Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Nos már én is a Netfone tagok közt vagyok így megosztanám az eddigi tapasztalataimat az esetleges később áttérőknek. (Bocsi,ha kicsit hosszúra sikerült,pedig igyekeztem a lényeges dolgokat leírni leginkább!)
Végre átkerültem. 1nap híján 7 hétbe telt az átállás One szolgáltatóról.
Mivel már kb. 5-6 hete ment a folyamat és semmi plusz infó nem volt ami kicsit zavart ezért írtam nekik kiváncsiságképpen egy emailt 11.07.-én és 5-10 percen belül jött is a válasz. Utána nagyon gyorsan felgyorsultak az események mert 30 percen belül még aznap felhívott a Netfone egyik munkatársa telefonban és elmondta,hogy sikeresen zárult a számhordozás ezért Hétfőn fog keresni a Szállítási részleges kollégája.
Hétfőn 10 óra körül csörög a telefon +3670850xxx telefonszám,na mondom magamba biztos a Netfone ügyintéző,mert ők használják a 850-es számot ezt már tudom.
Igen ő volt,elmondta,hogyha jóvágyom a szállítási adatokat akkor még aznap feladják a kártyát nekem. Feladták,másnap 13:30 körül hozta is a Gls.
Borítékban a sim kártya+átállási tájékoztató levél az időablakkal stb... + Az Apn beállítások
Megtörtént az átállás. Eddig minden szuper. A Netfone app is jól működik Netfone Apn-t használva.
Térerő szerintem hiába One hálózatot használ ugyanúgy,de ugyanazon helyeken nézve a házban szerintem picivel jobb jelerősséget produkál.
Mobilnet is stabil,5G is egész jó,egy szóval korrekt eddig!
A vicc az egészben: közben párom is jelezte,hogy neki is jó lenne ez a csomag. Ő is One-os és ugyanabban a csomagban volt mint én.
Online megkötötte a szerződést akárcsak én. Mondtam is neki,hogy December végétől hamarabb szerintem ne nagyon számítson semmire az eddigi tapasztalatok alapján.
11.02-án kötötte online a szerződést és hívta az ügyintező akinél kötöttük de kb. 5-7nappal később (ügyintéző akinél a szerződést kötöttük ugyanaz volt mint nálam is,csak engem már másnap hívott is az ügyféltájékoztatás miatt)
Lényeg a lényeg,hogy mondta neki,ha átküldi emailben a személyi+lakcím másolatát akkor tud gyorsítani a folyamaton ami meg is történt így neki már Hétfőn hozzák a kártyát,Szerda este lesz az átállás úgyhogy érdekes ez,mert kb. Így össz-vissz. fele annyi időt fog igénybe venni nála a folyamat az enyémhez képest.
Remélem ő is elégedett lesz vele,hozzám hasonlóan!
Én eddig azt mondom a saját tapasztalatomból,hogy megérte kivárni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest