- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Majd újra előkerülnek a színergiák..Talán kezdik az üzletkötőkkel a partner boltokkal a felszámolást, majd az one saját üzleteibe értékesíti tovább, picit emel vagy ajánl saját "jobb" csomagot
....Ki tudja még mi lesz itt..Nem véletlenül vette meg.. -
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem gondolom, hogy einstand lenne a cél - bármennyire is azt lehet jövendölni - 106 ezer ügyfél szerintem ezért önmagában kevés. A Netfone addig érték, amíg olcsó és hozza az ár érzékeny réteget. Inkább egy piaci szegmens megszerzése lehetett a cél, a többit majd az idő úgyis megmutatja.
-
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Az MVNO-knál tényleg később jön pár extra (VoLTE/VoWiFi, eSIM, 5G), de a legtöbb embernek ez nem döntési szempont és pontosan ezért számít jobban a márkaismertség meg a reklám. A Netfone-t nem ezért kerülik, hanem mert alig hallanak róla. A 4iG bevásárlása pont ezt a láthatóságot tudja majd felhúzni, ahogy a KÜF bevonása is egy erős értékesítési csatorna. A Digi példáját meg szerintem nem érdemes ide hozni ez nem pont ugyan az helyzet. Az ár/érték most a Netfone oldalán áll, és ha a 4iG rákapcsol marketingben, pillanatok alatt nőhet az ügyfélszámuk. Kíváncsian várom mikor és milyen irányba mozdulnak el....
-
4Grider
félisten
Totálisan másképpen látom. Az MVNO-knál jellemzően később jelennek meg a fejlesztések (5G, VoLTE, VoWiFi, eSIM, stb.), az alkalmazásuk kevesebbet tud, kevesebb extra szolgáltatás, stb. miatt döntenek kevesebben mellettük.
Azt pedig, hogy miért vették meg őket, a Diginél már láthattuk...
A Küf pedig még jó kérdés, hogy meddig csinálhatja itt a bizniszt. -
trec12
addikt
válasz
zoltaneger
üzenetére
A legtöbb ember látóterében csak a Telekom a One meg a Yettel lebeg, egyszerűen nem is tudnak róla, hogy léteznek olcsóbb és jobb ajánlatok is. A többség nem is tudatos tarifaválasztásban, megszokásból van vagy megy a "nagyokhoz". A Netfone ügyfélszáma ezért alacsonyabb – nem a szolgáltatás miatt, hanem mert kevés a reklám, kicsi a márkaismertség. Most, hogy a 4iG megvette őket, simán lehet, hogy ezen változtatni fognak. Cél lehet az ár érzékenyebb réteg megszólítása ill. előfizetők átcsábítása más szolgáltatóktól. Ezekkel az árakkal ez nem nehéz. Tovább bevették a KÜF-öt az értékesítésbe ahol további előnyök érhetők el, nincs hűség, flotta így flottán belül ingyenes a hívás....
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
🤣🤣🤣
-
zoltaneger
tag
Azért a 106.000 ügyfél elég kevés ahhoz képest amilyen olcsónak és jónak mondja magát. Én többre gondoltam.
-
kl122
tag
-
gambeca
tag
Mint a Digi Mobil...
-
gambeca
tag
[link] https://index.hu/gazdasag/2025/12/01/4ig-netcom-telecom-uzlet-vasarlas-tranzakcio-gvh-jovahagyas/
-
Jozsó
tag
De akkor azt jól értem, hogy itt többeknek sikerült meglevő előfizetőként a korlátlan/50 gb-t lealkudni 6600 ft-ra, ahol a jelenlegi akciós ár van, igaz?
-
Jubejo
csendes tag
válasz
orbangeza90
üzenetére
mi az apn amit használ?
-
4Grider
félisten
válasz
orbangeza90
üzenetére
Én nem gondolnám, hogy ezek mögött a Netfone lenne. Vagy miért on?
-
VGNGR
senior tag
Az is csoda, hogy nem emeltek az eddigiekhez hasonlóan sim kártyánként kb 500 forintot. Lehet, hogy lett valami konkurencia és megindult az elvándorlás?
-
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Azért gondolom nem ért meglepetésként, hogy kis mértékű áremeléssel próbálnak újabb hűséget aláíratni, hiszen a beetető áraik nem a meglévő ügyfeleknek szólnak. Mert hogy ez a taktika itt már nem egyszer le lett írva, nem csak általam...
-
boborján2
senior tag

Kutyafáját neki , micsoda ajánlat
Főleg hogy eddig is ennyit fizettem! -
kl122
tag
válasz
csabi98
üzenetére
bocs, de ez most komoly, hogy 7 hetet, azaz közel 2 hónapot vártál egy számhordozásra és még tapsolsz is hozzá???
-
bodeesz
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hát az számmra eddig ismeretlen volt pl a volt vodafe-nál. Egyébként meg azért érdekelne ennek a jogszerűsége. Mert értem hogy lehet számolgatni hívásnaplóból, de ez nonszensz. A lezárt hó hívásrészletezője pedig már késő bánat adott esetben. Illetve megkérdeztem a másik két nagyot is. Ők azt mondják náluk meg van jelenítve. Szóval vagy a netfone-os kamuzott, vagy mindenki más.
-
bodeesz
tag
Sziasztok. Az létezik hogy lebeszélhetőséget tartalmazó csomagokat úgy forgalmaznak hogy nem jelzik mennyi a még felhasználható keret? Az ügyfélszolgálatos azt mondja ez standard a szolgáltatóknál, senki nem jeleníti meg. Ezt valaki tudja validálni hogy tényleg itt tartunk lassan 2026-ben?
-
4Grider
félisten
válasz
csabi98
üzenetére
Azonos infrastruktúrát használóknak adott telefonnal azonos frekvenciát használva azonos lesz a térerő, azt nem lehet előfizetőnként felnyomni.
Ami a térerőt felnyomhatja az az, hogy ha 2600 MHz helyett 2100 MHz-et, az helyett 1800 MHz-et, az helyett 900 MHz-et, az helyett 800 MHz-et, az helyett 700 MHz-et, az helyett 2G-t használ épp a telefon. Minél kisebb ui. az épp használt frekvencia, annál jobban terjed, ergo annál jobb lesz a térerő. Az alapsáv meghatározása a telefon és a bázisállomás egyeztetésének eredménye, folytonosan változik a vételi viszonyoktól függően.
A térerő kijelzését a határértékek átírásával a szolgáltató is feltornászhatja, de ez nem szép dolog, mert ettől a térerő maga nem változik és becsapja az előfizetőit. (Anno a Digi Mobile játszott ezzel.)
Ha androidos telefonod van és felteszel rá egy hálózatmonitorozó szoftvert (pl. netmonstert) látni fogod hogy milyen térerővel és jelminőséggel dolgozik épp az alapsávon a telefon és milyen sávokat fog hozzá esetlegesen. -
csabi98
tag
Sziasztok.
Nos már én is a Netfone tagok közt vagyok így megosztanám az eddigi tapasztalataimat az esetleges később áttérőknek. (Bocsi,ha kicsit hosszúra sikerült,pedig igyekeztem a lényeges dolgokat leírni leginkább!)
Végre átkerültem. 1nap híján 7 hétbe telt az átállás One szolgáltatóról.
Mivel már kb. 5-6 hete ment a folyamat és semmi plusz infó nem volt ami kicsit zavart ezért írtam nekik kiváncsiságképpen egy emailt 11.07.-én és 5-10 percen belül jött is a válasz. Utána nagyon gyorsan felgyorsultak az események mert 30 percen belül még aznap felhívott a Netfone egyik munkatársa telefonban és elmondta,hogy sikeresen zárult a számhordozás ezért Hétfőn fog keresni a Szállítási részleges kollégája.
Hétfőn 10 óra körül csörög a telefon +3670850xxx telefonszám,na mondom magamba biztos a Netfone ügyintéző,mert ők használják a 850-es számot ezt már tudom.
Igen ő volt,elmondta,hogyha jóvágyom a szállítási adatokat akkor még aznap feladják a kártyát nekem. Feladták,másnap 13:30 körül hozta is a Gls.
Borítékban a sim kártya+átállási tájékoztató levél az időablakkal stb... + Az Apn beállítások
Megtörtént az átállás. Eddig minden szuper. A Netfone app is jól működik Netfone Apn-t használva.
Térerő szerintem hiába One hálózatot használ ugyanúgy,de ugyanazon helyeken nézve a házban szerintem picivel jobb jelerősséget produkál.
Mobilnet is stabil,5G is egész jó,egy szóval korrekt eddig!
A vicc az egészben: közben párom is jelezte,hogy neki is jó lenne ez a csomag. Ő is One-os és ugyanabban a csomagban volt mint én.
Online megkötötte a szerződést akárcsak én. Mondtam is neki,hogy December végétől hamarabb szerintem ne nagyon számítson semmire az eddigi tapasztalatok alapján.
11.02-án kötötte online a szerződést és hívta az ügyintező akinél kötöttük de kb. 5-7nappal később (ügyintéző akinél a szerződést kötöttük ugyanaz volt mint nálam is,csak engem már másnap hívott is az ügyféltájékoztatás miatt)
Lényeg a lényeg,hogy mondta neki,ha átküldi emailben a személyi+lakcím másolatát akkor tud gyorsítani a folyamaton ami meg is történt így neki már Hétfőn hozzák a kártyát,Szerda este lesz az átállás úgyhogy érdekes ez,mert kb. Így össz-vissz. fele annyi időt fog igénybe venni nála a folyamat az enyémhez képest.
Remélem ő is elégedett lesz vele,hozzám hasonlóan!
Én eddig azt mondom a saját tapasztalatomból,hogy megérte kivárni! -
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Illetve a roaming sem fog menni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
orbangeza90
üzenetére
Ha Vodafone apnt allitasz akkor a netfone app nem számolja az adatforgalmat
-
orbangeza90
csendes tag
Egész családom jött velem netfone flottás csomagba egyelőre nagyon elégedett vagyok. Apn próbálgatom one vagy netfone,hogy használja ?
-
4Grider
félisten
válasz
Lordi88
üzenetére
Nálunk flottában az volt a szabály, hogy csak minden harmadik új előfizető jöhet házon belüli hálózat felől. Nyilván nem tudhatjuk, hogy mi volt a One felé a megállapodás, de simán el tudom képzelni, hogy itt is így van. Ha pedig itt is így van, akkor érthető, hogy miért lassú a One-os bármilyen előfizetések átkerülése.
-
Lordi88
csendes tag
Elnézést, ez a lassú ügyintézés akkor is igaz a One-ról áthordozással ha most átraktak feltöltőkártyásra?
(Végül a család többi tagja maradt náluk, az én számomat meg különszedte a csomagból) -
Mesitaki
újonc
-
ioles
tag
sziasztok,
Egy ideje nem merült fel a kérdés, ezért megkérdezem hátha változott valami a Roaming jegyek kapcsán, esetleg bennfentes hátha tud valamit. Ugye a ONE-nak vannak különböző Roaming adat világjegyei, Balkán, Egyiptom, USA, egyéb nem EU.
Ezek még nem lettek bevezetve sajnos a NetFone-nál pedig ígérték, hogy érkezik.
Ezek bevezetésének várható idejéről esetleg valakinek nincs háttérinfója, talán ez az egyik még létező nagy hiányosságuk, hogy ilyen adat-jegyek legyenek, nem EU roamingolásra. pl: városlátogatások, nyaralás, üzleti utakra.
Erről tud valaki esetleg háttérinfót, mikor várhatóak ezek?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....Ki tudja még mi lesz itt..Nem véletlenül vette meg..
Ügyesek tényleg.