- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Az elobb jott ket sms, hogy "A Wi-Fi Hang mar onnek is elerheto megfelelo keszulekrol" es hogy "Mar az On telefonjan is elerheto az uj 4G hang szolgaltatas ...".
Aktivalashoz telefon ujrainditast javasoltak, de termeszetesen eleg volt egy repulogep mod is.
T halozaton van az elofizetes, s eddig nem kertem semmi ilyesmit, nem is mukodott egyik sem.
-
MadMancs
veterán
Kiegészíteném azzal hogy új szám és prepaid hordozás esetén központi rendelésnél minden esetben van kaució, üzletkötővel ha papír (pdf) alapon szerződik valaki akkor pedig semmilyen esetben nincs (ha az üzletkötő is úgy akarja). Plusz személyre szabott ügyfélszolgálat, minden üzletkötő ellátja ezt a feladatot is saját ügyfelei részére.
-
w751230
tag
-
w751230
tag
Három üzletben voltam hirtelen.
Első helyen nincs SIM, nem tudják mikor lesz.
Második helyen, konkrétan hülyének néztek, hogy Telekom hálózattal kértem volna, szerintük nincs ilyen.Harmadik helyen, ott tudták hogy van, csak szerintük hülyeség, mert drágább (ok, nem lett volna gond), és amúgy is, Ő vodásan adja, mert ahol nincs Vodafone térerő, magától át áll Telekom-ra. Na ez nékem új. Legyen, de én akkor is csak Telekom szeretnék.
Tehát a kérdés. Az lehet opció, hogy elhozom vodásan, aztán az ügyfélszolgálat hátha át rak ha hívogatom őket?
Mennék én MadMacs-hoz, de úgy tudom nem Pesten van...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
autotaxmo
őstag
Nagyon koszonom, nekem februar 15-en jar le a husegido a yettelnel, onnan akarok eljonni es atvinni mashova a 2 mobilszamomat mert csak a ketto elofizura fizetek jelenleg 20 ezret ami piszkosul sok ugy hogy az egyik szamra van 100 giga es korlatlan belfoldi hivas, mig a masikra 5 giga net es 150 perc lebeszelheto. Ezt a netfone-nal telekomos keressel szerintem 10 ezerbol kihoznam
-
8
senior tag
Novemberi számlámról lemaradt úgy 70db sms
https://prohardver.hu/tema/netfone/hsz_4480-4480.html
költség szempontjából mindegy, ígyis-úgyis ki van fizetve a havidíjban, de rendkívül aggasztó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest