Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?! -
MadMancs
veterán
Erre nehéz válaszolni. Elég sok vasútvonal van az országban.
Várpalota - Kelenföld vonalon valamit csináltak mert decemberig nem volt sok helyen értékelhető hálózata egyiknek sem. Yettel mai napig ugyanaz, 19. én pedig kellemes meglepetés ért, One (netfone) sim viszont egyszer se vesztette el 4G hálót se oda reggel se vissza este.
Holnap megyek Várpalota- Kelenföld- nyugati - Cegléd- Szolnok- Karcag vonalon, kíváncsi leszek.
-
8
senior tag
csak el tudd használni azt a sok adatot a netfonenál
minden próbálkozásom ellenére én egyszerűen nem tudtam elhasználni a csomagomban levő adatot, annyira gyalázatos (1-2-5Mbit, jellemzően 1-2) volt a sebesség azon a két helyen, ahol a legtöbbet használtam volna
a harmadik helyen megfelelő volt
tehát számomra 3-ból 1 lényeges helyen volt használható, mondom ezt kb 1,5 év alapjánpedig a yettelnél (akkor még telenornál) előtte ugyanolyan tipikus használattal bőven megvolt a netfoneos díjcsomagom feletti mennyiség is havonta
azért elégedett előfizetők is vannak
szóval érdemes rápróbálni mielőtt elköteleződsz -
WhiteWalker
nagyúr
Köszi. Tehát semmi hátránya nincs , csak annyi hogy a Vodafone hálózatát "bérlik" vagyis használják.
Csak azért kérdem mert épp beszántják a Yetteles Kedvező Üzleti Flottát és kellene más alternatíva és árban ez hasonló még hozzá. Én leginkább a fővárosban vagyok , szóval ott rendben van a Vodafone térerő is - gondolom én.
-
4Grider
félisten
Így van, ott mindenki a yetivel szerződött. Ennek ellenére a yeti kereskedők hívogatják végig a 40e embert és arra hivatkozva, hogy a szolgáltató szerződése megszűnt a credit prime-al, próbálják őket jóval drágább díjcsomagokra váltásra rábeszélni. Akinek persze van egy kis esze, ebbe nem megy bele, de egyelőre úgy néz ki, elég eredményes az akció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest