- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Igen valóban lassú a felfutás.
Igazából a reklám mi vagyunk, mi feladatunk ügyfelek felkutatása, ajánlás, reklám, első sorban személyesen.Mi lenne ha Voda jelentősen árát emelne kimagaslóbb ügyfélszám elérése esetén?
Első körben ez közeljövőben nem történhet meg. Mármint az emelés.Másrészt hosszabb távon vannak tervek, tervezetek. De erről nem mondhatok még semmit.
Én teljesen megértem ha valaki szkeptikus.
Évekig csak szemeztem Netfone-al, túl olcsó volt. Aztán csak rászántam magam. Majd csak azután lettem partner miután megtapasztaltam hogy a story valós.Vezetőségben olyan emberek vannak akiknek huszonharminc év tapasztalatuk van a távközlésben. És belénk is azt sújkolják hogy első az ügyfél. Ha az ügyfél elégedett, mi is azok lehetünk, ha az ügyfél nem az, mi se leszünk.
Igen, ár, a piros (akciós csomagok) kb nullás csomagok, egy fillér haszon nincs rajtuk. De aki használja, örül, ajánl, bővülünk. -
AtHoS
nagyúr
Nekem bazi sok jó ismerősöm van, akiknek általában vannak keresztneveik, de sokukkal nem vagyok napi szintű kapcsolatban, viszont vagyunk olyan jó viszonyban, hogy megköszöntsem őket névnapjuk alkalmából. Mivel nagyon sok közülük 70...80+ korú, akik aztsetudjákmijazamessengerviber - nyomógombos készülékén amúgy sem tudná kezelni -, így adja magát, hogy nagyobb részüket smsben köszöntsem, a közelebbi ismerősöket pedig telefonhívással.
Így aztán vannak időszakok, amikor 30-40 sms is elpattan nálam egy számlázási ciklusban
de van olyan is, amikor talán egy sem
-
MadMancs
veterán
Vannak azért előnyei.
Nálam pl egy leendő ügyféltől (beérkezett szerződés igény) az összes információ hogy mi a neve, mi a telefonszáma, és milyen csomagot szeretne. Na ilyenkor ha nem veszi fel a telefont (pl dolgozik) akkor küldök egy SMS-t hogy ki vagyok, miért keresem, és mikor fogom legközelebb keresni.
100-200sms simán elmegy egy hónapban.
-
4Grider
félisten
Marha egyszerű még mindig: Ha telefonálás közben marad a 4G a kijelzőn, akkor csak VoLTE-n tudsz telefonálni. Ha viszont levált, akkor nem aktív.
Poco nálunk nincs a flottában, de egy standard androidos telefonban szokott lenni beállítások\telefon (névjegye)\állapot(információ)\SIM kártya állapota menüpont.
Ha az IMS szóra rákeresel a beállítások fejlécében, semmi találatod nincsen? -
MadMancs
veterán
Számhordozás esetén átadó szolgáltatón múlik minden. Netfone 1-3 napon belül letudja a dolgot, Yettel amúgy úgy tapasztalatom alapján leghamarabb engedi el a számot, utána Telekom/digi fej fej mellett. Vodafone esetén katasztrófa az egész. Pont mint maga az ügyviteli rendszerük.
-
MadMancs
veterán
Hogy őszinte legyek, reméljük jó döntést hoztál. Az ár, az egyik fontos tényező. De a stabilitás is fontos. Az én mozgáskörzetemben yettelt alázza Voda háló, viszont biztos hogy van olyan országrész ahol fordítva van. Szóval célszerű felmérni váltás előtt hogy ott ahol élsz, dolgozol melyik mennyire okés.van olyan szitu mikor egy működő drágább csomag jobb mint egy alig működő szolgáltatás.
Volt már olyan leendő ügyfelem, akit lebeszéltem Netfone ról mert tudom jól (tapasztalat) hogy ott ahol lakik, se Telekom se voda nem jeleskedik túlságosan. Helyette ajánlottam digit, mert bár 5-6mbps-t tud, azt legalább stabilan.
Ugyanez a helyzet Netfone-n belül, ha biztos vagyok benne hogy adott helyen Voda nem lesz annyira nyerő, akkor felajánlom Telekom csomagokat. Bár valamennyivel drágább, és kevesebb kombináció van, de ügyfél eldöntheti mit szeretne. Stabil szolgáltatást vagy olcsó szolgáltatás.
Szóval bármennyire is támadnak itt már többen, az ügyfélelégedettség az első számomra, nem az üzlet.
Innen is van több ügyfelem, és úgy érzem nem mondhatják hogy nem vagyok korrekt. Sőt pontosabban ha nem lennék az, már találkoztatok volna a panasszal.
-
MadMancs
veterán
Ha Android telód van akkor maradhat Netfone sim, ha iPhone akkor lehet probléma lesz, iPhone megjegyzi technikai számot sim azonosítóhoz társítva, és nem fog normálisan működni a SIM hordozás után.
Ezért is kell mindig minden ügyfélnek elmondani hogy amíg a hordozás nem zajlott le, ne tegye be Netfone simet telóba.Hordozási idő innentől hogy nálad a SIM átadó szolgáltatón múlik. Yettel adja át leggyorsabban, Voda leglassabban, Telekom, digi valahol a kettő közt. . De 3-4 munkanap alatt általában lezajlik.
4Grider , 1-2 hét akkor van max ha nulláról indul, de tudunk kérni nullás simet, amit szerződés kötés során esetén oda lehet adni ügyfélnek. Ilyenkor sokkal gyorsabb minden, lényegében csak a hordozást kell megvárni ami Netfone tól független folyamat, új szám esetén kb azonnali, aznap vagy legkésőbb másnap él a szolgáltatás.
Természetesen ez a verzió csak személyes szerződéskötés esetén él. Mondhatni ugyanaz mintha ügyfél bemenne pl egy Telekom üzletbe. Csak itt ügyfél nem megy sehova, hanem üzletkötő megy házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest