Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cariotis
csendes tag
Velem egyszer előfordult egy különös eset. A gépemnek nincs semmi baja, csak az egyik alkalommal nem vettem figyelembe egy dolgot. Nem tudom, hogy ez csak egyes alaplapoknál fordul-e elő, vagy az ATX-es tápok sajátossága, de egyszer készenlétire állítottam a gépet, amitől ugye teljesen elnémult, de pár perc múlva elfeledkeztem róla, hogy készenlétin van, és a hosszabbító kapcsolóját lenyomtam. Azaz kikapcsoltam a gépet. Fél óra múlva bekapcsoltam, de se kép, se hang! A hálózati LED világított, de a vinyó nem pörgött fel, és a monitor sem kapcsolt be. Ekkor jutott eszembe, hogy készenlétin hagyva nyomtam ki! Ekkor lenyomtam a reset gombot, és a gép simán elindult! Most nem tudom, hogy az alaplap, vagy a táp maradt készenléti állapotban, és ezt az állapotot megőrizte a bekapcsolás után is! Azóta sincs a gépnek semmi baja, csak ez egyszer jött így össze!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest