- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
-
uborka001
csendes tag
válasz
#10726912 #11791 üzenetére
Az egész gépem egy éves kb, nem tudom , hogy van-e összefüggés a kettő közt. De azóta rosszalkodik a tápom, mióta a településünkön volt egy felső vezeték szakadás, és a nagyobb intézményekben , munkahelyeken le kellett álltani minden gépet, hogy ne károsodjanak. Én akkor egész nap gépeztem mert nem tudtam a történtekről. Szóval azóta időnként zörög, vagy nem is tudom csak hangosabb de valamivel másabb hangot ad ki. Időnként rájön majd elhallgat, legtöbbször mondjuk bekapcsolásnál olyan , aztán elhallgat. Akkor szerintem most megpróbálom a feszültségtesztet.
-
uborka001
csendes tag
válasz
#10726912 #11754 üzenetére
Nah ismét itt, valamilyen oknál fogva egyszer csak "jó lett", szóval elindult a gép és újra betudtam lépni a BIOS-ba gyorsan felraktam a windows-t és most megy. Szerintem ez ideiglenes, szóval amíg lehet , ki szeretném használni. Akkor milyen teszteket is kellene most futtatnom annak érdekében , hogy rájöjjek melyik hardverem is a ludas?
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11770 üzenetére
Szia.
Kicseréltem a HDD egy 40GB-ra és újratelepítettem a gépet (Win XP 32bit SP3).Most benne van 2 db RAM és eddig nem fagyott le,de nem akarom elkiabálni.
Ez előtt egy másik 80GB-ossal próbálkoztam,de mikor felmásolta a fájlokat a lemezről és újraindult, nem töltötte be azokat és valami olyasmit írt: hiba a rendszer betöltésekor.Ezt egymás után 2x is eljátszotta,de a 40 GB-ossal rögtön működött és települt.Most várok,hogy mikor jelentkezik ismét a fagyás.
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11723 üzenetére
Sziasztok.Ismét felmerült a probléma.Megint megfagyott a gép,de most megnéztem az esemény naplót,hogy mit is ir: "SideBySide
Rákerestem,hogy valami C++2005 -t kell telepítenem.Azóta még nem fagyott le,de kiváncsi vagyok ti mit tudtok erről az üzenetről?
-
uborka001
csendes tag
válasz
#10726912 #11754 üzenetére
Leválasztottam az összes HDD-met illetve ODD-met és csak 1 RAM-ot hagytam bent de továbbra sem indul a gép csak pár adatot ír ki. De ez eddig is előfordult csak most ez tűnik állandósulni. Sajnos VGA-t nem áll módomban cserélni és tápom is csak egy régi van ami ránézésre is kevés a mostani gépemhez, mert nincs annyi kábel rajta. De javíts ki ha tévedek. Szóval köszi a segítséget, de valószínűleg mégiscsak kénytelen leszek az egész gépet becipelni a garancia szervízbe. :S
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11720 üzenetére
Sziasztok.
Ma futtattam a Prime95 és még mindig fut már több mint 1 órája.A CPU 67 foknál nem megy feljebb, nem fagyott le.A proc 100% pörög ,de gondolom ezért van ez a program.
Akkor ezek szerint mégis csak a slotokkal lesz a gond?Megpróbálom kitisztítani vagy kezdeni vele valamit aztán ha nem más marad a 1Gb-os RAM.
VGA-t muszáj vennem,mert másik gépet rakok össze és ahhoz kellesz úgyhogy azzal is ki fogom próbálni.
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11714 üzenetére
A héten veszek másik VGA-t, van egy másik gép, a fateré amiben chieftec 500W táp van.Ezeket még megpróbálom meg ami tőlem telik azt mindent és akkor meglátom mi lesz.
Ami legutoljára volt a gépben ram, az még mindig benne van csak másik slotban és ez már kb. 2-3 órája és stabilan megy.Én azt mondom,hogy a Slot-ban lesz a probléma,de persze még mindent kipróbálok.
Köszönöm az eddigi segítséget.
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11691 üzenetére
Kezdünk egyre közelebb lenni a problémához.
Megfigyeltem,hogy külön-külön mennek a RAM-ok.Játék közben nem fagyott le.Mikor betettem mind kettőt a középső és a jobb szélső slotba akkor csak 1 db memoriát ismert fel.Majd beleraktam a két szélsőbe.Ekkor felismerte mind 2-t,de elkezdtem játszani és a játék elején megfagyott , kb.2-5 percen belül.
Ennyit figyeltem eddig meg.
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11687 üzenetére
Tuning nem hiszem,hogy lenne állítva,mert ma az elemet is kivettem,hogy minden visszaálljon gyárira és a BIOS-ban pedig az optimal setting vagy valami ilyesmit töltöttem be és azzal mentettem el.
Akkor leállítom a memtestet és indítom a másikat.De akkor ezek szerint dobatom ki ezt a RAM-ot vagy vissza a gazdájának?
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11680 üzenetére
Sziasztok ismét.
Fut a memtest és eddig van valami piros sor.
Úgy csinálom,ahogy ajánlottátok, hogy egyszer csak egy memoria van a gépben.
A BAD Sector miatt is megfagyhat a gép?Azt elvileg kizárja a HDD-n és nem is lehet használni ugye?
Akkor maradt eddig a memoria, ami a bűnös.
Ha Proc lenne a gond akkor elvileg nem is kellene,hogy működjön vagy igen?
Meddig kell,hogy fusson a memtest?
-
Death666
csendes tag
-
atti1848
senior tag
válasz
#10726912 #11675 üzenetére
Szia.
De telepítés közben is a fájlok másolása közben 10%-nál is megfagyott,majd újraindítottam és megcsinálta rendesen.A proc Celeron D 320, a memoriának nincs pontos márka,se típusa, csak annyi,hogy PC 2100 512 DDR.
Akkor meglesem sorjában amit tanácsoltatok és írok.
-
pincehely
addikt
válasz
#10726912 #11569 üzenetére
Na most épp jó a gépecske.
Egyszerre futtattam 10 percen keresztül prime95-t, és furmark burn tesztet 1600X1200-ban.
Nem hasalt el.
Mondjuk kipakoltam mindent a házból az asztalra!
Szerintem ha a táp teljesítménye lenne a kevés, akkor ilyenkor kéne neki restartolni, nem pedig induláskor, vagy terheletlen állapotban, mondjuk internetezés közben.de még mindig lövésem sincs, hogy mi lehet a gondja.
-
pincehely
addikt
válasz
#10726912 #11569 üzenetére
Ez a tápegység 80+-os, így nem hiszem, hogy 70, vagy 60 %-ról beszélhetünk.
Ugyan olyan védelem van benne, mint az FSP-kben.
Szóval ez nem egy rossz tápegység az biztos.
És azt főleg nem mondanám, hogy a CM nem márka.
De holnap jön egy FSP Aurum, meglátjuk azzal mi lesz a stájsz! -
Hiroshi87
csendes tag
válasz
#10726912 #11453 üzenetére
Mikor megvolt a költözés és előjött ez a hiba (még nem tudtam, hogy X-edik alkalomra bekapcsol normálisan a gép) akkor ki is húztam a gépet vagy egy-két hétig, mikor meg újra próbálkoztam, újra kellett állítani a bios beállításait, szóval ez a bios reset meg is történt, de a probléma ugyan úgy fent áll. A HDD ODD-t is látja normálisan álltalában, csak ritkán nem, de ekkor mintha lefagyna a memória számlálás után. A csatlakozókkal minden rendben. 2-3 napja szedtem szét az egész gépet és takarítottam ki teljesen. (Kivéve a processzort nem szedtem le, mert az meg elég masszívan tartja a hűtője, így az alaplap resetelését kihagytam) talán az segítene a problémán. Egyébként egy Socket A tokozású alaplapról van szó)
-
Calibra72
aktív tag
válasz
#10726912 #11437 üzenetére
5 watt körül fogyaszthat .Ez nem sok, persze ha úgy nézzük hogy egy év alatt mennyit fogyaszt , akkor az már sok lehet.Tegyük fel,napi 24 órából 20 órát pihen a gép,4 órát üzemel.Ha 5W-os készenléti fogyasztással számolunk,akkor az napi 100W-ra jön ki.Évente pedig 36500W-ra,vagyis 36,5 KW-ra. Ha hozzávesszük a tv stb. készenléti felvételét, évente simán kijön egy havi villanyszámla
-
válasz
#10726912 #11437 üzenetére
Hali!
Több watt is lehet de nem az a lényeg, hanem hogy ha meghibásodik a túlfeszvédelem, attól kezdve kikapcsolt állapotban is ugyanúgy sebezhető.
Régen vagy 5-6éve volt egy FSP 550wattos táp, kifogástalanul működött. Aztán délelőtt jött egy áramszünet kikapcsolt/készenléti állapotban, majd amikor visszatért a táp ment. Gondolom benyelt egy kis lökést... Szerencse a szerencsétlenségben hogy egyáltalán nem lehetett bekapcsolni a gépet, de ugyanúgy el is indulhatott volna aztán pukkadozva még 1-2dolog mehetett volna később...
Egyébként már megoldódott a probléma, mert mióta normál módban hajtom, talán pár másodperccel hosszabb idő telik el a bootolás kezdéséig, de legalább nem kapcsolja ki.
üdv!
-
salival
aktív tag
válasz
#10726912 #11360 üzenetére
Nos, kivettem mindent, RAM, CPU, VGA így sem adott semmilyen hangot a gép. A cpu-t sanszos hogy felismeri, mivel az előlapon ha ki van véve a cpu akkor sárga led világít, ha pedig ki van véve piros led.
CoolMan81: ez egy compaq workstation w4000 gép. Nem találtam meg a leírásában az alaplap típusát. A tápon se találok típusjelzést, csak azt hogy 250W teljesítményt képes leadni.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
esde
tag
válasz
#10726912 #11262 üzenetére
De ha eddig ment az xp és nemlett változtatva semmi biosban akkor milyen bios beállítás hiba lenne? amúgy nemláttam semmi különlegeset bár nem is nagyon értek bioshoz. Az hogy nem megy xp és pl sikerül a win 7 telepítése gondnélkül és tökéletesen működik akkor nem bánom régóta szeretnék váltani xpről. Akkor valószítű csak xp nemtetszik valami okból de az oka akkor nemis érdekel ha mással oké minden.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Calibra72
aktív tag
válasz
#10726912 #11051 üzenetére
Szia!
Genius felejtősS.b. Live mérföldekkel jobb,ha hasonlíthatnám kb.Trabant-Ferrari
"ODD: Pioneer DVD-RW: ez olvassa a DVD lemezeket. A CD-et nem. LG DVD RW: Ez meg olvassa a CD-et, DVD-t nem." Érthetően: A DVD fej két részből áll,egyik a cd-ért felelős,a másik a DVD-ért.Azért is van rajtuk kép trimerpotméter,hogy külön-külön lehessen beállítani a fejáramot.
Esetedben mindkét meghajtóban csak félig döglött meg a fej,szerencsére nem ugyan az a rész mindkettőben -
vendettta
tag
válasz
#10726912 #11054 üzenetére
SB-t ajánlanám legalábbis én..."3D-s", nekem volt..új driverrel 512es polifónia is megy, alapból aszem 192es. Sztem ebben az árban(mit kapsz ezért?!
) értelmes választás.
szerk.: nekem 2001ben volt...lehet rosszul emlékszek..bár ez megmaradt bennem
HDD Sentinel jóslatok olyanok mint a magyar kormány...vagy bejön vagy nem...(többnyire nem..)ez se rossz sztem..
ha nem kell 7.1
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
#10726912 #11051 üzenetére
Az ODD párost "lájkolom" én is.
Mondjuk az is milyen komoly már, hogy a sentinel szerint döglött a vinyó te meg vígan használod...
Amúgy az SB Live-ra szavazok, volt nekem is (igaz most is creative hang karim van csak most audigy4) és teljes megelégedéssel használtam. A genius-t nem ismerem sosem volt vele dolgom, úgy hogy az passz.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
#10726912 #11036 üzenetére
Darabolás!
Komolyra fordítva a szót, én megnézném másik lapban is mert akkor esetleg kiderülne, hogy a hangkari a rossz vagy csak az alaplap nem komálja. Azon nem csodálkozom, hogy a legalsó foglalatban nem megy, mert régebbi lapoknál (tényleg ez milyen lap?) sokszor jártam úgy mint te, bármit tettem bele fagyott a gép.
Tehát másik lapban próba ha ott jó akkor maradhat, (de mivel te ebben a lapban nem tudod használni ezért darabolás) ha nem akkor darabolás.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
#10726912 #11031 üzenetére
Köszi a linket,érdekes film volt. Persze a gyártók sok kis üzelmeiről tud az ember, azért mégis érdemes végignézni ezt a filmet.
Valamire rájöttemEgész életemben a tervezett elavulás ellen küzdök. Mindig mindent javítok bent a cégnél is, itthon is, minthogy kicseréljem újra. Persze a nagyfőnök örül neki, mert így sokkal olcsóbban jön ki neki a javítás
Valahogy nincs szívem kidobni az alkatrészeket, sokkal többre becsülöm őket annál.
-
Kube
senior tag
válasz
#10726912 #10896 üzenetére
Üdv.
Hát a manualt nézegettem és mivel nem találtam BIOS resetes kis jumpert vagy vmit ezért kivettem az elemet. Ezután volt a kis síp indulásnál. Közben kiderült hogy a monitorom nem vette a lapot és ezért nem volt kép. Monitor ki-be és tádám működött.
Bár én nem értem hogy egy átlag felhasználó gépén aki még csak a BIOS fogalmát se ismeri hogy tud vmi úgy bedögleni hogy BIOS resetet igényel. Érdekes.
Amúgy a RAM VGA nélküli indítást én is próbáltam de nem sípolt akkor sem. A BIOS resettel kellett volna kezdenem csak én marha mondom megkeresem a jumpert vagy vmi... előbb kellett volna ezt. Mindegy ez is tapasztalat. Ha legközelebb új gép jön ami nem megy kapásból kap egy resetet.
-
kyle23
tag
válasz
#10726912 #10769 üzenetére
A problémám sajnos még mindig él. Próbáltam feltelepíteni a progit amit küldtetek, de nem engedte mert szerinte nem telepíthető Vistára(Win7em van). Meg ez ugye a Net keretrendszer 2.0 de nekem a gépen 4.0 van. Próbáltam azt javítani, majd újra feltenni a Microsoft honlapról de semmi nem történt. A rendszer visszaállítás sem segít. Mikor kinyomom egy csomószor a kis ablakot már az is megjelenik hogy a "ztdirigfo.exe" hibás és nem működik!
-
kyle23
tag
-
Zozo87
csendes tag
válasz
#10726912 #10735 üzenetére
Rendszer hangszóró volt eddig mert csipogott meg régebben.. most meg nem ad ki semmilyen hangot... az ellem kivételekor ki volt húzva a 220as hálózatból a gép. S a próbálkozásokkor minden meghajtó le volt kötve csak az alaplap volt bekötve a tápra. S ha kiveszem a videokártyát akkor is ugyan az van.. semmilyen hangot nem ad ki 10 másodperc után leáll magától.
-
Spet
addikt
válasz
#10726912 #10706 üzenetére
Nyálaztam én már a manualjaikat eleget, mind2 lap támogatta mind2 processzort, amivel próbálkoztam, a legújabb ősrégi BIOS-van rajtuk, a kapcsolókat úgy állítottam, be hogy ne szabályozzák a dolgokat, mert volt olyan beállítás velük, hogy el sem indultak. Ráadásul ennyit még egyszer sem foglalkoztam gépekkel egyidejűleg.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
#10726912 #10697 üzenetére
A marokkupacmemóriából elméletileg az összes jó, a PIV-es lap még kezelte az SD ramot a DDR mellett és lefuttattam mind1gyiken egy fél órás Memtestet hibák nélkül. A legjobb hogy volt olyan hogy format után az első fájlok felmásolásánál megakad, újra próbálkozás (a gép ajánlja fel), továbbmegy xp telepítés ott egyszerűen megáll egy idő után nem csinál semmit. Másodjára ismét nem megy fel egy fájl újra próba újra próba újra próba, egyszer sem sikerül, na mondom, akkor itt dögölj meg már túl sok energiát fektettem bele (ráadásul 2 olvasónál is). Természetesen egy memóriával lefuttatva mindezt. Ez volt az EPOX lapnál.
Az ASUS lap, mint említettem tuning prociknak látja az alap gyáriakat (rádob vagy 5%-ot az órajelre), és ott még a CD-ról való bootolás sem megy neki (hiába van beállítva a boot sorrend), megáll a táblázatnál, a nem tudom már mi update successful-nál (bocsánat a kifejezésért). Hiába volt CMOS clear, elemkikapás, neki az sem segített, így ennek a lapnak is keresztet vetettem.
Túlmelegedést egyik lapnál nem érzékeltem. DDR memóriánál visszafelé kompatibilisek voltak az egységek, nem tudom hogy az SD-nél így van-e
-
Hunyus
senior tag
válasz
#10726912 #10697 üzenetére
Semmi sem melegszik.Én a tápra gyanakodom.De nem tudom meg magyarázni mi lehet a gond.Beakarom kapcsolni semmi,nem csipog kép nincs semmi nincs,annyi hogy a ventik elindulnak. Aztán kihozom a tápból a 220as kábelt,vissza dugom,bekapcsolom a gépet,és csippanik és már megy is a gép.
-
Spet
addikt
válasz
#10726912 #10687 üzenetére
Raid vezérlőőő? Olyan nem volt azokban a lapokban (jó puritán BIOS-uk volt)
Nincs alapokon se púpos kondi, volt clear mos, elemcsere, vinyó csere, olvasó csere, xp cd csere, proci csere, táp csere vagy 10 db sd ram csere (milyen jó amikor az ember marokra foghatja az otthon levő mennyiséget
), kábelcsere nem volt. A bebootolás helyett csak fehér kurzol világítás, vagy egyszerűen az előtte lévő táblázat résznél megállt. Az egyiknél lehetett boot sorrendet választani a másiknál még azt sem (1. epox 2. asus, jh és az asus tuningolva látta a procikat)
. Egy PIV-es lapban a leggyengébb 1,7-es celeronnal, ugyanezek a dolgok (memória, olvasó, vinyó, táp, memória, még ugyanaz az árva egy IDE kábel is) tökéletesen működött (formatálástól kezdve a full beüzemelésig). És én itt kielentettem, hogy a lapok számomra halottak.
És hozzáteszem, hogy vinyó is van már 6-7 éves és a HD sentinel szerint még mindig 100%-os
-
törölt tag
válasz
#10726912 #10687 üzenetére
Mivel próbálod feléleszteni a P3-as lapot így elvileg az összes integrált cucc lehet hibás...tiltsd le mindet. Az USB portokat is. Telepítés közben random dobja a kékhalált, vagy bizonyos ponton jön elő?
Ha jól emlékszem, egyszer már írtál ezekről a lapokról és a másik abszolut nem csinál semmit...az valószínűleg kuka. -
Spet
addikt
válasz
#10726912 #10682 üzenetére
Akkor egy kérdésem feléd: ha egy lapban már kicseréltem mindent amit lehet (cpu, memória winchester), és nem bootol be, akkor arról a lapról nyugodtan kijelenthetem, hogy hibás? Illetve, ha egy másik lapban ugyanezt csináltam, de ott folyton kék halálozik, még xp telepítésénél, akkor azt is "halottnak" nyilváníthatom? (mind2 lap PIII-as)
-
Knilee
tag
válasz
#10726912 #10643 üzenetére
2009 januárban lett összerakva a gép 2010 decemberig semmi hasonló gond nem volt akkor lett véve az új hdd amikor azzal kezdődtek a gondok visszatettem egy régit és minden ment kb 2héttel ezelőttig közben volt mozgatva a gép telepítve. sajnos most nincs keret új alaplapra holnap még azt megpróbálom hogy egy régi ide-s hdd-re teszem a rendszert
-
Knilee
tag
válasz
#10726912 #10640 üzenetére
adat és táp kábel csere volt földelés van másik gépben nem próbáltam az lesz a következő de az a vicces hogy nem volt semmi gond 1évig kb 2 hete jelentkeztek a gondok a semmiből
2 satas hdd van a gépben a biosban az On-chip sata mode auto-n van tegyem disabled-re? az lehet gond?
-
BoboBlack
csendes tag
válasz
#10726912 #10632 üzenetére
Megnéztem úgy is, ahogyan most leírtad. Bekapcsolás után a proci ventije felpörgött de nem állt meg és hangjelzése sem volt még mindig. Előtte, amíg működött a gép, minden indításkor csippant egyet majd szépen bebootolt és minden úgy működött ahogyan kell. Most viszont a leírásod szerint ugye elvileg le kellett volna állnia a proci venitjének, de az addig nem állt le amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Tehát mindent kivettem a gépből de hangjelzést nem adott.
Ami még nem teljesen tiszta nekem, hogy ezek szerint a procit nem kezeli le? Mert amikor rádugom a VGA-ra a monitor csatlakozót, akkor a monitor érzékeli, hogy csatlakoztattam a VGA-ra. Vagy csak azért jelez a monitor mert az alaplap áram alatt van? Elnézéseteket kérem amiért ennyi zöldséget írok le de nem értek ehhez és még nem is találkoztam hibás alaplappal. Végül is a legbiztosabb egy alaplapcsere lesz. -
törölt tag
válasz
#10726912 #10631 üzenetére
További nyomozás:
Ha van hangjelzésed proci nélkül, tedd bele a procit: ha ismét van hangjelzés, akkor jó: nem tudom, miért "kiabál" előbb: memóriáért vagy VGA-ért...de az a jó, ha kiabál, mert akkor a CPU-t lekezeli.
Ha CPU-val megy a ventilátor, de nincs hangjelzés, akkor 99.9999999%, hogy az alaplap a hibás. -
BoboBlack
csendes tag
válasz
#10726912 #10627 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséget. Mindent megcsináltam ahogyan leírtad. Egyedül a másik processzorral nem tudom kipróbálni az alaplapot, mert azt nem tudok beszerezni. Minden másból van itthon. Kivettem a procit is az alaplapból és minden mást, ahogyan leírtad. Semmilyen jelzést nem adott a lap. Mindent úgy csináltam ahogyan leírtad. A proci nem sérült, egyetlen láb sem hiányzik róla és nem görbültek el. Tehát ilyen értelemben akkor elképzelhető, hogy a proci üzemképes lenne csak az alaplap halt meg? Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha még a procit is kitunám cserélni legalább a próba idejére, hogy ki tudjam zárni az esetleges proci hibát. De mindezek végig "zongorázása" közben sem adott semmilyen hangjelzést az alaplap. Nem értem azt sem, hogy mit történt csütörtökön amikor a leállás után közvetlen már csak 1100MHz-esnek látta a Windows a processzor de még a BIOS-ban is annak mutatta a procit. Tehát akkor esélyes az, hogy alaplapcsere szükséges(?).
Ui.: Tápegységet is próbáltam már 3-at is azon kívül ami alapból benne volt. Mivel másik procit nem tudok szerezni a próbához így még mindig kétesélyes, hogy vagy proci vagy az alaplap lesz a ludas
-
x_o_n
veterán
válasz
#10726912 #10592 üzenetére
haldokló hdd-odd azért kizárt mert lehuzva is voltak problémák,bios vagy bejött vagy nem volt hogy boot sem stb.
amit tettem:
-mindent kihuztam mindenhonnan az alaplapból is(kábeleket,ram vga)
-minden visssza dugtam
-sata kábel csere
-bios hangolás,elötte cmos-auto tunning stb kikapcsaztán tesztként feldobtam az xp-t,mellé win7,3dmarkoztam,rendereltem stb
rengeteg ujrainditás,tesztként.
de minden rendben azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged