- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kirusz1 #42353 üzenetére
Ha leirod a hibaüzenetet, a gép részeit, mi használt, mi új, a hiba konkrétumát (mikor fagy ki, mindig ugyanott, ugyanannyi idő után, vagy random dobálja), akkor megpróbálhazunk segiteni. Látatlanban memória az ok. Vagy alaplaphiba. Vagy SSD-HDD. Vagy tápegység. Vagy VGA. Ritka esetben USB eszközök.
-
MrDerekas
addikt
válasz
kirusz1 #42264 üzenetére
Antisztatikus kesztyű, vagy közvetlen szerelés előtt megmarkolászni egy csupasz víz/gáz/fűtés csövet és kerülni a műszálas ruházatot a szerelés idejére. Sűrített levegő, ami jóféle, az mehet. De lehet puhaszőrű ecsettel és fújkálva. Notikhoz a bicikli pumpa a legideálisabb
Lényegében semmi extra, csak körültekintően
(Én is otthon buherálok mindig
)
-
MrDerekas
addikt
válasz
kirusz1 #42210 üzenetére
Az alaplemez, vagy a ház nem ér hozzá az alaplap aljához, éleihez? Hátsó I/O panel takarólemez kis fülei/pöckei nem lógnak bele valamelyik port nyílásába? Táp csatlakozó vezetékein ép a szigetelés? Házba beszerelve is minden tápcsati a helyén a lapon? Az asztalon összerakva is ugyanazzal a hardver összeállítással próbáltad, mint amivel a házban a helyén már nem indul?
-
-
Ruszki
senior tag
válasz
kirusz1 #21178 üzenetére
Üdv!
Van rá esély igen de általában sőt kell,hogy legyen benne valami termál védelem a CPU-ban és a lapon is!
Szóval ott valami hardveres gond lesz!Akkor ha jól értelmezem nem is mozdul a CPU ventilátor semmilyen formában?Próbáld meg kézzel megmozdítani lehet,hogy "beállt". Lehet tudni milyen lapról van szó!?Üdv,Ruszki!
-
laca000
őstag
válasz
kirusz1 #20645 üzenetére
Nem tudom, nem voltam érthető?
Rákötöttem egy új, Corsair 860w-os, nem kétforintos tápra a hardwereket.
Azóta nem megy a winchester és az író.Az ÚJ winchester és az ÚJ író, az új-és régi táppal is jó!
Itt NEM a táp most a kérdés.
A táp bemérve, jó.Hanem:
Milyen módon lehetséges lementeni az adataim a régi winchesteremről???
-
-
Operátor91
csendes tag
válasz
kirusz1 #20558 üzenetére
Hát az ezzel a gond h előbb vagy utóbb ezek felmondják a szolgálatot Am igen okozhat a proci is , nekem asus gépem van egy ideig ment aztán sorra osztotta a kékhalált majd valahányszor telepítettem akár xp-Win7 -et az xp-nél amikor betölti bejön a kékhalcsi win 7 nél meg lefagy a betöltő kép
nálam asszem a vidi kari okozta de még nemsikerült tesztelnem hát passz szerintem ha fúllra mindent cseréltél a procit is cseréld
sok sikert
-
Operátor91
csendes tag
válasz
kirusz1 #20554 üzenetére
Akár de én a biost előtte le defaultoznám (AlAP) h kizárjam az alaplap hibájának valamint a bios beállítások lehetőségét és nézd meg a meghajtókat h miket lát a bios-ban de am itt írnak pár dolgot a telepítési hibával kapcs. ban : http://pcforum.hu/tudastar/100415/Windows+7+telepites+USB-rol.html
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged