- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Szil
tag
válasz
FlashR #47742 üzenetére
Értem és köszönöm a tippet. Futtatom a furmark-ot, de honnan tudom meg, hogy baj van a kártyával? Mert ilyet még nem csináltam.
-
N.Szil
tag
válasz
FlashR #47740 üzenetére
Próbáltam alacsonyabb grafikai beállításokkal játszani, de úgy is 10 perc warface-zés után, annyira akadozni kezd a játék, hogy már játszhatatlan. Viszont 1080p magas grafikán az RX 6400 4GB hozza a 180-200 fps-t warface-ba nem hinném, hogy a grafikai beállítás lenne a probléma.
-
-Sawyer-
tag
válasz
FlashR #47690 üzenetére
A max hőmérséklet teljes élettartam alattra 42 fokot ír most, ami nem lehet valós, mert tegnap volt 54 fok is
Felület tesztet is csináltam nem volt hibás/gyenge szektor.
Igen az előző tulaj nyomta bele ezeknek az adatoknak a 95%-át, bányászgépben lehetett, vagy nem tudom
Tehát a programok alapján nagyjából rendben van az SSD, de én mindig csak erre tudok gondolni, hogy valahol itt van a gond. -
-Sawyer-
tag
válasz
FlashR #47688 üzenetére
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom, ezek a jelenségek adat írási/olvasási hibára is utalhatnak így már megnézetem Sentinelben, 83%-os, szektorhiba nem volt:
Ma 54 fok volt a csúcs, előéletét nem igazán ismerem, használtan vettem kb 1 éve. Már akkor több mint 120Tb volt benne.
Magician sem mutatott semmi extrát:Elképzelhető, hogy mégis gyengélkedik és ez okozta ezeket a problémákat?
-
válasz
FlashR #47619 üzenetére
Én pont egy nagyon hasonló hibával küzdök, csak 780Ti + R7 2700
[link]Én eddig a 780-at próbáltam négy db Ryzen gépben (2700, 2600, 200GE procikkal, Asus/MSI/Asrock lapokkal), mindegyiknél ugyanazt csinálta mint neked, VGA debug led.
Valamint egy Inteles gépben (10400F), ott gyönyörűen ment.Szóval valamiféle kompatibilitási gond lehet szerintem, de hogy mi, azt nem tudom.
-
kandr4
újonc
válasz
FlashR #21540 üzenetére
Phoenix-es biosom van átolvastam az utmutatóját és volt egy olyan rész hogy ne az alaplap szabályozza a hütést hanem mindig menjen maximális sebességgel igy 100% terhelésnél a proci nem megy 50 fok felé.
Probaltam Easy Tune 6 programmal is de feltelepitése után ugy indult ujra a gép hogy kikapcsolta a proci hütést pedig ezt gigabyte alaplapra tervezték direkt mért csinalhatja ezt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged