- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
flash- #22294 üzenetére
Ha nincs speaker a gépben, nem fog csipogni, és hang alapján nem leszünk okosabbak. Ha tényleg mindent jól raktál össze, akkor lehet az alaplap sérülhetett. Elképzelhető, hogy a CPU alatt lévő egyik tüske letört, elhajlott, stb. rohadt érzékeny, már láttam ilyen alaplapot. Ha tennél rá egy csipogót (feltéve ha tényleg nincs benne), az sokat segítene. Talán sok volt neki a paszta?
-
ebegab92
senior tag
válasz
flash- #14459 üzenetére
Kár lenne a cuccért,ha kipukkanna.CPU szerintem semmiképpen.Nézd meg a lapot,hogy van e égett rész,kihasadt kondenzátor vagy akármilyen megolvadás vagy akármilyen sérülés.HDD is megsülhet (nekem is volt már ilyen,még szikrázott is),alul a chipjeit nézd meg.Ha ez sem,akkor marad a táp,szedd le a tetejét,nézd meg,hogy valami égett e.A gépet meg nézd meg másik táppal,szedd ki a videókarit,meg egyéb felesleges dolgokat.De szerintem táp lesz
-
törölt tag
válasz
flash- #12840 üzenetére
BIOS hangjelzések
Össze gyűjtött hiba jelzéses-megoldásos oldalt nem tudok, de nagyon szívesen segítünk, ha leírod a hiba jelenséget.
Egy nem teljes, de annak induló össze foglalót próbáltam írni, nézegesd meg, ha nincs kedved ide írkálni, de igazából szinte minden hiba jelenség egyedi, ha nem boldogulsz, jelezz és meglátjuk, mit tehetünk.
Parancsolj:[link] -
törölt tag
válasz
flash- #10481 üzenetére
Valószínűleg az IDE vezérlő hibásodott meg az alaplapon.
Nézd meg, hogy a BIOS látja-e a meghajtót, ha igen, akkor valós adatokat írja ki? (méret, név, stb..) Ha proc. hiba lenne, ami ezekre a darabokra nem jellemző, akkor nem csinálna semmit a gép, csak hiba jelzést adna.
Mivel nem írtad a tápegység típusát, ezért még megpróbálhatsz másik tápegységet rátenni, mert lehet olyan verzió is, hogy túlfeszültséget kap a tápegységed miatt az alaplap, bár ez halvány remény.
U.i: most olvasom, hogy be sem enged a bios-ba...még egy javaslat: billentyűt cseréld le USB-sre, ill indítsd billentyű és egér nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest