Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
én a héten kapom meg az eredeti alapot, de kieget én se látok hozzá sehol. vettem gyorsba egy diamond 1-es pack-ot is 4k-ért. (nekem az első rész jobban tetszett) második részben az nem tetszik, hogy mindegy milyen karaktert indítasz a végére mindegyiket megkapod és bármelyiket irányíthatod, az első részben az tetszett, hogy jól elvoltam a magamban esetleg egy segítővel, igaz az alap játékot csak wizard-al toltam végig. második rész teljesen másabb, itt nincs az hogy ki ha nem én f@szagyerek módjára nekimegyek egy sárkánynak egyedül mert lepattanok róla szépen első részben meg a végén egyedül ott jön kettő egyszerre. szóval sok a változtatás, kiváncsi vagyok a 2. rész kiegje milyen lett. pl első rész első kiegje sz@r volt szerintem. odamentem 19-es wizard-al és balroggá változva végigrohantam az egész kiegészítőn, egyedül a végén kellett varázsolgatni, első szintű karival meg kín szenvedés az eleje. 2. kieg már jó volt, hogy alapból asszem 15-ös karit kapunk azt sokkal végignyomtam igaz a főenemy-t pappal érdekes volt leverni (vízelementál egy ütésből megölte mert elrontotta a mentőjét
) kemény volt jön a nagy ősellenség, water elemental odamegy üt egyet és jön a befejező bejátszás
na mondom ez kész 
kiegészítőről pár sor jöhetne, mert érdekel milyen, itt is több karaktert tudok irányítan egyszerre, vagy visszatértek az első rész solo módjához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 26
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kemény volt jön a nagy ősellenség, water elemental odamegy üt egyet és jön a befejező bejátszás
na mondom ez kész