- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
makoss #49676 üzenetére
2-szer nyálaztam át a lapod manuálját, és nem írnak benne semmit a QLED Core-ról (csak azt hogy van ilyen funkciója a lapnak), viszont egy videóban megtaláltam a működését.
A hagyományos QLED egy 4 LED-ből álló LED sor a lapon, a lapodon lévő QLED Core megoldás viszont úgy működik, hogy a 4 diagnosztikai LED meg van sporolva és nincs a lapra rátéve, helyette a ház power LED-jét (sok háznál a power gombba van beépítve a power LED) a fényét villogtatja eme módon.Speaker: nem hangfalra gondoltam, amit az audio kimenetre csatolsz, hanem diagnosztikai hanggszóróra (csipogó).
Régebbi:
Manapság ilyen:
Az alaplapi csatlakozója többnyire a power/reset/power LED/HDD LED csatisora mellett/közelében van. -
-
Submarine
senior tag
válasz
makoss #48273 üzenetére
Ezt találtam én is.
Próbáld meg átdugni a 2 DVD-be a NUC-ot. Jobbat nemigen tudsz, mint próbálgatni.
Az nem volt világos, hogy ebben is átcserélted-é.
Valami történik, de a monitor jel az mindkét gépből hasonló karakterisztikájú kell legyen, mivel szabvány.
Viszont "Nagygépnél mindegy, csak akkor annyi, hogy a TV-ről megy a hang..." az már más beállítást igényel a számítógépen. Lehet abban lesz a trükk. -
Submarine
senior tag
válasz
makoss #48268 üzenetére
Üdv!
Most akkor mindkét gép ugyanarról TV-ről megy, és a Denonon kapcsolgatod a látni kívánt forrást? Nem biztos hogy értem.
Kismillió dugó van rajta, HDMI is van 5db be, +1 kimenet. Ezeket is végig próbálgattad?
Hanggal nincs gond? Ahhoz viszont úgy is be kell kapcsolva legyen az erősítő, ha hallani is akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged