Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

én a héten kapom meg az eredeti alapot, de kieget én se látok hozzá sehol. vettem gyorsba egy diamond 1-es pack-ot is 4k-ért. (nekem az első rész jobban tetszett) második részben az nem tetszik, hogy mindegy milyen karaktert indítasz a végére mindegyiket megkapod és bármelyiket irányíthatod, az első részben az tetszett, hogy jól elvoltam a magamban esetleg egy segítővel, igaz az alap játékot csak wizard-al toltam végig. második rész teljesen másabb, itt nincs az hogy ki ha nem én f@szagyerek módjára nekimegyek egy sárkánynak egyedül mert lepattanok róla szépen első részben meg a végén egyedül ott jön kettő egyszerre. szóval sok a változtatás, kiváncsi vagyok a 2. rész kiegje milyen lett. pl első rész első kiegje sz@r volt szerintem. odamentem 19-es wizard-al és balroggá változva végigrohantam az egész kiegészítőn, egyedül a végén kellett varázsolgatni, első szintű karival meg kín szenvedés az eleje. 2. kieg már jó volt, hogy alapból asszem 15-ös karit kapunk azt sokkal végignyomtam igaz a főenemy-t pappal érdekes volt leverni (vízelementál egy ütésből megölte mert elrontotta a mentőjét :DDD) kemény volt jön a nagy ősellenség, water elemental odamegy üt egyet és jön a befejező bejátszás :W na mondom ez kész :))

kiegészítőről pár sor jöhetne, mert érdekel milyen, itt is több karaktert tudok irányítan egyszerre, vagy visszatértek az első rész solo módjához?

Új hozzászólás Aktív témák