Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Huhh, srácok én is elkezdtem tolni a cuccot, kicsit felemás a véleményem. Töltési idő kikészít, sokszor tovább tart, mint a maga a futam (Phenom II, négy giga ram, 4870, úgyhogy vas van alá), egyes amcsi vasak irányíthatatlanok (pedig Gran Turismo-val töltöttem a fél gyerekkorom), viszont a GT2 óta nem versenyeztem olyan jót, mint tegnap a "mindenki Porsche GT-vel nyomja" International-izében. Persze billzettel irányíthatatlan az egész, gamepad-del egész jó terelgetni az R8-ast a kanyarokban, viszont a drift alapfogásait még nem sajátítottam el, megmaradt színes hajszálaim épségének érdekében asszem hanyagolni is fogom ezt a csúsztatós témát

-
L4D1K
őstag
Na, tapasztalatok formula force ex-el ill általában kormánnyal:
Sokkal sokkal nehezebb mint billenytyűzettel
. Kb hány hét/hónap kell mire átáll az ember gondolkozása 15év wasd skill ről? Nem tagadom nagyon szép kanyarokat lehet így menni, az viszont nagyon zavar h egyenesben hullámozva megy az autó, mert a feedback max leszorító erőnél + max tapadásnál is rángatja a kormányt 150 km/h fölött. Valszeg csak az én tapasztalatlanságomból adódik az egész, de nekem annyi új információ jut a kezembe amik zömét fel sem ismerem...pl szokatlan h a kormánynak ellen kell tartani stb., érdekes lesz így játszani ill már most izomláz a felkarban
. Ja 1. szint Nissan 2000, 2. szint jelenleg M3 E46, de lehet h lecserélem egy 4x4 re tanulás miatt. -
válasz
pincehely
üzenetére
Akkor passz.
@all: EZZEL is MSI logó lesz a Cata ikonja?
Applicable Products:The issue applies to the following products:
* Graphics Cards:
ATI Radeon™ HD5870 series
ATI Radeon™ HD5850 series
* Operating System:
Windows Vista 32-bit Edition
Windows Vista 64-bit Edition
Windows 7 32-bit Edition
Windows 7 64-bit Edition
-
pincehely
addikt
válasz
CHIPman
üzenetére
hát nem tudom.
De amúgy sem jelentkezik be.
Tehát nem is tudnék hálózathoz csatlakozni. Én sem tudnék létre hozni.
Bejelentkezik, és ez a hibaüzenet fogad:Nem sikerült csatlakozni a Hamachi kiszolgálókhoz. Akarja, hogy a Hamachi folyamatosan figyelemmel kísérje a kiszolgáló elérhetőségét...
-
pincehely
addikt
Hamachi nem akar bejelentkezni.
Ez mitől van?
Tegnap még online játszottam! -
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Így suli elött ránézek a topikra

Zk nekem jöhet a mentésed, lefejezem őket
-
sosmocsok
csendes tag
Tegnap elött vettem egy kormányt, nem valami nagy márkát. Először nagyon furcsa, meg nehéz volt, de pár óra alatt belejön az ember, multiban már csak azzal tolom, igaz , még van hova fejlődni, de megvan a feelingje
7-8 ezer forintos kategória bőven elég, nfsben van lehetőség aká a ps3as kormányt egyedileg felprogramozni. ajánlom mindenkinek
Maga a játék fizikája tényleg hagy maga után kívánnivalót, de valahol el kell indulni, eddíg éveken keresztül úgy tudtál versenyezni minden nfssel, hogy le se kellett szállni a gázról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Van előrelépés, de kutyából nem lesz szalonna (sic), jön az NFS Nitro, ami ugyanúgy 0 fizikát fog tartalmazni, mint az Undercover. Úgy tűnik ezentúl lesz "hülye gyerekes rendőrös 300al kanyarodok" nfs, meg lesz "szimulátornak akarok látszani de igazából csak egy arcade játék vagyok" nfs. Persze az eszükbe se jut hogy valahol a kettő között lenne jó.
-
syC
addikt
6-7 óra játék után kijelentem, hogy ez egy gyenge grid klón. Vannak majdnem ugyan olyan pályák. Néhány autó irányíthatatlan és értelmetlen. Grafikája szép lett, de szvsz a grid sokkal szebb

Viszont abszolút előrelépést mutatott az EA NFS sorozatban ugyanis, már nem tudom 180-al bevenni a hajtűt , ellenben az előző szériás nfs-ekkel.
-
Votyesz13
tag
Nekem kicsit csalódást okozott...Nfsu 1 és 2 volt a legjobb akkor is akárki akármit mond:d
-
->Raizen<-
veterán
Valóban segített az msi féle legújabb driver ami az 5xxxes kártyákra készült 4870 1 gb karim van és 4. szinten tömegnyomorba paganival szuperautós versenybe induláskor volt vagy 6 fps mostmár sokkal több. Messze a tökéletestől de a 25 fps minimum megvan!

-
->Raizen<-
veterán
Nagyon jó a játék multiba vegyetek fel msn és tolhatjuk csomot van kocsi gyüjteményem jó nagy. thedarkestfate@hotmail.com flat out 2 multit kiváltja a játék!

-
pincehely
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
"Ja és Res5 alatt már lejátssza a videókat" -ezt nem értem.
hogyan kell értelmezni? -
hahajdu
aktív tag
XP alá a hamachi beállítások ha valakinek esetleg nem menne
próbálom, a drivert
-
zuchy
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Köszönöm, sokat segített a sebességen, most már egész jól fut egy HD4570M-en.
Minden Radeon tulajnak ajánlom én is, aki sebességgondokkal küzdködik!
-
- = Zk = -
félisten
nyomogattam párat, hamár kivágott

kissé felmelegedett a gép, mivel nem kapcsoltam rá a hűtést, így Appcrash hibával leállt...nemvolt kedvem már visszamenni. nekem még úgyis gyakorolnom kell hozzátok
nézegettem a 4-es szintet, hát ahogy elnéztemn fogok még akaratomon kívűl autókat venni

de az irányítás leírhatatlan
olyan műveleteket lehet végrehajtani, hogy, magam alá rosálok
örülök, hogy megvettem ezt a kormányt....(bárcsak a pedálokat is belehetne lőni valahogy
)jah!
kéne help
elküldeném vkinek a mentésemet, kivégzi nekem a drifteket?
-
Dark KillerX
addikt
Ajánlom minden Radeon tulajdonos figyelmébe ezt a drivert,amit hivatalosan az új HD5**** szériához készítettek.Nálam a telepítés után érezhetően javult a Shift teljesítménye,15 ellenfél mellett,fraps-al nem néztem,de érzésre számomra javult a sebesség.A link pedig.[link] Ja és Res5 alatt már lejátssza a videókat.
-
sagesz93
addikt
-
Csabee.
nagyúr
A szintenként a versenyekre gondolsz? Mert bármit megcsinálhatsz.. Igazándiból a legvége a World Tour. azt megcsinálod utána már csak autókáznod kell.. de akkor már tulajdonképp vége! Illetve még az 50es versenyzői levelt megcsinálhatod..! Meg a csillagokat összegyűjtheted!
Nekem most 630 van. -
ToBeY
nagyúr
Ha egymás után 2verseny van lehet a 2.-ra menni egyből?
-
mokus1
addikt
NA most megy végre

kiprögetni hogy lehet az ellenfelet?Mert én ha neki megyek valakinek én pattanok le
-
mokus1
addikt
Kiléptem ctrl+del+alt kombinációval és vissza akartam menni de nem tudtam ezért feladatkezelőben leállítottam.Most nem indul.Mit tudok csinálni?

-
sagesz93
addikt
Na én befejeztem ma a multit, 35-6-nál járok stat szempontjából, eléggé bulldozer voltam ma

bakosgaborral is mentunk laguna seca-n paganival, a végén löktem ki, egyáltalán nem volt direkt csak kézifékkel be akartam férni a belső ívre, hát nem jött össze, igaz ma többször volt ilyen... Asszem holnap már nem alkalmazom a módszert
Ja és a kék lancer evo-m eddig verhetetlen
-
kisza25
félisten
skacok a multi bill-el rémálom,mintha nem egy kategóriába lennének az autok,pedig azok

bocsi chipman nem tudom úgy kanyarban megtartani billel,mint ahogy kormánnyal lehet
nem volt szándékos
600* nál járok a játékban multin, meg olyan mintha még sosem játszottam volna
na megyek vissza gyakorolni
-
sagesz93
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
ja, jó kocsi, r8-al mentem, úgy otthagytál mint állat

Amúgy szvsz jól tolod, pedig bill.-el mész.
bakosgabor57: te is jól tolod, span ha nem qrom el az első kanyart, akkor se tartottalak volna fel szvsz. De 2körig sikerült, és örülök... Meg kipörgésgátló nélkül paganit vezetni... -
Csabee.
nagyúr
Vannak pályák, amiken bizonyos kanyarokat egyszerűen nem tudom megcsinálni normális ívben! Mármint az ajánlott íven.. viszont ha már valamelyik pályán megcsináltad, akkor az kihat az összes többire, tehát csak 1x kell jól megcsinálni az összes kanyart, ez tetszik!
Érdemes egy lassú autóval menni, csak a kanyarokra összpontosítani!
-
pincehely
addikt
Hamachi fent, hálózat létrehozva, csatlakoztatva.
A chat is megy.
A játékon belül, viszont nem talál semmit.
Én vagyok a balfasz? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Te meg ezt töltsd le,ez jobb crack,mint a tied!!!
100% fix hogy jó lesz!!!
-
Pecc
őstag
Jó volt a kis verseny srácok.
Köszi
-
dokee78
félisten
Multiba hol vehetek kocsit?
-
ToBeY
nagyúr
Mit takar az az opcio "master all corners" mi az hogy minden kanyarba legyek mester?

-
Ki játszott Gabesz néven? Az elején nagyon durván kilökött.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
jó reggelt...
.amikor meg elmegy mellett, a köv kanyarokban fékez mint a gép és látványosan belassul, hogy utol tudd érni... bezzeg amikor meg utolérted, nem bírod lerázni + el is megy melletted a kanyarban, csak hibázz egy picit.. csal ez is, mint ahogy a többi szutyok nfs, csak itt már intelligensebben
nfs, nna
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Kb hány hét/hónap kell mire átáll az ember gondolkozása 15év wasd skill ről? Nem tagadom nagyon szép kanyarokat lehet így menni, az viszont nagyon zavar h egyenesben hullámozva megy az autó, mert a feedback max leszorító erőnél + max tapadásnál is rángatja a kormányt 150 km/h fölött. Valszeg csak az én tapasztalatlanságomból adódik az egész, de nekem annyi új információ jut a kezembe amik zömét fel sem ismerem...pl szokatlan h a kormánynak ellen kell tartani stb., érdekes lesz így játszani ill már most izomláz a felkarban
. Ja 1. szint Nissan 2000, 2. szint jelenleg M3 E46, de lehet h lecserélem egy 4x4 re tanulás miatt.
Multiban egy gagyi RS4-gyel lenyomlak.

Egyébként ott lép ki amikor legörgetem hogy magyar legyen.