-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
LemonHorse #46453 üzenetére
GTX950. De egyébként csak a hivatalos oldalon kerestem
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
LemonHorse #46430 üzenetére
Nem hiszem, hogy a legújabb lenne fenn, nem is hiszek ebben az ezeréves hardverhez legfrisseb driver dukál történetben. Win 8.1 64 bit van fenn.
Szerintem ez inkább hardveres probléma lesz.@ tserrof77
A helyzet érdekes, mert minden nap csupán 1x indítom be a gépet, így erre nehezen tudok válaszolni. viszont nem sokára ezt letesztelem.
De mi az a power good dolog? Nem hallottam még ilyenről.
Az elem elméletileg 1 éves, és új volt, mikor vettem a gépet, amúgy patika gépről van szó, nagyon figyelmes, körültekintő embertől szereztem.
Az is lehet, sok a tápnak az ellátandó hardver? -
perge666
veterán
válasz
LemonHorse #46138 üzenetére
Köszi a fáradozást,rendes tőled.
A gépet adattároló nélkül vettem,saját SSD-t tettem bele amit már 2 éve használtam a régi gépemben hibamentesen.
Közben kibukott a hiba,amibe dugom az ethernet kábelt az viccelt meg,USB-s cuccra kell váltsak. -
perge666
veterán
válasz
LemonHorse #46130 üzenetére
Megnéztem és kikapcsolásra van állítva,viszont van annyi fejlemény hogy több idő után kikapcsol a gép. Van hogy 3-4-5-6 perc után / mindig más időben / de kikapcsol.
Próbálgattam már mindent állítani de nem akarja az igazságot. -
perge666
veterán
válasz
LemonHorse #46130 üzenetére
Rálesek köszi.
De szerintem ez nem lehet mert hibernáláskor és alvó módba rakva sem kellene mennie a ventinek.
Meg akkor egy gombnyomásra bekapcsolna,nálam meg hosszan kell nyomni a gombot hogy kikapcsoljon és utána lehet csak bekapcsolni. -
Essejó
veterán
válasz
LemonHorse #44889 üzenetére
Ha az alaplap, és a hűtő közt volt valami fémes kapcsolat, az okozhatott zárlatot. 😭
-
LemonHorse
tag
válasz
LemonHorse #44867 üzenetére
Szétszedtem, átnéztem az összes komponenst. Látszólag semminek nincs baja. Újra összeraktam figyelve mindenre, csatlakozásokat előre bedugtam. Nincs siker ... hazavágtam az alaplapot?
-
Essejó
veterán
válasz
LemonHorse #44876 üzenetére
Hogy a viharba ne, simán hazavághatott valamit némi zárlat miatt.
-
LemonHorse
tag
válasz
Azt vettem észre, hogy az új cpu hűtőt egy kicsit bénán raktam fel és a jobb felső emelője érintkezik az alaplappal. Ez lehet esetleg a probléma forrása?
-
ColdMan
tag
válasz
Házból kiszedni, asztalon összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Mac mini (2023 with M2)
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest