- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirkam
tag
hali.
egy olyan problémám lenne, hogy egy régebbi gépünk egyszercsak nem indult el egyik reggel. elvittem szervízbe, mert nekem nincsenek műszereim meg tartalék alkatrészek, hogy meg tudjam vizsgálni hol lehet a hiba és ott azt mondták, hogy az alaplap kuka és a táp is szar. vettem egy alaplapot bele, egy zsírúj 400W-os tápot, de még mindig nem indul el sajna.
fogalmam sincsen már, hogy mi lehet a baj. elvileg minden alkatrész jó és jól is van összerakva, kicsit bosszantó már a dolog...
a jelenség, hogy bekapcsolom a gépet, ventik felpörögnek, de a monitoron nincs kép hanem csak villog a led rajta. vganak is jónak kell lennie, mert működő gépből lett átrakva.
a konfig:
abit nf7 alaplap.
2x256mb ram
gef fx5200 vga
40gb hdd, seageate talg cd iro, dvd olvaso
2600+ tbred2 prociha valakinek lenne ötlete, hogy mi a hiba az kérem írja meg. másik vgaval kipróbáltam. ramokat pakolgattam ide oda, cmost töröltem.
már csak "elvből" is működőképessé szeretném tenni, de ha lehet nem vinném megin szervízbe, hogy ezer forintokért tippeljenek mi a gáz..
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest