- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ruszki #20377 üzenetére
Tehát akkor mindent lehúzunk dolog és egyenként visszadugok mindent taktika az ajánlott ilyen esetben BIOS resettel megspékelve?
A BIOS beállításait végignéztem annó, akkor mindent jónak láttam. A feszültségértékeket ugye nem baj ha AUTO-n hagyom, tehát a lap be tudja lőni az ideális feszültséget magának, igaz?
Sved982:
Igen, ismerem ezt a módszert, amit írsz, csak ugye a két eset, még ha kicsit is különbözik, mégis 2 teljesen más dologtól lehet sajna :\
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Adott egy ASUS M5A88-M EVO; AMD Athlon II X3 460 procival 2x2 GB Geil Value 1333 MHz-es rammal, Be Quiet Straight Power E9-450W táp és egy ASUS ENGTS450 vga. Minden alapon van, tehát a BIOS-ban az értékek autora vannak állítva.
Az illető így írta le a hibajelenséget:
számítógép bekapcsolásakor nem világít a power lámpa, a monitor nem kapcsol be, de ugyanakkor a ventik felpörögnek és nem történik semmi. Kikapcsolni nem lehet a vasat, csak úgy, ha lekapcsolom a tápot. Amikor visszakapcsolom és újra megnyomom a power gombot, akkor már bekapcsol a gép és működik rendesen.Tehát ez mitől lehet? Elvileg a tápnak elégnek kell lennie egy ilyen konfignak bőven, mivel nem eszik sokat és a táp se egy legalja kategória. Tuning sincs, ami megmagyarázná ezt a jelenséget. Esetleg valami nem lenne kompatibilis a lappal? Ez azért lenne furcsa, mert másodjára gond nélkül beindul.
5let?
-
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Rohadt ideges vagyok már erre a gépre, kérném a segítségetek.
Ma kiporoltam a gépet, csak a VGA-t és a hangkártyát szedtem ki a gépből.
Miután mindennel végeztem, nem bootol be rendesen a windows.Addig minden rendben, amíg megy a boot képernyő (Win 7 logó vibrál vagy mit csinál), de azután semmi. Fekete a képernyő, nem jelenik meg az üdvözöljük szöveg. Nem hallom, hogy bejelentkezne, vagy hasonló, de winyó látszik, hogy dolgozik valamit.
Ezt eddig úgy tudtam orvosolni, hogy beraktam a win lemezt, javítás és rámegyek az indítási javításra, nem talált semmit, így rámegyek, hogy újraindítás, így már jó.
Ami még hozzátartozik a dologhoz, hogy a VGA vacakol, szürke csíkok jelennek meg grid alatt. De egyelőre ettől elhatárolva próbáljunk megoldást keresni.
Windows 7 64 bit van a gépen.
Kérlek segítsetek!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Leírnám problémám. Játszok a szgépemen, és egyszer csak elmegy a kép. Hang van, a gép megy, de semmi több. Ezt már egyszer csinálta, de egy reset megoldotta gondot. Most bekapcsolom a gépem, és 2mp-ig van gép, majd megint fekete képernyő. Minden egyes indításnál ez van Az látszik, hogy van jel, mert akkor egy idő bejönne az, hogy keresné a jelet, ugye ez a samu moncsiknál így van. A VGA halt be? 29 fokos volt, nagy nehezen megnéztem, szval túlmelegedés kizárva.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Psytróger #5620 üzenetére
Először is én azt nézném meg, hogy mi ad ki ilyen hangot. Addig nem túl sok mindent tudok mondani. Sztem a túl hideg nem lehet a baj, mert azt minden gép szereti, ellenben a túlmelegedéssel. Szedd le az oldallapot, mikor ilyen hangot ad és hallgasd, honnan jön a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest