- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Virtuális szolgáltatóknál nem jellemzőek az egyedi roaming csomagok, mert nincs annyi ügyfél, akik között ezek a nagyobb költséget jelentő csomagok jóárasíthatóak. One-nál pont idéntől lett jóval olcsóbb a második díjzónában a roaming (2200 Ft-ról 32 Ft-ra csökkent 1 MB mobilnet ára) de még a saját feltöltőkártyásaiknak sem biztosítanak mobilnetet és világ napijegyet ezekbe az országokba. Ezek után nem várnám, hogy az egyik virtuális szolgáltatójuknál lesz...
-
MadMancs
veterán
Minden mobil csomag 5G képes.
Adatsim csak 1,4,20 és 50Gb érhető el.
Korlátlan csomag kihasználatlanság miatt szűnt meg. Igen sokba került Netfone nak (meg persze ügyfélnek is felesleges kiadás), ellenben lezárásakor az összes korlátlan ügyfél mindössze 0,9%-a ment időnként 100Gb fölé, döntő többségben 20-50Gb között mozgott. Ezért is van a mostani struktúra. Az ügyféligények 99,1%-át lefedi.
-
4Grider
félisten
Azért nem valószínű, mert a netfone virtuális szolgáltató, ebbe az elszámolási rendszerbe pedig általában nem férnek bele a korlátlan netcsomagok. Bár ha a korlátlan beszéd megoldható, nyilván a korlátlan netet is be lehetne árazni, kérdés, ebben mennyire partner a voda...
-
-
MadMancs
veterán
Yettel simen direkt ki van kapcsolva VoWifi, mert samsunggal bugos. Hidd el hogy APN től teljesen független a működése, és működik is Hogy kell. Xiaomi amúgy is buherálós, mint VoWifi mint VoLTE működését illetően. Hol egyik szolgáltatóval megy, hol másikkal, hol mindkettővel élből, hol egyikkel se.
De ha jobban megnézed SIM1 VoWifi ikon van kint, ami nálam Netfone, Sim2 (eSIM) a Yettel.
De tessék, repülő módban, itt APN beállításokat nem tudom megmutatni, mert inaktív a menüpont, meg repülő módban egyébként is irreleváns.
-
samu2062
senior tag
Úgy, ahogy Zssom javasolta. Bekapcsoltam a repülőmódot, ugye ilyenkor a mobilnet és a wi-fi is egyből inaktív lesz, majd bekapcsoltam a wi-fit. Megjelent a wi-fi jel mellett fent, a VoWifi felirat és így egy hívást kezdeményeztem. Látod a hívott fél mellett a wi-fi jelet. Más hívásoknál nincs ott.
. -
martonl
senior tag
Nincs Netfone hálózat. A vowifi paraméterek a vodás hálózat szerint müködnek, azaz tudtommal csak Iphone (IOS 17+) és Samsung (Android 14+) készülékeken. Egyébként úgy tudom, a volte szolgáltatással automatikusan aktív a vowifi is, tehát kb. alapból mennie kéne.
Bővebben pedig nézz be a volte-vowifi saját topikjába, hátha van a készülékeddel kapcsolatban okosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest