- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabcs80
tag
Garius-nak is felkell olvasni a nevét? (a végefelé)
-
zabcs80
tag
Sziasztok!
Nekem az gondom, hogy náha egy-két átvezető után bizonyos karaketer vagy akár az összes nem követnek, csak állnak bambán. Hiába állítgatok az AI-n. Ha véletlenül jön még 1 átvezető akkor meg utána jönnek. Csak épp a játék végén járok és nem jönnek.
Mit lehetne csinálni? Valakinek volt már ilyen?
(A játék erdeti, összes patch le van töltve hozzá.) -
Kazimír
őstag
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és valahol az első fejezet végén járhatok. De akadt egy problémám. A Neshka nevű nőszemély nem hajlandó követni a főhősömet. Talán elvesztettem a befolyásom felette? Mit tehetnék, hogy újra a csapat hasznos tagja legyen?
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Tud vki abban segíteni, hogy hogyan lehetne peccselni a legújabbra az nwn2-t? Mert most újra szeretném feltenni, és az autopatch folyton hibát dob ki, miután letölti a fájlt, és telepítené fel.
Hogy lehet ezt megoldani?
Le kell tölteni egyesével az egymás utáni patch-eket? -
celf
őstag

lehetett volna erosebben megtamogatva sztori-ugyileg. az eksön is lehettt volna kicsit dinamikusabb, bar ez volt a legkisebb problemam. alapvetoen unalmas volt es hosszu. a varazsfegyverekben semmi fantazia nem volt. mintha futoszalagrol kaptuk volna oket: longsword +1, majd +2, Leather armor +1, majd +2.... annyira tre volt.
Artwork-re is messze elmaradt az Icewind Dale-tol. Bar ezutobbi tortenetugyileg hasonlo szinten volt NWN-el.
Egy Fallout 1-2 szintuen megirt Icewind dale stilusossagval megaldott dnd jatekkal agyba is bujnek. De a Bioware Go-there-do-that missönjei
hat meglatjuk mi sul ki ebbol a neverwinter nights 2-bol... -
celf
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
lehet, de nem tudom hogyan, nezeges szeintem kulfoldi forumokat, illetve specifikusan jatekokkal foglalkozo oldalt.
amt en kerdeznek meg:
nem tudok letoltheto demo verziorol ?
mert nem akarom megvenni, ha olyan kaka mint az egy.
bar a sztorit amugy is nehez lesz felderiteni a demobol. arrol nem beszelve hogy demok szinte mindig jobbak mint a teljes gamek : Dszoval otlet demo-ra ?
-
V.Stryker
nagyúr
Lehet játszani ezt a játékot neten is?
-
Drizzt
nagyúr
Betűméretet lehet valahogy állítani? 8800Gt-vel nagyon zsírul néz ki a game, eddig még nem vittem végig soha. Hát, kicsit más élmény így, mint R9800Proval volt...
-
Drizzt
nagyúr
Nem megyen a magyarítással a játék, kidob az asztalra a fekete képernyő után, amikor a kurzor átalakul.
Ja, már sejtem mit csesztem el, az Ui-t simán csak átneveztem, nem beleraktam a cuccokat.
-
Gerikefg
csendes tag
Masnak is van az a hiba h nem latszik a karakter?????????????
FONTOS LENNE!!!!!! -
höhö, legyaktam mindenkit végre sikerült, lenyomtam azt a másik nagytudású csákót aki elcsábította tőlem Neshkát meg Qara-t, hogy rohadjon meg
. Node most nemtok bemenni a teleportba
. Úgyhogy asszem beszoptam 
-
Thrawn
félisten
válasz
Janoska26
üzenetére
Ezeket szedd le:
nwn2_pc_english_from100788_to105912.zip
nwn2_pc_english_from105912_to106972.zip
nwn2_pc_english_from106972_to106973.zip
nwn2_pc_english_from106973_to106980.zip
nwn2_pc_english_from106980_to1101115.zip
nwn2_pc_english_from1101115_to1101116.zip
nwn2_pc_english_from1101116_to1111152.zipA patcher is kell, a használatához mellé van csomagolva a leírás. vinyó helyed legyen bőséggel.
Azért kell ez a sokminden, mert csak így lehet lépésenként pecselni. Érdekes megoldás, de ez van.
-
válasz
Janoska26
üzenetére
aszongya hogy 3.15 The Pursuit of Black Garius the last room you have to fight three
Shadow Reavers. Have Ammon Jerro or your Cleric manually use the true name scroll
on each one. ha ez ilyen egyszerű lenne már nem járnék ott
ezzel is ki vagyok segítve, Én már rájukmondtam legalább harminchatszor, oszt mégse akarnak megdögleni 
-
megfogom oszt beleverek az egészbe
. Nem hiszem el, hogy nem lehet megölni azt a 3 majmot, hát olyan nagy monstrum köcsögöket idéznek, ráadásul állandóan újratöltődik az életük
mondja már meg valaki, hogy mit kell velük csinálni, kár lenne itt abbahagyni a játékot 
-
üdv, 3. actban járok, már van 2 nagytudású kristálykardom is meg minden, egy labirintusban kolbászolok a Huszáraimmal, összefutottam 3 Árny Martalóccal akikre még rá is kell olvasni hogy megdögöljenek, no Én ezekből egyet sem bírok kinyírni, nincs esetleg valami fondorlat hogyan tudnám ellátni a bajukat?

-
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem eredeti játékkal (és 1.04-es patch-el, vagy akár anélkül), lehet 2-en hálózaton játszani a játékkal, vagy csak single módban lehet?
(Tudom, hogy nem a legetikusabb a kérdés, de google-ben nem találtam választ, és én eddig nem tudtam helyi hálón így játékot indítani, ezért kérdezem, hogy egyáltalán lehet-e? Mindig account-os bejelentkezést kér, ezt ki lehet kerülni a helyi hálós játékhoz esetleg?)Köszönöm.
-
Gregorius
őstag
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
nincs bábmódra állítva, nekem is csinálják a szemetek, de Én cseles vagyok, bemegyek a kocsmába és jól lecserélem őket, utána ha visszaveszem őket akkor máris olyanok megint mint a kezesbárány
.
Ha már itt járok, az lenne a kérdésem, hogy a 2. részben járok van ott egy zenészcsávó, adott az Én harcos csávómnak egy gitárt vagy mit, és el kéne játszanom egy dallamot, node ez nekem nem megy, a bárd karakteremmel több sikerem lenne, vagy azzal is ugyanúgy hallás után kéne gyúrni a témát?
-
CriticalHit
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
nézd meg, hogy a viselkedésük nincs-e puppet módra állítva
-
animatrix11
őstag
üdv
felraktam a legujabb patch-et most már Mask_of_the_Betrayer-ként indul el
de mkicsit meghülyültek a karakterek ha jön egy ellenség b@sznak harcolni külön kell őket megkérni hoogy ugyan már legyen szíves megmozdulni
ilyen hibák az egész játék során előjöttek de most mind ilyen hülye mit lehet ezzel csinálni? -
Drizzt
nagyúr
Hehe, tökjó, hogy az új peccsekkel már lehet gyakorlatilag kotorszerűen is irányítani.

-
Qru
MODERÁTOR
Akor itt is megkérdezem:
Szóval az öt szobrot kell megtalálni, meg volt 4, az ötödiket szétütötte egy rusnya undead (én meg őt
). Most megkéne keresnem vmi Aldanon nevü figurát aki segít, Crossroad Keep-ben... de nem találom!!! Hol van? -
sghc_toma
senior tag
Arra gyúrtak a legjobban a készítők, az első rész is azért lett annyira sikeres.
ez nem igaz.. mármint a mondat első fele.. tulajdonképpen nagy ívben szart az obsi az nwn közösségre... jó nagy csalódás volt, főleg, mivel megvettem a collectors' edition-t... azért a kieget meglesem majd... -
Vistaboy
veterán
Nyitottam egy topikot a Mask of The Betrayer-nek:
-
Megjelent a kieg huszárok erről beszélek

-
Drizzt
nagyúr
Weapon masterre azt írjáik az rpgvault.hu-n, hogy csak gonosz lehet. Igaz ez? Én a játékban nem emlékszem, hogy ilyen kitételt láttam volna. Viszont a Whirlwind attackot, meg Combat expertiset még nem tudom megszerezni, pedig kellenének, de most szintlépésnél egyik se volt felajánlva.
Ahh, 13-as int kell hozzá. Na asszem az nem lesz meg. :-\ Akkor is jó, ha skillnövelő cuccokkal van meg?
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Még szép, hogy van online. Arra gyúrtak a legjobban a készítők, az első rész is azért lett annyira sikeres.
-
Drizzt
nagyúr
Az nem semmi, hogy 8800Gts-sel le kell vennem az öszes árnyékot, hogy végig 30 fps felett maradjak 1680*1050-ben...
Esetleg van valami más, amit érdemesebb levenni, s hasonló eredményt ad a sebességre? -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy hülyeség amit kérdezek, de van ennek a játéknak online része, vagy ez csak single? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Terrorista
üzenetére
ELindítod a játékban az auto-update-t, az a legújabb hivatalost rakja fel nyilván.

-
Drizzt
nagyúr
Én is újrakezdem, amint meglesz az új gép, a mostanin a felétől már majdnem elviselhetetlenül szagatott a közepe felé abban a nagy városban, aminek nem ugrik be a neve.
Nem mellesleg a karakterem fejlesztését is elbasztam picit.
Weaponmastert akartam, de nem adtam pár skillre pontot.
[Szerkesztve] -
válasz
Terrorista
üzenetére
A géped elég lesz egy elég jó beállításhoz. A bugok többsége meg úgy tűnik, hogy eltűnt, szóval érdemes megint kipróbálni.
-
Awidan
csendes tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szerintem nem kell izgulni a tárgyalás miatt!
Harc mindenféleképpen lesz utánna.
Az arénában meg le kell zúzni a barbárt.
Ha véletlenül nem harcias karaktert indítottál, akkor a törpe úgyis harcol helyetted...
-
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
Arról szeretnék kérdezni, hogy áll most a játék bug ügyileg? Elhatároztam, hogy felrakom és játszom vele, mert akkor játszottam vele mikor megjelent, de a sok bug és gépigény miatt lemondtam róla. Azóta eltelt kis idő és most újra rákattantam.
Szóval milyen patchek vannak kint, mennyire sikerült befoltozni a játék hibáit, sikerült e jobban optimalizálni a játékon. Esetleg rájöttetek arra, hogy milyen beállításokat érdemes ki/be kapcsolni a játékon belül, hogy élvezhetően fusson.
Azóta mondjuk a gépemet is fejlesztettem és nem tudom mennyire lenne elég neki, ha egy szép kinézetű beállításon szeretném futtatni.
Előre is köszi!
-
mézespálinka
senior tag
Hali!
Nekem az 1.04 peccs, telepítés közben egy hibát ír ki, valami régebbi fájlal van baja. Más nem találkozott ilyen gondal? -
karnokd
tag
Lehet, hogy amatőr dolog, de van némi problémám az Act II elején. Az előző fejezet végén a harcok során párszor bekaptam a Level Drain varázslatot, amitől a karakterem visszafejlődött 5-ös szintűvé. Az Act II-ben ránéztem a karakteremre és 11-esnek mondja, pedig a tulajdonság pontjaim 14-en állnak. Ez a Level Drain tényleg ilyen végleges, vagy valami varázslattal el lehet tüntetni?
-
gregorik
senior tag
NWN1 HotU végén Mephisto-t jól érzem, hogy sima monkkal (lvl27) nem lehet legyőzni? úgy tűnik, hiába próbálkozom, a monkom sehogy se tud eleget sebezni rajta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Sikerült tovább jutnod?
-
gregorik
senior tag
még mindig egy legális HOTU beszerzésével szenvedek, nem igaz
. ebayről küldött vki egyet, de cd key nélkül, innentől nem legal. 1 héten belül érkezik egy újabb HOTU.
amúgy NWN2-t sztem érdemesebb az NWN1 mintájára 1-2 évvel a premier után venni jó olcsóért, akkor már kész lesz egy rakás nagyobb mod is (ősszel meg jön a Mask of the Betrayer kieg.).
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Én már túljutottam rajta. Nekem felajánlja a szövegben (igaz Paladinnal nyomom, meg van vagy 16-20 a diplomatic skillem lehet ezért), hogy mást is behívhat a Sand ha beleeggyezek akkor jön. Végülis sikerült kidumálnom magam, de persze a fight itt sem maradhat el a végéről...

-
animatrix11
őstag
help!
a tárgyalásos résznél vagyok összegyűjtöttem minden bizonyitékot megvan marcus is, de csak azt a köcsögöt hivják be tárgylásra a többieket nem
hogy lehet azt elérni hogy akik mellettem állnak, őket is beidézzék??? 
-
gregorik
senior tag
ha nyomul még valaki NWN1-gyel: érdemes letölteni azt a Wyvern akármi c. premium module-t? állítólag 20 óra játékidő stb., de nem megy ingyen (nem akarok kalózkodni).
hier: [link]
[Szerkesztve] -
animatrix11
őstag
jah és még egy dolog a updatelés mellett sokkal gyorsabb lett a gém

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Tesómnka ugyan az a verziójú alap gamma van fent. Nem tud átmenni westharborból a fogadóhoz. Állandóan kifagy nála de úgy, hogy a desktop sem jönn vissza.
Átküldte az autosavet, nálam meg simán betöltötte a következő pályát. Most visszaküldtem neki a mentés miután átmentem neki.
mod: lehet neki is kéne updatelni.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Nálam alapon is elmenekült, frissítés nélkül. Normálon nyomom (persze max blood-al
), így kb olyan ''nehéz'' mint a bg2 a legkönyebb módban. Itt az idő: Kipróbálom hardon milyen. 
-
animatrix11
őstag
felraktam egy frissítést
kb legalább 4 kör kellett mig a golem elmenekült pedig azt hittem végre találkoztam valami méltó ellenféllel
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Akkor nem egyről beszélünk. Később a Githanki-k barlangjában is lesz egy, azt hittem arra gondolsz. Elvileg annak elkéne menekülnie. Nálam vissza ment a portálon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Az nekem sem jött össze, de valószínűleg a story miatt nem lehet.
-
válasz
Papabear195
üzenetére
Hohóhó, hálás köszönet

-
animatrix11
őstag
visszmentem neverwinterbe és a problem +oldódott

tudja valaki hogy a blade golemet hogy lehet leverni? belesebeztem több 1000 hp-t és nem fekszik meg a röhes dög
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
animatrix11
üzenetére
Ez nálam is így volt, csak nálam a 2en követtek. Egyedül a tolvja csaj maradt a bejáratnál, a többiek jöttek velem. Esetleg próbáld meg, hogy azzal a karakterrel mész aki nem akar követni hátha a többiek követik. (Nekem mázlim volt akkor, mert a törpével, meg a lovaggal végignyírtuk a barlangot, röhögve)
A patchet nem próbáltam, de akkor ezek szerint nem is fogom.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
help!
orkos küldesét nyomom a lovagot felvettem a csapatomba, a másik két csatattag viszont nem hajlandó követni a főkarit, csak a lovag ez mitől lehet

másik bug felraktam a legújabb peccset, ha villámot idézek, vagy jégvihart kifagy az egész a pics@ba
ha 1.00 verzsünnel játszom akkor ez nincs 
-
Üdv Urak, elkezdtem Én is ezt a kis gamét, a játékmenet eléggé egyértelmű, csak ha valaki tudna linkelni, vagy dobni egy olyan listát amin rajta vannak a gyártható fegyverek, alkimista cuccok, meg a varázsvalamik azt nagyon szépen megköszönném

-
Ticsung
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni hogy van e magyar online server a Nwn 2 höz? Maga a single player játék nem köt le de az elsőnél hónapokig zúztam online és veszettül j volt.
A segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezzel is ki vagyok segítve, Én már rájukmondtam legalább harminchatszor, oszt mégse akarnak megdögleni

ilyen hibák az egész játék során előjöttek de most mind ilyen hülye mit lehet ezzel csinálni?

. ebayről küldött vki egyet, de cd key nélkül, innentől nem legal. 1 héten belül érkezik egy újabb HOTU.

max visszamegyek és visszaveszem a törpémet hátha...