- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz janes1976 #5847 üzenetére
1.) Repülőgépes üzemmód, wifi bekapcs, majd hívást kezdeményezel. Ez a legbiztosabb
2.) VoLTE kikapcs, rendszer állapotánál IMS regisztráció állapota, ha OK, akkor Regisztrálva állapotú.Elvileg a csodafon hálózat esetében hálózati részről aktív, ha a telefonodon aktív és nem megy, akkor nem is fog vsz
[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
válasz StarKiller89 #5536 üzenetére
Nekem a három kötésből kettő nem szokványos eset volt, többfelé történt előzetes tájékozódás során kiderült, hogy csak két lépésben, plusz költséggel és nehézkes, többszöri, több személy közötti egyeztetett személyes jelenléttel tudták volna megugrani a feladatot. Ekkor jött a képbe egy szimpatikus, megfelelő tudással rendelkező és ráadásul segítőkész Üzletkötő, aki csont nélkül, 3 pontos dobással egyszerűen megoldotta. Ez saját tapasztalat, de olvasok itt egyéb eseteket is, melyek szintén arra engednek következtetni, hogy az üzletkötők képzése némiképp jobban sikerült, mint az ügyfélszolgálaton dolgozóké. Nem utolsó sorban pedig a motiváció is nagyobb, hogy az ügyfél elégedett legyen
-
Zssom
tag
Többször is leírásra került, hogy T-s csomagok (most már csak 1 és 4Gb benne foglalt adattartalommal) március 31.-éig szerződhető, de csak kizárólag üzletkötőnél. Ha fontos Neked, akkor keresd meg pl. itt a fórumon is jelenlévő kollégát, aki szívesen segít az ügy kivitelezésében.
-
Zssom
tag
válasz w751230 #5296 üzenetére
Keresd MadMancs-ot nyugodtan, nekem is segített, 3 előfizetésnél is, én is pesti vagyok, nem okozott gondot a távolság.
Ezek aztán igazi kreatív munkatársak lehettek... Még most is mosolygok, illetve egy kicsit bizonytalan is vagyok, hogy ők ennyire jól tájékozottak, vagy a betérő ügyfél-jelöltet nézik ennyire agyilag alultápláltnak... -
Zssom
tag
válasz djalmasi #5027 üzenetére
Szia
Vannak telekom hálózatát használó csomagok is, nekem (nekünk a családban) azok vannak, semmiféle hátrány nem ér bennünket. Ha a telekommal elégedett voltál lefedettség és sebesség terén, akkor ne válts vodafonos hálózatra, vsz csalódás érne. Kérj meg egy üzletkötőt, hogy segítsen, van itt a csoportban is, nekünk is ő segített -
Zssom
tag
válasz autotaxmo #4678 üzenetére
Szia
Nekünk a családban már három T-s csomagunk van, legrégebbi szeptember, legújabb hétfő esti. A lényeges különbség a beállásnál, hogy a VoLTE és VoWIFI bekapcsolását külön kérni kell (az a Telekomnál sem megy automatikusan, csak ott sms-t kell küldeni). A T-s csomag net elérése közvetlenül a T-s apn-el működik, nincs külön netfone-os apn. A hívás minősége, a térerő, a net elérés egy az egyben T-s, nem érzékel egyikünk sem hátrasorolást, sem sebesség csökkentést. A hívások kimennek, bejönnek, VoLTE, VoWIFI szépen teszi a dolgát két Samu és egy Motorola készüléken (amely utóbbin a Y hálózatán a VoLTE sem volt hajlandó működni). Csak belföldi tapasztalatunk van, külföldre nem nagyon járunk, tehát ez nekünk nem volt fontos, nincs is tapasztalat benne. Egyik előfizetéssel az elején (júliusban) kipróbáltuk a voda hálózatát, nekünk nem jött be, ezért azt is átkértük T-sre. Nekünk bejött, ha a használati területeden megfelelő a T hálózata, akkor csak ajánlani tudom. -
Zssom
tag
Az még rendben is lenne, olvastam azt a hozzászólást is annó, én sem lépem túl a 100-at (egyébiránt a T-s csomagokban az ÁSZF szerint 110 sms van ) nincs bekapcsolva ez az RCS csevegés sem, de hogy átirányított hívásként rögzítsenek SMS-t, na az a gáz, ráadásul darabonként 50 Ft+Áfa áron...
-
Zssom
tag
Sziasztok
A decemberi számlámon és a hívás részletezőben találkoztam hibás forgalom rögzítéssel. Az SMS-eim közül 6 esetében "Átirányított hívás idegen hálózatba" megjelöléssel rögzítették. Ezen esetekben a hívás ideje megegyezik a küldött sms küldés idejével, a hossza pedig 1 perc, díja pedig 50 Ft+ ÁFA. A számlán is és a részletezőben is így szerepel. Nem vagyok kezdő a mobiltelefóniában, tudom, hogy az átirányítás mibe kerül, ezért nem is használom. Vettem fel róla hibajegyet, meg hivtam az ügyfélszolgálatot. Ami az érdekes, hogy Párom részletezőben is szerepel 2 db ilyen tétel, neki még nem érkezett meg a decemberi számlája, de neki is vettünk fel hibajegyet. Ugyanaz a T-s korlátlan csomagunk van. Megnéztem a korábbi számláimat, azokon pl. egyáltalán nem szerepel sms forgalom, pedig van küldve rendesen, 20-30 biztosan elmegy a hónapban.
Találkozott valaki még rajtunk kívül ezzel a problémával? -
-
Zssom
tag
válasz jan herz #4472 üzenetére
Voda, vagy T csomagod van?
Vodán ez nem működik így, a T-nél kell a VoLTE-t is külön bekapcsoltatni, mert az nem automatikus, a Vodás csomagnál azonnal él a VoLTE, tudom, mert Páromnak először Vodás csomagra szerződtünk, neki rögtön működött a VoLTE. Az enyém T-s lett rögtön, azon nem ment, így külön be kellett kapcsoltatni. Most átszerződtük a Páromét is T-sre, neki, amikor kértük, együtt kapcsolták be a VoLTE-t a WIFI HANG-al ( ez a VoWiFi telekomos neve) együtt, ezen felbuzdulva kértem az enyémre is. Először nem volt világos, hogy mit szeretnék, ekkor elmondtam a történteket, kis tanácskozás, visszahívás, majd kaptam a választ, hogy be tudják nekem kapcsoltatni a T-vel. Kis idő múlva megjött a T-s sms, majd kb 15 perc múlva a Netfone-os sms is. Ki-be kapcs és működik. Ez még nem megszokott úgy látszik, ezért körülményes megoldás, de szerintem majd kialakul az ezzel kapcsolatos protokoll is. -
Zssom
tag
VoLTE, WoWifi megy, ma sikerült bekapcsoltatni a VoWifit is, csak nagyon szépen kell kérni, hogy a T-nél a VoLTE mintájára kérjék meg az adott számra az aktiválást. 5G nem megy, azt a T is csak külön havidíjért adja a saját előfizetőinek, de mondjuk azzal nem sokat veszít az ember jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
válasz zola899 #4281 üzenetére
Nincs 5G, de mielőtt szerződtem egy dominó kártyával méricskéltem egy csomót amerre jártam, nem volt kiemelkedő az 5G, volt ahol csontra megegyezett a 4G-s méréssel, csak 5G volt a kijelzés. Nekem az a szubjektív véleményem, hogy a T csomagos Netfone esetében nem is hiányzik, 4G-n is nagyon szépen teljesít. Ha meg később fejlesztik a T hálózatát, talán megkapjuk azt is. Az meg csak hab lenne a tortán, ha a VOWIFI-t is megkapnánk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Windows 10
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest