- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Sziasztok, hiába van megadva az energiabeállítások között Windows11-ben, hogy 2 óra tétlenség után kapcsoljon ki, soha nem kapcsol ki. Ma is ment egész éjjel pedig már vagy éjfélkor bealudtam. Mi lehet ennek az oka? Mi tarthatja ébren a gépet?
-
ACE-
addikt
válasz
d@minator #49085 üzenetére
Köszi, január óta non-stop megy... az azért nem olyan sok idő... de majd ránézek mennyire egyszerű szétkapni... Tudnátok ajánlani valami nagyon jó hővezető pasztát hogy ne kelljen ezt félévente megcsinálnom? Vagy jobb ha inkább nonstop megy minimálisan a venti, és nem kapcsol le?
-
ACE-
addikt
Sziasztok, van egy Intel NUC 11 Pro Kit Tall (NUC11TNHi3) mini PC-m, benne egy Crucial SO-DIMM 8GB DDR4 3200MHz CL22 RAM-al, meg egy SSD-vel.
Az a bajom hogy sokáig úgy működött, hogy a BIOS-ban Quiet-re volt állítva, és alapjáraton szinte mindig ki volt kapcsolva a ventillátora. Mostanában azt csinálja, hogy még a BIOS-ba belépve is 3000-en pörög a venti, és a proci meg 80 fokos. Használat közben is alapban pörög a venti és sokszor felpörög 3000-3500-ra a venti pedig semmi komoly procihasználat nincs a háttérben. Mi lehet ez? Elmozdulhatott a hűtő a prociról? Vagy lehet más is? Valaki említette hogy ódzkodjak az Intel-es miniPC-ktől... de mégis erre esett a választásom. Valakinek valami tippje van mi lehet az oka? -
ACE-
addikt
Sziasztok!
A gépem a leírásomban. Szinte zsírúj.
Kezdettől fogva az a bajom vele, hogy ha az alaplapi hangkártyába tuszkolom egy régi Creative hangszórórendszer 3 db. kábelét, a hangszórókból alapzaj szűrődik ki alapban is. Ennyire szarok lehetnek az alaplapi kártyák? Kéne vennem egy hangkártyát és az megoldaná? Vagy nem kellene csinálnia, valami kábelekkel lehet gond? -
ACE-
addikt
Ha a 16G RAM-ból csak 15.750 látszik, gondolom az alaplapi VGA szedi le, de hogy lehet azt kikapcsolni? Az Integrated dolgoknál nincs, és máshol sem találtam... A profilomban van a gépem...
-
ACE-
addikt
Nem tudom jó topic-ba írok-e. Annyi a gondom a profilomban lévő géppel hogy a szokásos 16GB RAM helyett csak 15.7GB-ot ír, ez mitől lehet? Keresgéltem a bios-ban de nem taáltam semmilyen lefoglaló eszközt, de lehet valamit elnéztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest