Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz Skykilla #30473 üzenetére

Válaszom komoly. :)
    Most hogy válaszoltál gondolom ez a jó megoldás egy-próbát megéri nem veszthetsz-semmit meglátod és remélem is mert akkor nincs igazság.

A HDD-d WDEZRX20 2TB green 64MB 5400RPM de Hitachi Deskstar 160GB 64mb7200RPM.
    A két HDD-d közül: Hitachi Deskstar 160GB 64mb7200RPM jobb-lenne játékok stb-re.

A lényeg igaz 160GB csak , de ő a gyorsabb hogy miért 7200RPM-es, ez döntő fontosságú, simán csípőből gyorsabb, tedd be mestrnek egyedűl HDD-nek és tedd-rá League of Legends-et és más játékot és próba sepernie kell a játékonak biztosan tudom ha windozod driverezése rendben van.

Az én gépemben is ilyen h-s HDD-m van és odatesz w-s HDD-m-nek simán csípőből lefutja, saját tapasztalatom szerint.

A válaszomban múltkor írtam is neked HDD-RŐL, de rötönöznöm kellet fejből olvasd el még-egyszer, első mondat elején van a megoldás, kiemelem neked a betüket félkövérre hogy rávezesselek a megoldásra ténylegesen.
    Remélem tényleg öröm és boldogság lesz nálad most már. :)

A memória vezérlő próbál szinkronizálni HDD-ről érkező adattal és memóriába írni olvasni is tölti is 1és 3 sec késéssel érkezik is adat de CPU hiába jó várnia kell írásra és olvasásra és áll szinte durván 3 sec-et és vár is az adatra de közben videokártyád GPU-ja írásra és olvasásra is adatot vár áll ténylegesen és eszt bizony már szemmel is láthattad.
    A lényeg csak is példaképpen írom le, várakozási idő mondjuk 3 sec állás idő 3 sec ez összeadódik.
    A matematikai szabályok szerint állási és várakozási idő 3+3 sec ugyan-aszt jelenti számokban kifejezve, tehát összeadással kell dolgozni és az eredmény megközelítőleg 6 sec összesen.
    A beakadást képen látod is mert géped 6 sec elteltével megy tovább.

Sok sikert ügyes legyél minden jó kell hogy legyen meglátod. :)
    A mestrnek egyedűl mást-ne Hitachi Deskstar 160GB 64mb7200RPM-et ne feled betenni, öreg vagány de nem ömlengek mert még mások aszt hinnék-hogy reklámozok nem csak segítek éppen most neked is.
    Mindját lejár aszerk időm mindjárt most tudok korrigáli itt alul Hitachin van os remélem még midig.
    Mennem-kell írjál mi sikerült neked. :)

Üdv,István

Új hozzászólás Aktív témák