- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
szupi92 #47662 üzenetére
Sőt, még a proci is szóba jöhetne akár, ha úgy vesszük.
De mivel csak állt a gép 2 hétig és úgy nehezen megy tönkre valami ha nincs is használva, ellenben a tápot nem húztad ki, nem áramtalanítottad elutazás előtt, azzal történhetett valami, amit nem bírt már ki a kora miatt. De azért jó minőségű és sztem a védelmének köszönhetően nem károsodott más.
-
Top cat
addikt
válasz
szupi92 #47658 üzenetére
Van tápteszter, de azt még körülményesebb szerezni. Ha nem tudsz tápegységet szerezni, akkor videokártyát próbálj meg. Jó lesz valami egyszerű is.
dudika10
Attól, hogy pörög a táp ventilátora, még egyáltalán nem biztos, hogy működik rendesen.
Lehet, hogy valamelyik ág nem működik. -
RVR400
veterán
válasz
szupi92 #46665 üzenetére
Szia!
Nem segítség, de pont ilyen lapot küldtem vissza gariban be nem indulós hiba miatt, hiába próbáltam ki több procival, több memóriával, több vga-val több gépben is, asztalon összerakva is. Visszaküldtem, majd lejezték, hogy semmi baj, és amikor visszakaptam ,akkor visszapattintva az eredeti konfiggal, valóban működött.
Próbáld meg asztalon összerakva a cuccot, hátha csak valami testelési hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest