- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
nem látom, csak ezen ment itt odalakon keresztül a polemizálás, hogy majd jól fel lesznek jelentve. Felhívtam még akkor név nélkül az NMHH-t, megkérdeztem, hogy jogos-e az emelés hűség lejártával mert ellentmondásos infók vannak még az ő tájékoztatójuk és a törvény szerint is. Azt a sommás választ kaptam, hogy a szolgáltatóval egyezkedjek és ha nem az ÁSZF/törvény szerint jár el, akkor írjam meg nekik a panaszomat és majd kivizsgálják. Kösz, ezzel nem lettem előrébb.
Én ár-érték arányt nézek, mivel (elméletileg) piacgazdaságban élünk és olyan vadkapitalizmusban, ahol sajnos még mindig a felhasználó van kiszolgáltatottabb helyzetben, úgyhogy elengedtem az elvi síkot. Amíg a szolgáltatás megbízható és nekem megéri addig pont nem érdekel, hogy milyen törvényt tart be.
De ha már mindenképpen a törvényességet vizsgáljuk engem jobban érdekelne, hogy milyen adatszolgáltatási megállapodás van a netfone és a viszonylag frissen államivá vált vodafone között. -
MadMancs
veterán
-
-
trec12
addikt
Most, hogy a KÜF csomagos ügyfeleket hívogatják a Yetteltől, hogy váltson - persze drágábbra kevesebb netért, beszédért - és aki észnél van nem húzzák be a csőbe az maradhat a meglévő csomagjában. Még akkor is ha a hűség letelt. Persze itt más a kiindulási alap de nekem a Vodánál sem emelkedett anno vagy jó egy évig hűség nélkül ugyan azon árért kaptam a szolgáltatást.
-
boborján2
senior tag
Főleg akkor ha 2x-3x többet akarsz fizetni ugyanazért
Nekem 5000ft -al indult a netfone , korlátlan hívás + 50gb net ,most lett belőle valamikor 5700Ft.
Hogy miért azt sose néztem (majd egyszer utánajárok). De még így is nevetségesen kevesebb , pl egy trékomhoz viszonyítva, ahol korlátlan hívás + 60gb , jelenleg 15900Ft. -
sfefe
addikt
Na erre gondoltam Én is....
De a netfone mást gondol... Mondja a csávó pénteken hív ha nem veszem fel akkor automatikusan betesz a határozatlan idejübe 7800ért....
Na ez érdekes ...Szerződésben az van, hogy szolgáltatás nyújtásának időtartama: 10 hónap
Na most mit nevezünk ennek?
Magát a mobilszolgáltatást vagy a 10 hónap szolgáltatást....
Ez a kibúvó nekik .. -
sfefe
addikt
Kedvezmény a 10. hónap után szűnik meg mivel akkor jár le a hűség... Nincs semmilyen 12 hónap...
Február végén járt le a hűség és nem is engedték akkor már hosszabbítani...
Pont amit linkelt meg írt b kolléga abban van, hogyha lejár a hűség miden ugy megy tovább mint előtte....
Most Július van már és most hivtak, hogy betenne hűségbe 6600ért vagy hűség nélkül 7800ért...
10 hónapig volt 4990... Utána lett 5759..
10 hónap után az emeletet fizettem igen..de most mi ezaz új csomagba teszlek ha nem kéred akkor is??Ja meg az átb@száson mi az ügyfél megtartó??
Pénteken hív majd a csávó... De dumált arról is, hogy vót infláció emelés márciusban vagy mikor... Mondom ok és? Most július van....
-
sfefe
addikt
"Alap esetben a szerződés lejártával az ár marad, pont az általad említett rendelet miatt. "
De nem marad....
Február vége után maradt az ár határozatlan idejűként...
De most X hónap elteltével azt mondják vagy kötök újra hűséget többért vagy mardhatok határozatlan idejűben még többért...
Ebben mi a korrekt most nem értem... -
Emailben érdeklődtem, 34 perc múlva kaptam is választ, durva.
Nincs belépési díj, sem kilépéskor nem kell fizetni semmit. A kauciót említették, ott viszont akkor úgy csinálom majd, hogy a helyi üzletkötőnél kötök szerződést, elvileg akkor nincs kaució sem. Ezt itt a topikban olvastam, köszönöm az infót!
-
4Grider
félisten
A vodánál elég sok priorizálás van, szóval azt nem tudni, hogy a netfone simek hol állnak a sorban. A netfone apn mögött nincs olyan erős infrastruktúra, mint a voda mögött, ott lehet szűk keresztmetszet, főleg roaming során. De itthon használhatsz voda apn-t is (igaz, akkor nem fogod tudni, hogy mennyi van még hátra az adatkeretből). Roaming során csak a netfone apn megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest