- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sved982
csendes tag
válasz
Vasinger! #20375 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy midnent lehúznék az alaplapról, a gombok csatiját is, csak a tápot nem, majd a BIOS elemet is kikapnám. Ezután sorban... memóriával indítanám. Ilyenkor többynire memória, vagy alaplap szokott a gond lenni, de nem feltétlenül. Nekem más volt... persze nekem másodikra nem indult újra.
-
Phvhun
őstag
válasz
Vasinger! #7791 üzenetére
Csinálhatnál egy olyat hogy átállítod a felbontást.
Megoldható simán billentyűzettel úgy is hogy nem látsz semmit, csak kell egy másik gép amin nézed hogy milyen gonbot kell nyomni.
Szerk: vagy kérj meg valakit hogy segítsen, akinek win7-e van, és fel tudod hívni pl. ( ha nincs másidik géped )
-
Phvhun
őstag
válasz
Vasinger! #7789 üzenetére
Maga a kiporolás része nem lehet problémás kivéve ha nem kapott elektrosztatikus szikrát az egyik alkatrész ( én csap alatt mostam ki egész gépemet egyszer 4850-el együtt , és semmi probléma nem volt belőle )
Win logo után a felbontás változik, tehát valószinűleg a vganak van problémája, ez grid miatt is látható.
Az meg hogy eddig a wincd-s javitás megoldotta a gondot az azt jelentheti hogy eddig szoftveres gond volt, de mostmár nem tudja javitani mert tényleg a vganak van baja.
Csak tipp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest