- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz
Mr.Skynet #272 üzenetére
jah nekem is vót, hogy 2. lettem de a listán meg elsőnek írt, gondolom laggolt mindenki, úgyhogy gyorsba nyomtam is rá a Next gombra mielőtt észbekap a szeró és a helyes sorrendet írja ki, majd arany fokozatba választhattam nyereményt és a statomnál is győzelemnek számolta
-
jagada
addikt
Azt már látom egy ideje, hogy itt új autót venni és fejleszteni nem szabad. Elfogyott a nitrom gondoltam megyek pár single meccset, hogy farmoljak. 15-ös szinten végre megvettem az első tuning csomagot a 350Z-re erre a versenyeket lambokkal, porschekal meg audikkal kell vívnom amiket 20-25-ös szintnél lehet megvásárolni ugyebár. Egyetlen egy olyan kategóriás autót se rak be mint az enyém. Multinál is érdekes amikor 14-es szinten a T1-es szilvóriummal kell versenyeznem a 20-as szintű lotusok ellen.
-
jagada
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #261 üzenetére
versenyen botlottam belé, úgyhogy single szvsz kilőve..
a megfgelelő rpm-et honnan tudom meg, hogy mennyi az annyi? -
jagada
addikt
tutira lehet cheatelni:
az 5-ös körözöttségem visszaváltott tegnapról mára 1-re
-
jagada
addikt
válasz
Mr.Skynet #257 üzenetére
szilvóriummal nyomom első perctől kezdve de ezek a xar mazda 3-ak állva hagynak mindég....mosmeg be akarok lépni és nem enged mer a starter packosok előnyt élvaznek azt írja, mingyán letörlöm az egészet a csába....
sose fizetnék egy ilyen xarér!!! annyira laggol, hogy kell neki vagy 20 másodperc mire ellövi a nitrót természetesen valami hajtűkanyarban, na hol másutt.... -
jagada
addikt
válasz
Mr.Skynet #250 üzenetére
Mentem pár kört az alap nissan 350z-vel és azt vettem észre, hogy bár a csíkjai alapján minden tekintetben sokkal gyengébb mint a T1-es pro tyuningcsomaggal szerelt szilvóriumom mégis alázza őket versenyen. Na ez hogy lehet?? A próbára azért került sor mert láttam már versenyeken, hogy a látszat ellenére nagyon mennek ám alacsony szinten..
Jah üldözés, én nem vettem fel a telót pedig vagy 3 percig csörgött, pont 5-ös pursuit szintnnél na ne mááán
-
jagada
addikt
válasz
Mr.Skynet #242 üzenetére
Na jó de 45 versennyel lvl18??? én még csak lvl12 vok de már most 100 felett van a futamok száma.
a 350z-t tán 60k-ért vettem és sokan azért választják mert T2 és hamar megvehető, igaz tyuning csak lvl 15-től van rá addig meg xarabb mint a T1 utcai tuninggal ami már lvl5-től felrakható.
-
jagada
addikt
Na ezt hogy csinálják???
Nem hiszem el, hogy rendőrökkel fogócskázva jutott el lvl 18 ig.... -
jagada
addikt
válasz
Thunderzolee #224 üzenetére
hát éppen ez az sose látok sehol!!! volt mán vagy 7-es szinten a körözöttségem, de mindég előkerül a semmiből egy zsernyák mire lemenne...
-
jagada
addikt
Térképet tud valaki, amin jelezve vannak a búvóhelyek (a rendőrök lerázása lenne a cél)?
-
jagada
addikt
Sziasztok!
A gurukhoz lenne pár kérdésem, jelenleg Level 10-en vok:
1. T1-es kocsihoz hanyas szinttől lehet venni pro tuning csomagot?
2. T2-es kocsihoz mikortól lehet tuning csomit?
3. A profil lapoknál a jobb ferlső sarokban ilyen kör alakú ikonban ami félig egy vörös láng van egy szám az mit jelent?
4. Írányítást másnak se lehet konfigurálni?
5. A Slingshot powerup az mit csinál? -
jagada
addikt
engem multinál mindíg kidob peer connecting failur hibaüzivel, még sose sikerült csak single versenyeken indulnom. tud erre valaki megoldást????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest