- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7266 üzenetére
Na, megint itt vagyok ugyan ezzel a problémával. Itthon működik a net megosztás, külföldön nem. Alaphelyzetbe állítás meg volt megint..
-
válasz
Ferenczi Áko #7286 üzenetére
Lehet, hogy holnap rám esik egy faág és meghalok.
de azért csak lehet morogni, ha mostanában nagyon sok fa esett emberekre, és még több recseg-ropog.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Ha meg igazad lesz akkor mi van?
De szépen körülírtad, hogy szerinted kár itt megszólalni.2. Maradok itt és fizetek többet (ami még mindig kevesebb mint másoknál)
Hát igen, milyen jók is maradtak a Digis telefonos csomagok, oh wait... -
KatonaT
aktív tag
válasz
Nem lesz másik szolgáltató
-
boborján2
senior tag
válasz
Ez nem jólsás ,hanem a nagy magyar valóság!
Én is befezetem.
-
boborján2
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7282 üzenetére
Nálad valami nagyon félre ment.
Örülés van jelenleg és több éve netfone -nál vagyok....
De
Kicsit nézz körbe mi történik azokkal a szolgáltatásokkal amit bekebelez a 4ig.
Örülünk amíg lehet, csak sajnos a felvásárlás híre nekem azért letörölte a mosolyt az arcomról.
A tiédről nem ,hiszen nem tudod mi és ki a 4ig.
(súgok kicsit : mindent is felvásárolnak és lassan eljutunk oda hogy már nincs a piacon verseny , ami kb. az egyetlen dolog a jó árakhoz)Ne legyen igazam ,de lesz ez majd sokkal drágább is.
És nem kicsit emelnek ,hogy szépen benyeljük, hanem majd kétlépcsőben feltornázzák one.hu árakra (lásd digi) -
boborján2
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7277 üzenetére
Csak nem egy foájdzsí dolgozót köszönthetünk személyedben?
-
válasz
Ferenczi Áko #7266 üzenetére
szupi
-
válasz
Ferenczi Áko #7263 üzenetére
linkeltem, APN váltás elött állítsd alaphelyzetbe
-
válasz
Ferenczi Áko #7261 üzenetére
ez a telefon nem megfelelő beállításából ered, semmi köze a szolgáltatónak hozzákülönben nem is értem, hogy a hotspotnak mi köze a APN-hez. Ezt miért találta ki az apple?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7256 üzenetére
Update: Magyarországra érve kipróbáltam, ugyan úgy nem volt internet elérés a Netfone-os APN-nel, Vodafone-ra átváltva azonnal hibátlanul működött. Így viszont, ha Ausztriában Vodafone APN-nel viszont a telefonon nem lesz net külföldön. Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi leszek, hogy lesz-e megoldásuk..
-
válasz
Ferenczi Áko #7259 üzenetére
Valószínűleg iPhone, igazság szerint a küf facebook csoportból hoztam a képet
De akkor ezekszerint Androidon nincs külön vagy nem tudom, most magamnál sem találtam OnePlus-on. -
válasz
Ferenczi Áko #7256 üzenetére
Szóval a 4-gyel feletted írt hotspot APN beállítás nem segít rajta? Külön sora van neki.
https://fototrend.hu/tema/netfone/hsz_7252-7252.html -
mikk2000
őstag
válasz
Ferenczi Áko #7230 üzenetére
Köszönöm. Ez a beszéd, és az internet sebesség/stabilitás a netfone-nál?
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #7230 üzenetére
Azért ha utána olvasol, nem ugyanaz yettelből telekomost hívni, vagy one hálózatból ugyanazt, esetleg yettelest. A one hanghívás tekintetében is hátrányban van ha másik szolgáltató felé történő hívásról van szó. Persze sokan észre sem veszik a különbséget, én valamiért kiszúrom, ha one-ost vagy telekomost hívok yettel hálózatból.
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #6907 üzenetére
3.5 % nem egy hatalmas összeg, elvileg a fizetések ennek minimum kétszeresével emelkedtek.
-
joebacsi4
tag
válasz
Ferenczi Áko #6814 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
gabor9991
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6540 üzenetére
Valószínűleg [erre] lehetett válasz
-
Dracula72
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #6530 üzenetére
Jól tudod
Nem is az van írva , hogy jobb mint a Netfone flotta. -
VGNGR
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #6447 üzenetére
A kedvedért mértem most egyet mindkettővel. Vodafone apn: 41/20, netfone: 63/20. Van amikor fordítva van, legtöbbször ugyanannyi.
-
MadMancs
veterán
válasz
Ferenczi Áko #6449 üzenetére
Volt.
Sőt hivatalosan nem is működik voda APN. Az hogy megy egy hiba.Általánosságban nem szokott probléma lenni Netfone APN el sem. Volt egy pár hónapos időszak, amikor gáz volt, de javítottak azóta a hibát.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #6449 üzenetére
Ne legyen igazam, de ugye a Vodafone-t eladták két éve.. akkor a vodafone nevet meg kell szüntessék mindenhol, ugyanúgy, mint ahogy a UPC név is megszűnt, amikor megvették.
Na és ezt tovább gondolni, már csak egy lépés, ha megszűnik a vodafone név, akkor minek a netfone APN mellett egy másik?
Valami olyasmi rémlik, hogy ezer éve a szifonok annyira "alultervezettek" voltak, hogy csakis egyetlen APN-t lehetett használni rajtuk.. A voda hálózaton ez a voda APN volt... és nem lehetett másik. Tehát ez egy régi csontváz, ami feltehetően kihullik..
** S valóban igaza van 4Gridernek akkor.. Netfone APN használat a javasolt. -
4Grider
félisten
válasz
Stabil szokott lenni a netfone apn is, csak néha lassabb. Én mindenképpen azzal indítanék, hogy ne legyen meglepetés...
-
csaszi75
senior tag
válasz
Nagyon sokan írják, hogy az Vodafone-os APN jobb, mint a Netfone-os, gyorsabb..
Így addig használd a Vodafone-os APN-t, amíg meg nem szüntetik a lehetőséget rá -
viktorhu
veterán
válasz
Ferenczi Áko #6389 üzenetére
Nekem minden számhordozásnál probléma volt pár hónapig. Szerk: főleg külföldi szolgáltatásokkal, pl. paypal. Az OTP pl. azonnal látta, hogy más a szolgáltató.
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #6392 üzenetére
Ez a számhordozás kockázata. Ez ellen a szolgáltatók nem tudnak tenni mert küldő oldali probléma. A megoldást megírtam, az az hogy idővel áttesznek a megfelelő szolgáltató sms szerverére és onnantól kezdve megjavul az adott irányból a dolog. A bankok egy része mobilbanki/netbanki regisztrációkor nem véletlenül kéri be, hogy a mobil (20/30/31/50/70-es) számod melyik szolgáltatónál van.
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #6389 üzenetére
Ha bele gondolsz, hogy van egy-egy-egy-egy csak a yettel/telekom/voda irányába küldő sms szervered, amik közül az első (yetteles) címjegyzékébe bekerül egy hordozott 20-as szám (azaz az aktuális szolgáltatója nem a yettel) akkor logikus, hogy nem fog felé elmenni az sms...
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #6387 üzenetére
Ez mindig is probléma volt. Általában az sms gateway-ek üzemeltetői nézik a logokat és idővel korrigálják a küldési problémákat. De az addigi lyukra futott próbálkozások addigra már mennek a lecsóba. Meg persze az idő is kérdéses, mert van ahol 1-2 munkanap alatt korrigálnak, de van ahol ez hetekig/hónapokig tart.
-
Klown
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #6380 üzenetére
Tudommal MadMancs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest