Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Egy ideje tapasztalok egy jelenséget a számítógépemmel kapcsolatban, amire mondhatni hónapok óta nem tudok rájönni, mi lehet a baja, ha egyáltalán van e baja. Megpróbálom röviden: ha be van kapcsolva a gép tök random megpittyen a gép, egyszer röviden. Van, hogy egy nap többször (egymást követő napokon szintén), és olyan is van, hogy 1 hétig csendben van. Már minden létező ötletemből kifogytam, teszteltem a ramokat, átnéztem a hűtéseket, hőmérsékleteket, vga, hdd-ket, mindenféle tesztet futtattam de semmi... Tegnap elkeserédesenbe kihúztam mindent a gépemből, mondom kitakarítom átnézem a kábeleket hátha... Ami érdekes, hogy semmi kábel (áram se) nem volt a gépben ott feküdt a földön a ház és megpittyent. 2x is, a kihuzást követő negyed órát követően (lehet volt még benne vmi áram?!).
Bármi ötletet szívesen vennék, igazából nem tudom, hogy ez mekkora gond lehet, mert már jóideje ez van, de jónak tuti nem jó

Köszönöm szépen előre,
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest