- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii777
újonc
válasz
Rendo84 #24190 üzenetére
Tegnap ugyan ezt eljátszotta egy gyengébb kaliberű játék alatt is. Durván 1,5 óra játét alatt folyamatosan csökkent az fps és a végén kidobott majd újraindítani sem tudtam. Elég sok jelet adott a túlmelegedésre. Terhelés közbeni hőfokot sajnos nem tudok adni, mert nincs megfelelő szoftverem hozzá. Alapjáraton: GPU:30-32 CPU:38-41 érzésem szerint a videó kártya felől fúj a szél
1 ventillátoros verzió ennek ellenére nem értem hogyan melegedhet fel ennyire hiszen az előlapi venti pont aláfújja a levegőt és oldalt is nagy nyílás van a számára. Na mind1 csináltam egy rendszer visszaállítást és letöröltem minden gyanús dolgot és tört játékot. Nemsokára csinálok egy terhelés tesztet és leírom a hivatalos adatokat nem csak a levegőbe beszélek.
-
sz.j
nagyúr
-
BSOD_BUG
újonc
válasz
Rendo84 #22289 üzenetére
több együttes driver és futó folyamat együttes hibájára , és/vagy az NTOSkernelben lévő bugra gyankszom, de a minidump fájlokban lehet a végső megoldás, ha valaki szakértő szemmel átvizsgálná egyből kiugrana, hogy ez és ez (vagy ezek és ezek) a driverek, vagy futó folyamatok okozzák a fagyást
-
BSOD_BUG
újonc
válasz
Rendo84 #22286 üzenetére
rögtön az elején írtam, hogy ezek voltak a legelsők amelyeket kiszűrtem: tehát az összes létező illesztőprogram lehető legfrissebb verziója fut, illetve mindenféle vírus és spyware detector végigfutott már
mégegyszer kérnék mindenkit, hogy totózás helyett kéem vizsgálja meg a mellékelt minidump fájlokat és mondja meg hogy melyik 2 vagy (2+) driver együttes összeférhetetlensége okozza a kék halálokat !
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Rendo84 #15079 üzenetére
Első körben, nyomj egy BIOS resetet, majd ellenőrizd, hogy csatlakoztattál-e minden tápcsatit az alaplapra. A bal felső sarokban a 8-as csatlakozó is be van dugva?
Próbáld csak egy darab memória modullal indítani a gépet. (a többit addig vedd ki)
A VGA biztos,hogy működik? rádugtad a plusz tápcsatikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest