-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skater86
tag
válasz
Operátor91 #21242 üzenetére
Remélem is hogy bírja addig
Mindegy, meglátjuk. Köszi a segítséget!
-
quailstorm
félisten
válasz
Operátor91 #21242 üzenetére
És akkor én hova menjek a 20 éves AT tápommal?
Semmi baja. Van még 10+ éves kínai amit kikapartam a balástyai homokból, az is megy. Egyedül a 10+ éves Codegen deglett meg, terhelve csak ciceg.
De igen, a mai terhelés mellett egy táphoz hasonlító Mercury feliratú tárgy tényleg nem bírja sokáig (nagyon extrém feszeltérések vannak már). Majd kíváncsi vagyok meddig megy el a HKC-m. Eddig 3 éves.(#21247) Frod: ha bírja a RAM azzal megoldva.
HDD-t rakd IDE emulálós módba, ha akkor se akkor ott valami komoly gond van. -
skater86
tag
válasz
Operátor91 #21189 üzenetére
Na megszívattam magam...mégis a táp a rossz
csak azt nem értem, hogy ezzel kezdtem az elején, hogy átraktam egy másikat és azzal sem ment...már nem értem igazából, lehet valamit elnéztem akkor. De most egy másik táppal megy a gép faszán (eddig). Ami meg benne volt régi, azt áttettem egy másik gépbe és ott sem működött...mondom biztos ami biztos...mindegy kicsit érthetetlen.
-
skater86
tag
válasz
Operátor91 #21174 üzenetére
Oké kipróbálom. De ahogy írtam, próbáltam másik táppal, ami tuti jó, mert most is megy vele egy másik gép
de nem volt jó. Proci nélkül nem néztem még meg. Holnap kipróbálom. Köszi a segítségeket!
-
skater86
tag
válasz
Operátor91 #21155 üzenetére
Köszi a választ! Amint visszajön a lap letesztelem megint. Viszont csak a proci maradt ami hibás lehet ezek után.
-
phoenix64
őstag
válasz
Operátor91 #21145 üzenetére
Megnéztem sztem nem lazult ki semmi. :/
-
skater86
tag
válasz
Operátor91 #21143 üzenetére
Szia!
Nem. Más gond. Bekapcsolás után, felvillan az indítást jelző led, meg felpörögnek a ventilátorok egy fél másodpercre és kikapcsol a gép...a hibalehetőséget leredukálva, csak a proci lap meg a tép volt bekötve egymáshoz. Ekkor is ugyanez volta gond...innen sejthető volt, hogy a lap rossz. de ezek szerint nem...a táp jó, tesztelve...csak a proci nem volt tesztelve másik gépben, de írtam is, hogy ilyen hibaképpel nem találkoztam proci meghibásodás miatt. -
0021666
tag
válasz
Operátor91 #20727 üzenetére
Nem tudok biosba allitani semmit, odaig se jutok el. szerviz pesten van, 200km-re tolem. ipontol rendeltem, csak garifutarral nem tudom melyik komponenst kuldjem el.
-
Ruszki
senior tag
válasz
Operátor91 #20588 üzenetére
Üdv!
Az sajnos VGA memória hiba lesz!
Itt az aprón azt hiszem van aki ilyet javít próbálj vele beszélni és mérlegelni,hogy meg e éri javítani!?Üdv,Ruszki!!
-
Ruszki
senior tag
válasz
Operátor91 #20585 üzenetére
Üdv!
Ramokat vedd ki aztán tedd vissza.Futtass le egy memtestet egy Linux Live CD-vel.Ha minden ok akkor megyünk tovább.Ha van lehetőség próbáld meg egy másik táppal ha úgy is ez van akkor tovább keressük a hibát.Esetleg ha van egy másik VGA akkor azzal!Has megoldódik akkor VGA ha nem akkor alaplap gyanús a dolog!
Üdv,Ruszki!
-
Operátor91
csendes tag
válasz
Operátor91 #20577 üzenetére
Hát találtam de Bonyolult én azt javaslom h vidd el 1 szervízbe pl (darkcomp) vagy nézz utánna ennek a terméknek hol van a szervíze és vidd be nyugodtan meg fogják csinálni 2000- max 5000- amit elkérhetnek érte
10 perc alatt megcsinálják jobban jársz szerintem mintha vennél 1 ujjat próbáld meg sok sikert -
Termi16
őstag
válasz
Operátor91 #20575 üzenetére
Köszi!
Az elem nélküli indítás sem segített sajnos.
Elolvastam a topikot, de az a baj, hogy ők más error kódot kapnak, ráadásul ha jól értem náluk van kép is, csak bootolni nem tudnak a windowsba. Mivel nálam nincs kép, ezért nem tudom beálltani, hogy a pendriveról bootoljon a cucc, úgyhogy úgy néz ki itt a vége.
-
Otrodon
csendes tag
válasz
Operátor91 #20563 üzenetére
Megcsináltam a visszaállítást, de még mindig rossz.
Megpróbálom azt, amit te mondtál. -
Otrodon
csendes tag
válasz
Operátor91 #20561 üzenetére
Köszi a segítséget, de már este van és nem fog az agyam.
Esetleg le tudnád írni, hogy a rendszervisszaállítást hol találnám meg vagy azt a programot aimt írtál.
Előre is köszi. -
kirusz1
őstag
válasz
Operátor91 #20557 üzenetére
Látja mindet.a proci n em okozhat ilyen galibákat?tudom igy nehéz a neten keresztül kiszürni a hibát.de ezzel a géppel rég szivok csak a proci nem volt kicserélve a konfigba.
-
kirusz1
őstag
válasz
Operátor91 #20553 üzenetére
pc,2x1gb és probáltam 3 winyoval is idések egyikkel már ment ez a pc.csak olyat csinált hogy hol ment hol csak a ventik pörögtek itt irtam is már de nem lett meg a hiba oka és komplett belső csere volt a régit probálnám összerakni .esetleg proci giba okzhat ilyet?
-
törölt tag
válasz
Operátor91 #20530 üzenetére
Hát ez az. Ha végig olvasod látod, hogy igazad van!
-
törölt tag
válasz
Operátor91 #20523 üzenetére
Minden frankón megy. Beraktam egy ati kártyát is 9200se és azzal is megy. A másik két ati-t hiába rakom be.Elindul de nincs kép. Bajos egy lap ez. Jó proci van benne, 2Gb rammal, 320Gb sata2 vinyó. Gondoltam unokaöcsémnek egy kicsit felturbózom a szekerét. Erre tessék.
-
törölt tag
válasz
Operátor91 #20519 üzenetére
Nem fogja látni. Ha nem kezeli a lap, akkor el sem indítja. Ergo nem is fogja látni semmi. Azért köszi a tippet.
-
válasz
Operátor91 #20515 üzenetére
Nem lehet hogy csak néhány usb port tudja a lapodon az 1.0-t?
(mondjuk emlékeim szerint inkább fordítva volt megkülömböztetés ha volt)
Próbáld végig az összesben, illetve pendrájvval is, hogy megy-e az adott usb port. -
Operátor91
csendes tag
válasz
Operátor91 #20514 üzenetére
Na szóval kikapcsoltam az usb 2.0 supportot de akkor meg az egész kikapcsolt teljesen nem volt vele kapcsolat pedig alapon az 1.1-1.0-án még kommunikálnia kéne de nem ez történt :/ más nem jöhet szóba ?
-
válasz
Operátor91 #20512 üzenetére
USB 3G neted van?
Próbáld meg, hogy a biosban az usb-t átállítod 1.1-re vagy 1.0-ra ha lehet, 2.0 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest