Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Vicces azért hogy néha mit produkál a fizika. Murci vs Gallardot mentem és mikor ő volt elől, akkor egyszerűen nekimentem hátulról és úgy felökleltem, hogy átrepült a fejem felett. Mintha 50kg lenne a kocsi
Másik, múltkor elindult a verseny. Eltelt 2 mp és megadta nekem ,hogy elhúztam 5 mpreKözben ott loholt mögöttem.
Amúgy ezek a car battle dolgok néha sandítanak. 3mpre lehagyom az ellent, aztán egyszercsak ott van mögöttem és mivel annyira intelligens, hogy az ideális ívről nem tud leszakadni, én nekem meg véletlen a rohadt fégrásegítés be volt kapcsolva úgy belémjött, hogy kirepültem a picsbe a sóderágyba (sokszor csinálják).
Amúgy nem tudom megfigyeltétek e, de külső nézetből vezethetetlen az autó billentyűzettel. Nagyrész úgy szoktam játszani az autós játékokat és csak mostanában próbálom a belső nézetet. Úgy érzem, mintha ezt a játékot csak a belső nézetre optimalizálták volna és ezt nem csak a külső nézet vezethetetlnesége miatt mondom, hanem azért is, mert kívülről durván leesik az fps szint. Ennyire azért nem kellene szívnia az erőforrást.ui.:Még mindig idegőrlő amennyit tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest