- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
makoss #49676 üzenetére
2-szer nyálaztam át a lapod manuálját, és nem írnak benne semmit a QLED Core-ról (csak azt hogy van ilyen funkciója a lapnak), viszont egy videóban megtaláltam a működését.
A hagyományos QLED egy 4 LED-ből álló LED sor a lapon, a lapodon lévő QLED Core megoldás viszont úgy működik, hogy a 4 diagnosztikai LED meg van sporolva és nincs a lapra rátéve, helyette a ház power LED-jét (sok háznál a power gombba van beépítve a power LED) a fényét villogtatja eme módon.Speaker: nem hangfalra gondoltam, amit az audio kimenetre csatolsz, hanem diagnosztikai hanggszóróra (csipogó).
Régebbi:
Manapság ilyen:
Az alaplapi csatlakozója többnyire a power/reset/power LED/HDD LED csatisora mellett/közelében van. -
Submarine
senior tag
válasz
makoss #48273 üzenetére
Ezt találtam én is.
Próbáld meg átdugni a 2 DVD-be a NUC-ot. Jobbat nemigen tudsz, mint próbálgatni.
Az nem volt világos, hogy ebben is átcserélted-é.
Valami történik, de a monitor jel az mindkét gépből hasonló karakterisztikájú kell legyen, mivel szabvány.
Viszont "Nagygépnél mindegy, csak akkor annyi, hogy a TV-ről megy a hang..." az már más beállítást igényel a számítógépen. Lehet abban lesz a trükk. -
Submarine
senior tag
válasz
makoss #48268 üzenetére
Üdv!
Most akkor mindkét gép ugyanarról TV-ről megy, és a Denonon kapcsolgatod a látni kívánt forrást? Nem biztos hogy értem.
Kismillió dugó van rajta, HDMI is van 5db be, +1 kimenet. Ezeket is végig próbálgattad?
Hanggal nincs gond? Ahhoz viszont úgy is be kell kapcsolva legyen az erősítő, ha hallani is akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest