- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
-Sawyer- #47699 üzenetére
Fura mindenesetre, ha nálad 54 volt és valószínű komoly terhelés alatt volt egy ideig az előző tulajnál, biztos nagyobb hőnek volt kitéve huzamosabb ideig... Na mindegy, ha van akár egy sima winyód, dobj rá egy windowst, aztán ha azzal nem csinálja akkor tudható biztosra. Esetleg ha a lapodnak van másik m2 slotja, abban mindenképp tedd át próbából...
-
FlashR
tag
válasz
-Sawyer- #47689 üzenetére
A hőmérséklet fülön tudsz nézni olyat, hogy maximális hőmérséklet teljes élettartam alatt...
Amúgy jah, lehet felület tesztet csinálni, sajnos a smart infó nem minden, lehetnek károsodott szektorok.Szerk: amúgy kalandos előélete lehetett, ha 1 éve vetted és jelenleg 75 nap üzemidővel van benne 132TB
1 hét alatt nyomott bele az előző tulaj 120TB-ot?
-
FlashR
tag
válasz
-Sawyer- #47686 üzenetére
Szia, nos hát pedig eléggé nyilvánvaló a probléma ha lemezírási hibák voltak. A helyedben egy Sentinel-t és Magician-t ráengednék az ssd-re. Néznék szektorhibát, valaha mért max hőmérsékletet stb. Nem kevés a 132TB de azért bírná még, viszont lehet itt a vége ha pl sokat volt melege.
-
KROK640
nagyúr
válasz
-Sawyer- #45777 üzenetére
Jah, ahogy látom szép kis gép.
Itt az enyémről egy régebbi kép -
KROK640
nagyúr
válasz
-Sawyer- #45774 üzenetére
Az, hogy a WIn háttér is visszaáll a korábbira, arra utal nekem, hogy valamiféle leállási gond, lehet. Leálláskor nem mentődnek a dolgok vagy hasonló, és az újraindulás is azért van, mert egy rossz leállítás után áll helyre a rendszer.
Amikor kikapcsolod látszólag rendben leáll?Egyébként én első körben szoftveres hibára tippelnék, mindenképp egy Windows reinstall-al kezdenék. (az előző gépem nem tudott leállni., tápra tippeltem, aztán kiderült, hogy a Windows volt a ludas)
(amúgy durva géped van!)
-
C4mp3r
addikt
válasz
-Sawyer- #45491 üzenetére
A bekapcs gombon kívül más módon is be lehet kapcsolni? Ezen az egyszerű alaplapon nem találtam gombot.
tehat ha jol ertelmezem vegig gephazban probaltad eddig. probald ki, hogy full kiveszed es csak az asztalon rakod ossze.
csavarhuzoval azt a 2 pint erintsd meg egyszerre es indulnia kene
UnSkilleD
gondolom ha neked elpukkan a tapod/videokartyad azokbol sem veszel ujatszerintem a kollega nem azert jott ide, hogy kirohogjek
-
C4mp3r
addikt
válasz
-Sawyer- #45489 üzenetére
0 eletjelnel en valami zarlatra gondolnek, ami konnyen lehet egy doglott processzor miatt. sajnos masik gep/komponensek nelkul nehez lesz kitalalni. talan probald meg elinditani proci nelkul hatha csinal valamit. nyilvan a post nem fog lefutni, de talan a ventik felporognek lesz valami eletjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged