- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
14 évig voltam Yettel-es(pannon-telenor-yettel), kétszer is eljátszották, hogy megszűnik a jelenlegi csomagom és kötelező váltani... Egyszer kaptam valami kedvezményt, de a vége az lett, idén tavasszal, hogy majdnem 15.000ft-ra(készülékvásárlás nélküli szerződés volt) akarták felemelni a korlátlan+20gb-os csomagomat, nah, azt már nem nyeltem le... Neked is csak hónapokkal a hűséged lejárta és a csomagod megszűnése után jelentették be itt, hogy váltani kell. Bocs, de ez több, mint korrekt hozzáállás a yetihez képest... Nem értem a kirohanásaidat és sztem teljesen feleslegesek is! Amúgy meg 6gb kontra 50gb netet tartalmazó csomagot ne akarj már összehasonlítani, elhisszük, hogy így spóroltál ezerpárszáz forintot, de tartalmilag egyáltalán nem vagy előrébb. Jah, a Yettel isteni térerejéről meg csak annyit, hogy pl a melóhelyemen jobb a Netfone(voda apn) sávszélje Tatabányán, vidéken(békés megye), pedig majdnem a duplája...
-
Nekem most 50GB és 100 perc 4490Ft
Yettel ajánlat:
1490- alapdíj
+ 4400- 32GB
+ 800- 100 perc
--------------
6690Laza 50%-kal drágább, és 50%-kal kevesebb net van.
Nekem 3 ilyen előfizetésem van.
haivídj netfone 13470 VS Yettel 20070
havonta 6600
évente 79200
Kevesebb internettért nem fogok évi 80 ezerrel többet fizetni.
SMS-t nem is számolom, mert azt nagyon ritkán használjuk.
Feleslegesen több nettel (100GB) már 101 ezerrel drágább.Nem emlékszem pontosan, de havi 4 ezer alatti előfizetéssekkel kezdtem.
-
4Grider
félisten
Nem egyszer le lett itt írva, hogy újabb hűség vállalásáért cserébe 10 hónap után kisebb mértékű, hűség nélkül nagyobb mértékű emelés várható. És tényleg nem kényszerít senki, hogy itt maradj. Amit írtam csak azért írtam, hogy ne lepődj meg ha a yetinél év elején néhány százalékot emelnek az 1-2 hónapos előfizetéseden. Cserébe amikor majd ott lejár a hűséged, nem fog változni a havidíj.
-
boborján2
senior tag
Engem is tegnap találtak meg. 6hónapja lejárt hűségre most rámozdultak, hogy akkor ők most ezt szeretnék megemelni.
Bár a korlátlan+50gb még 6600 -ért sem rossz deal , 5800 helyett.
Ugyanakkor ez a auchan+yeti kombó annyiban érdekes lehet , hogy ha mellé lehet kérni yeti tv-t , akkor lehet elgondolkodom ezen.Magában elvileg nem kérhető a tv , ezzel a vodafossal meg valamit kezdeni kell, mert a box a one tv frissítéssel valami hányinger kategória lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest