- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Én is ezt írtam pár hsz-el feljebb, mikor a kocsikra panaszkodtam... minél jobb kocsid van, annál kevesebb esélyed van...
Egyébként említettem, hogy az EVO meg a 350Z is egy nehéz szikla a fordulékony és könnyű Nissan Silvia-hoz képest, ez be is igazolódott, ugyanis mikor a rendőrökkel ütközök vagy lökdösődök, akkor nem én repülök el, hanem az EVO-val átmegyek mindenen, szóval megtaláltam a T2-es kocsik előnyeit
150-el beleszálltam a velem szemben haladó 2db rendőrségi SUV "dömperből" az egyikbe és bár 60-ra le is lassultam de mentem tovább
Remélem az irreális játékmenetnek köszönhetően a T3-as kocsik még nehezebbek lesznek, mondjuk mint egy tank és akár egy kamiont is el tudnék vele tolni... De amúgy kezd újra megtetszeni a játék.
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Sokat nézegettem a kocsikat, hogy kinek milyen van és mekkorák az autók "értékelés csíkjai" ennek alapján ma összepofoztam egy "jó" járgányt, nah most a legelső roncs kocsimhoz képest a csíkok másfélszer hosszabbak lettek, ennek ellenére nagyságrendekkel rosszabb lett az irányíthatóság
a gyorsulással kapcsolatban a rajt kivételével semmi pozitívumot nem vettem észre
a végsebességgel kapcsolatban pedig az, hogy 15-el többet megy a kocsi az elhanyagolható főleg, hogy ezt is csak lejtőn és nitróval értem el
Most ha azt veszem alapul, hogy 1db tuning csomaggal együtt a kocsi ~180ezerbe van, és azóta 1 kezemen meg tudom számolni hány versenyt nyertem 3óra alatt, ez több mint szánalmas. Főleg ha statisztikáznám, hogy eddig 10-ből 3-at nyertem, 3-ban dobogós votlam, 4-ben dobogó mögött végeztem...
Jah a hab a tortán, hogy a "csíkok" szerint most ugye állítólag jobb a kocsim, és láss csodát egyből összefutottam lvl 30-35 emberekkel akik már T3 kocsikkal aláztak körbe, tehát nem elég, hogy a régi kocsimhoz képest is rosszabb vagyok, most erősebb ellenfeleket kapok, tehát az esélyeim már gyökvonással számíthatók...
Szóval ennek tekintetében én T3 alatti autót nem fogok venni és míg nem leszek lvl 30 addig a jól megszokott Nissan F.stalicskával fogok repeszteni, azzal legalább nem azt érzem, hogy teheneket vezetek.
tutuhawer: ha már a Sün-ök is szóba jöttek, mekkora poén már a készítőktől, hogy amikor Pursuit van, akkor ugye kizárólag a géppekkel csavargok a városban, csenget a postás, mondom megyek ajtót nyitni, nyomom az ESC-et és jéééé hát minek is egy nem online játékba Pause lehetőség nem
-
Mr.Skynet
senior tag
Tök egyszerre értünk célba, de míg az utolsó versenyző nem ért célba, addig mi nem voltunk a listán, hogy hányadikak lettünk stb... mint ha még nem értünk volna célba, és végül betett minket 2-3. helyre és a fene tudja miért, de én kerültem a 2. helyre, pedig 0,01s pontosan egyszerre értünk bejagada: ha ez megnyugtat, akkor nem találtam csalást a játékhoz
, ugyanis kevés a pénz...
Egyébként baromira unom, hogy Level 18 vagyok és több mint 300versenyt a legelején megvett roncs Nissan-al nyomtam le, 1x festettem a kocsit, megvettem rá a 2 tuning csomagot és ennyit költöttem, most van 400ezrem és még sehol se vagyok a 600ezer-hez, amiért végre normális kocsit lehet kapni. 350Z és társai pedig látom a versenyekben is, hogy sz.rt sem ér, de van aki megveszi ezeket is nemtom hány 100ezer pénzért közbe meg elmegyek mellette a roncs autómmal is...
Jah az meg vicc, hogy modnom megnézem mennyiért lehet eladni a kocsimat: 5ezer
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest