Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én most a fejem vakarom, mert belepiszkáltam a Murci tuningbeállításaiba (Alapon volt) és azóta kezelhetőbb, de lassabb lett. Akkor is, ha visszaállítom gyárira a beállításokat. 2:20-as körökkel nyomulok akkor is, ha kinn a nyelvem, mikor ezelőtt megvolt a 2:13 is. Lehet eladom, veszek egy másikat, hátha "megjavul".
-
bakosgabor57
őstag
-
blazsey2
senior tag
Szép
.Én meg csak 900-nál tartok,és még csak a 4-es szintet nyomom. -
szatocs
őstag
Igazából én szimes vagyok, gridet ki nem állhattam, mikor kipróbáltam, többet a gépem biztos nem fogja látni. TDU-ban tetszett, hogy H-s autóknál kuplungolni kell, igaz a force feedback ott is érdekes volt, de krúzolni, mikor untam magam, elég jó volt. Ezt meg szerintem holnap, vagy pénteken tudom kipróbálni, áthívom uncsimat, úgy is mindig megveszi az ilyeneket.
Én meg letesztelem, talán kölcsönkérem több időre is, ugyan ennek nem sok esélyét látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Asus Zenbook 13 laptop
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.Én meg csak
Gratula!