Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabi98

tag

Sziasztok.
    Nos már én is a Netfone tagok közt vagyok így megosztanám az eddigi tapasztalataimat az esetleges később áttérőknek. (Bocsi,ha kicsit hosszúra sikerült,pedig igyekeztem a lényeges dolgokat leírni leginkább!)
    Végre átkerültem. 1nap híján 7 hétbe telt az átállás One szolgáltatóról.
    Mivel már kb. 5-6 hete ment a folyamat és semmi plusz infó nem volt ami kicsit zavart ezért írtam nekik kiváncsiságképpen egy emailt 11.07.-én és 5-10 percen belül jött is a válasz. Utána nagyon gyorsan felgyorsultak az események mert 30 percen belül még aznap felhívott a Netfone egyik munkatársa telefonban és elmondta,hogy sikeresen zárult a számhordozás ezért Hétfőn fog keresni a Szállítási részleges kollégája.
    Hétfőn 10 óra körül csörög a telefon +3670850xxx telefonszám,na mondom magamba biztos a Netfone ügyintéző,mert ők használják a 850-es számot ezt már tudom.
    Igen ő volt,elmondta,hogyha jóvágyom a szállítási adatokat akkor még aznap feladják a kártyát nekem. Feladták,másnap 13:30 körül hozta is a Gls.
    Borítékban a sim kártya+átállási tájékoztató levél az időablakkal stb... + Az Apn beállítások
    Megtörtént az átállás. Eddig minden szuper. A Netfone app is jól működik Netfone Apn-t használva.
    Térerő szerintem hiába One hálózatot használ ugyanúgy,de ugyanazon helyeken nézve a házban szerintem picivel jobb jelerősséget produkál.
    Mobilnet is stabil,5G is egész jó,egy szóval korrekt eddig!
    A vicc az egészben: közben párom is jelezte,hogy neki is jó lenne ez a csomag. Ő is One-os és ugyanabban a csomagban volt mint én.
    Online megkötötte a szerződést akárcsak én. Mondtam is neki,hogy December végétől hamarabb szerintem ne nagyon számítson semmire az eddigi tapasztalatok alapján.
    11.02-án kötötte online a szerződést és hívta az ügyintező akinél kötöttük de kb. 5-7nappal később (ügyintéző akinél a szerződést kötöttük ugyanaz volt mint nálam is,csak engem már másnap hívott is az ügyféltájékoztatás miatt)
    Lényeg a lényeg,hogy mondta neki,ha átküldi emailben a személyi+lakcím másolatát akkor tud gyorsítani a folyamaton ami meg is történt így neki már Hétfőn hozzák a kártyát,Szerda este lesz az átállás úgyhogy érdekes ez,mert kb. Így össz-vissz. fele annyi időt fog igénybe venni nála a folyamat az enyémhez képest.
    Remélem ő is elégedett lesz vele,hozzám hasonlóan! :)
    Én eddig azt mondom a saját tapasztalatomból,hogy megérte kivárni!

Új hozzászólás Aktív témák