kézben tartani?
Köszi! -
frankdelgado
őstag
a vége az lesz, hogy veszek egy xbox kézikonzolt és rakok rá steam os-t.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
Dehogynem, csak nem winnel.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
frankdelgado
őstag
[link] Ezek szerint nem lett tul jo a win11 es legion go s, de legalàbb dràga.
-
hombre[EU]
nagyúr
[Ubisoft reportedly has lawyers ready to fight Assassin’s Creed Shadows harassment]
hát nem a ubitól vártam, de jó látni,hogy végre valaki tesz is valamit,hogy csírájában elfojtsa ezt az ōrületet.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem kellene elsikkadni afelett, hogy a Micro teljesen leamortizalta az Xbox-ot mint konzol es jatekeladasi platform, nagyreszt foleg a Gamepass-al, ugyhogy kell nekik egy masik piac, ami ertelemszeruen a Windows PC. Nem veletlenul beszeltek arrol, hogy Xbox szintu masolasvedelmen dolgoznak PC-n is a jovoben. Szoval a Steamdeck es a SteamOS hirtelen magas prioritasa egyertelmu eloremenekules a Valve reszerol. Ahogy en latom a ket ceg hamarosan AMD alapu Powered by SteamOS es Powered by Xbox matricas mini PC-kkel es kezikonzolokkal megy egymasnak a casual gamer piacert.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Most miert? TV-re optimalizaltam a PC-t, webkittel. Mi ebben a problema?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
szerintem itt már keverik a szezont a fazonnal.
lesz egy xbox brandelt handheld,amit majd valaki legyárt (azt mondják asus, de lehet más vagy a micro,tökmindegy)
ezen kívül tervezésben van az a következō xbox konzol generáció, ami egy konzol leszaz,hogy egy alienware-re rábiggyesztik az xbox matricát és a játékokban lesz egy xbox preset,ami arra a hardware-re van optimalizálva,amivel megvetted....szerintem egy halva született ötlet. miért venne bárki is "xbox pc"-t egy klasszikus pc helyett? semmi extrát nem fog tudni felmutatni, az exkluzív fícsöröket 48órán belül felmoddolják bármire
maximum,ha sokkal olcsóbban tudják adni az nvidiaval szerelt gépeket (steam 80%-a rtx,gtx),mint a többi gyártó. de ez nem igazán reális elképzelés -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
OS az lehet barmi, ki nem szarja le. Legroszabb esetben valami webkit alapu "nativ" app es kesz, elfut az barmin.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szivárogtatásokra alapozott spekulációkat nem érdemes sem megerősíteni, sem cáfolni.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
bocs, de kocka humor meg nekem nem jön be..azt meghagyom a naphosszatt monitor előtt görnyedő nyomiknak......
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Lehet nem magyar sajtót kéne olvasni gaming témàban, és akkor nem hangozna el ilyen fassàg sem ebben a topikban.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
És ez úgy butaság ahogy van

-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tehát egy sima pc, amin van egy UI. Tehát nincs olyan, hogy tv-re optimalizált PC, hanem olyan van, hogy TV-re optimalizált UI/UX. Olyan igen, van. Meg értelme is van. De semmi köze a PC-hez.
Erre azt mondani, hogy TV-re optimalizált PC, az olyan, mint azt mondani minden PC-re, amibe van dugva billentyűzet, hogy ms word optimalizált PC. -
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mit jelent az, hogy tv-re optimalizált pc?
Ez olyan, mint a lélegzésre optimalizált emlős?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
tv-re optimalizált pc ... ööö nem az a konzol
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
[link] most hirtelen ezt találtam, de már több helyen is olvastam, h nem hagyományos konzol lesz, hanem tv-re optimalizált pc. Persze hivatalos közlemény hiányában jelenleg minden csak spekuláció, ráadásul majd 3 év múlva jelenik meg.........
-
Moby
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Amilyen állapotban volt akkor az OS, ez garantált volt. Mostanra meg az lett az erőssége.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Honnan veszed, hogy az MS ilyet akar?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ebből a hírből indultam ki [link] , való igaz, h a sztím masina bukott, de a micro most nem ugyanazt akarja csinálni, hogy ilyen oem pc-t rak össze?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mar megtette, bukott.
-
frankdelgado
őstag
Na most akkor a Háry Jánosokon túllépve az is érdekes lehet, ha a Valve kidobna egy asztali konzolt Steam os-el kvázi asztali steam decket. Azon még warezolni is lehetne....
-
F-ECT$
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem kell semmit bizonyítanod, de közben nem is mondasz semmit. Ez olyan mint a népmesei lány, aki hozott is ajándékot meg nem is
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szerencsere nem kell semmit se bizonyitanom
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ugyan, csak a lúzerek keveslik ezt a 30%-ot. Proknak 10 is elég lenne.
-
törölt tag
Ez itt elfér?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én hiszek neked. A bizonyíték majd az lesz, h utólag meg fogod mondani, h te tudtad előre.
Egyébiránt mindenütt azt óvasom, h 2027 az új box és az már egy előre összeszerelt pc lesz, valami spéci windows-al és többféle fog belőle kijönni, gondolom lesz kulák, meg csövesekenek való verzió. A kézikonzolt is egyre kevésbé datálják az idei évre...úgyhogy idén lehet venni a sziccs 2-t.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ebben igazad van.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Aszt akarki mondhassa...
-
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Marmint a jatekok roadmapjet vagy a switch2-jet?🤓🙈
-
NyMRooD
addikt
Azért, hogy lehet benneteket utánli, hogy nem egyértelműen beszéltek

#18416: akkor mégis jól értettem, hogy miért hoztad fel, bár lásd Bad Pritt hozzászólását, a Steam OS-el nem teljesen vagyok tisztában.
#18414: számomra a windows a több bolt és a katalógusok (gp, ea play, ubi+) miatt add többet mint a steam os, de nem tudtam, hogy nagy szintű optimalizálás van ott, úgy már egy picit más.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
És ilyenkor jön fel az, hogy én még mindig utállak mondtam már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ez felhasználófüggő, milyen pluszt ad a Windows? Ha pusztán a játékokat nézed szerintem ma már egy átlag játékos számára nincs igazán hátránya. Viszont mivel nincs felhasználó által telepíthető SteamOS, csak a HoloISO volt meg egyéb disztrók, amik hasonlóak, ezért ezt így egy desktop gépre levetítve nehéz megmondani, kell hozzá valamennyi affinitás meg türelem. Handheld rendszerként nem kérdés, egy Steam Decken sokkal jobb a Win11-hez képest minden mérhető szempontból.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Értem én, de milyen roadmapre gondolsz mert így nem sok értelme a hozzászólásnak 🙃
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lehet

#18406: Ne haragudj, de szerintem a többiek nevében is meg kell kérdeznem, hogy he?
Milyen roadmapről beszélsz?Handheld "konzolok" téma:
- A windows-os kézi masinákat én nem nevezném konzolnak, azok pc-k és szvsz elég jó vételek lesznek a közeljövőben, mert minden ami MS és Sony jönni fog az os-re, ráadásul elérhető egy sor bolt ami miatt olcsón lehet játékokat beszerezni, na meg a PS+ katalóguson kívül minden más katalógus van windows-on.
- Pletykált xbox handheld max árban lehet jó, de mivel nem sima windows lesz rajta az előző pontban említett dolgokból az xbox store + katalógusok lesznek rajta elérhetőek, amiért cserébe én nagyon nyomot árat várnék, mert amúgy nagyon rossz deal (értsd ha ugyan annyiért vehetek egy legiont vagy ally-t akkor miért korlátoznám magam a rendszer miatt,). Szurkolok nekik, remélem nem egy pc és xbox közötti valami lesz vagy egyik vagy másik legyen, én egy valódi xbox handheld-nek örülnék amire kötelező lenne a fejlesztőknek optimalizálni és erre jönne a nyomott ár.
- Steam OS-esnek szintén nem sok értelmét látom, túl kevés játék van rá optimalizálva a megkötésekért cserébe és még az ára sem nyomott a többi géphez viszonyítva, mondjuk dual boot-al jó lehet de ez a windows-os handheldeknél is megoldható.
- Pletykált PS handheld-ben nekem az nem tetszik, hogy legalább 1 gennel le lenne maradva az aktuális ps felhozatalától. Mielőtt általános lett a bc mindenki azt kérdezte, hogy ki akar új konzolon régi játékkal játszani, ugyan az a kérdésem itt is, ha az új játékok mellett ottvannak az tök jó, de erre konzolt építeni szvsz nincs sok értelme. Ugyan azt tudom mondani mint az MS megoldásánál, miért korlátoznám magam, a korábbi gen játékai már ott lesznek a windows-os handheldeken is.
- Switch 2 meg teljesen külön téma, ez egy konzol exkluzív címekkel, nem hiszem, hogy a fentebbi gépek erejét elfogja érni, de nálam biztos vétel lesz, a third-party címek annyira nem érdekelnek, arra ott a ps meg a box, de azért örülnék neki ha grafikailag nem 10 év különbség lenne abban a pár third-party-ban amit oda vennék. -
_drk
addikt
Support terén mondjuk én inkább bíznék Steam Deckben Handheld PC oldalon. Nekem olyan gyanús, hogyha jön is valami jó, 2-3 év után kuka. Gaming laptopoknak utána kéne nézni, azok hogy bírják a gyűrődést.
Még ha jön az Xboxnak is valami és nem csak cloud lesz, az még jó lehet.Amúgy meg látva, hogy 8 év után is milyen támogatást kap a switch1 nem nagyon van kérdés.
Switch 2-nél valami PS4-pro teljesítményt mondanak és látva a Sony mit pakolt le az asztalra abból a hardverből engem elkezdett érdekelni a cucc.
-
Döglött Róka
veterán
Annak tudatában, hogy én tényleg ismerem a roadmapet, kifejezetten vicces ez a topik

-
NyMRooD
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezzel a stílussal meg is válaszoltad a kérdésem
, egyébként nincs ebben semmi perverzió, főleg nem boldogít, csak segíteni akartam, de úgy látszik félreértettem, hogy miért hoztad fel a témát. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
és nézted a beállításokat,fogyasztásokat...nem falból zabált 40-50wattot véletlenül
[link] itt a videó, nincsenek csodák. ugyanaz az amd soc mind, minimális a különbség. ha nagy akkor az a wattok miatt van
-
frankdelgado
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mivel látom, h valamilyen - szerintem perverz - okból izgat téged, h milyen ms játékok miatt vennék Switch 2-t, így azt mondom, h a rendelkezésre álló adatok szerint vonj le következtetést és legyél vele boldog.
A továbbiakban csevegjünk a konzolokról, jól esik a törődés, de azt inkább máshonnan igényelem. Ezek a szerkezetek meg fognak jelenni a maguk idejében és el fogom tudni dönteni, hogy kell-e ilyen és ha igen, akkor melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott van az iphonokban, ott van a kézi meg asztali szkennerekben. Utóbbiból van nekem is, 5 század mm-ig pontos. Leolvassa a szöveget a papíron a tintavastagságból.